Naar boven

Panasonic H-HS030E 30mm F2.8 Macro Zwart

Art.nr: Panasonic H-HS030E
De Panasonic H-HS030E, een 30mm Macro objectief met een kleinste diafragma van F2.8 en een minimale scherpstelafstand van 0,105cm
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Levensechte Macro-opnamen

Door gebruik te maken van de levensgrote vergroting van de lens van 1x (35mm camera equivalent: 2x) en de grote scherptediepte van het objectief, biedt deze lens uitstekende resultaten in een compact formaat. Dit objectief is uitermate geschikt voor het fotograferen van zowel objecten zoals bloemen of voedsel als indrukwekkende portretten. De minimale scherpstelafstand van 0,105cm zorgt dat u levensechte macro-opnames kunt maken van de kleinste onderwerpen.

 

De toevoeging van de stappenmotor resulteert in een vloeiende en stille scherpstelling bij zowel foto- als video-opnames. Indien gemonteerd op de LUMIX G-camera's kun je gebruikmaken van het snelle en nauwkeurige Contrast AF-systeem met een digitale signaaluitwisseling van 240 fps, waardoor binnen ongeveer 0,5 sec wordt scherpgesteld (oneindig - 0,105 m).

Het lenssysteem bestaat uit 9 lenzen in 9 groepen inclusief een asferische lens, is zeer compact en behaalt uitstekende optische prestaties. De lens is uitgerust met een superieur focussysteem dat een uitstekende resolutie en contrast levert, van volledige vergroting tot oneindigheid. Deze in scherp metallic zwart leverbare lens past bij de LUMIX G-camera's.

MEGA O.I.S. (Optische beeldstabilisator) compenseert bewegingen van de hand efficiënt zodat beelden duidelijk vastgelegd kunnen worden, zelfs als ze met klein diafragma worden gemaakt.

Zeven lamellen geven de lensopening een ronde vorm die een aantrekkelijk vloeiend effect produceert in out-of-focus gebieden bij opnames met grotere diafragma-instellingen. Zeer betrouwbare metalen montage verzekert duurzaamheid voor actief gebruik en maakt gebruik van lenselementen met meerdere beschermlagen die dubbelbeelden en lichtvlekken beperken en zo de opnameprestaties verder verbeteren.

Specificaties

Lensconstructie
9 elementen in 9 groepen (1 asferische lens)
Vatting
Micro Four Thirds mount
Optical Image Stabilizer
MEGA O.I.S.
Brandpuntsafstand
f=30 mm (35 mm camera-equivalent 60 mm)
Diafragma
7 diafragmabladen / Circular aperture diaphragm
Grootste diafragma
F2.8
Kleinste Diafragma
F22
Kortse scherpstelafstand
0,105 m
Vergroting
Ca. 1,0x / 2,0x (35 mm camera-equivalent)
Filter Maat
φ46mm / 1.8in
Lengte
Ca. 63,5 mm (vanaf het uiteinde van de lens tot de onderkant van de lensvatting)
Gewicht
Ca. 180 g (exclusief lensdop en achterste lensdop)

Wat zit er in de doos?

  • DMC-GF7
  • 14-140mm 
  • Flitsschoen kapje
  • Bodydop
  • Batterij
  • Batterijlader
  • USB-kabel
  • Schouderriem
  • DVD