Naar boven

Samsung RS66A8101SL/EF Amerikaanse koelkast

Art.nr: RS66A8101SL/EF Amerikaanse koelkast
Strakke en stijlvolle amerikaanse koelkast met SpaceMax™-technologie, Twin Cooling Plus™ en Digital Inverter-technologie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SpaceMax™-technologie
Meer eten bewaren dankzij een opslag van maar liefst 634 liter*. De unieke SpaceMax™-technologie maakt gebruik van hoogwaardig urethaan als isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Er is dus meer opslagruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Smart Conversion™
Profiteer van optimaal flexibele opslagruimte met de Smart Conversion™-functie. Door de Twin Cooling-technologie kun je kiezen uit 5 functies. Zet je vriezer gemakkelijk om in een koelkast om meer verse etenswaren te bewaren. Schakel de koelkast of vriezer uit* om energie te besparen, of gebruik de vriezer als een kleine koelkast.

Twin Cooling Plus™
Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven*. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

Strakke uitstraling
Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren.*

Platte luchtafvoer
Krijg meer ruimte met dezelfde prestaties. In tegenstelling tot conventionele luchtafvoersystemen, is de dunne koelventilator aan de achterkant volledig plat, waardoor elke ruimte optimaal wordt gebruik en je meer ruimte hebt om eten te bewaren. Het koelt en ventileert net zo effectief, zodat alles vers en smaakvol blijft.

Naadloze toegang
Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het geïntegreerde bedieningspaneel maakt het minimalistische design helemaal af. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.

Digital Inverter-technologie
Geniet van minder geluid en meer energiezuinigheid. In tegenstelling tot conventionele compressors, past de Digital Inverter-compressor automatisch zijn snelheid aan op basis van de koelingsbehoefte voor een geruisloze werking, waarbij maar 37dB(B) wordt geproduceerd. Er wordt ook voldaan aan de nieuwe energievoorschriften, waardoor je ook nog geld bespaart.

Altijd vers
Zorg ervoor dat je etenswaren langer vers, smakelijk en sappig blijven. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment wordt de koelkast overal gelijkmatig gekoeld. Geavanceerde isolatie verhindert schommelingen in de temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter-technologie meet en reguleert nauwkeurig de temperatuur.

Power Cool/Power Freeze
Profiteer van snelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je groenten of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om ijsblokjes te maken.

Specificaties

Capaciteit
Bruto voor vriezer (liter)243 ℓ
 Bruto voor koelkast (liter)409 ℓ
Physical specification
Netto breedte (mm)912 mm
 Netto kasthoogte met scharnier (mm)1780 mm
 Verpakkingsgewicht (kg)117 kg
 Netto diepte zonder deurgreep (mm)716 mm
 Netto kasthoogte zonder scharnier (mm)1746 mm
 Netto diepte zonder deurgreep (mm)716 mm
 Netto diepte zonder deur (mm)610 mm
 Verpakkingsbreedte (mm)980 mm
 Netto gewicht (kg)112 kg
 Verpakkingshoogte (mm)1907 mm
 Verpakkingsdiepte (mm)776 mm
Koeling Kenmerken
No FrostJa
 Multi FlowJa
 Power Cool FunctieJa
 Power Freeze FunctieJa
 Koel TypeTwin Cooling Plus
Kenmerken Koelkast
Aantal planken (Totaal)4 st.
 Aantal deurvakken5 st.
 EierenrekJa
 LED-verlichtingTop LED
 Materiaal plankTempered Glass
 Aantal groente- en fruitladen2 st.
Kenmerken Vriezer
Aantal planken (Totaal)4 st.
 Aantal deurvakken5 st.
 IjsmakerManual Twist
 LED-verlichtingTop LED
 Aantal Lades2 st.
Algemene Kenmerken
Deur AlarmJa
 KoelmiddelR600a
 Autonomie uur (stijgende temperatuur)7 h
 CompressorDigital Inverter Compressor
Buitenkant Kenmerken
DisplaytypeInternal (Ice Blue)
 HandvatRecess
 ColorEz Clean Steel
Prestaties
EnergieklasseE
 Geluidsniveau36 dBA
 KlimaatklasseSN, N, ST, T
 Vriescapaciteit (kg/24u)16 kg/24hr
 Energieconsumptie per jaar358 kWh
 Vakantie-modusJa