Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Audioquest Chicago RCA-kabel 1.0m Deze Chicago kabel is de eerste uit de 'River-series' van Audioquest. Deze kabel is double-balanced opgebouwd, dit betekent dat de interconnect uit... 9900
Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m De Red River is een analoge signaalkabel met uitstekende kwaliteit. Deze kabel heeft geleiders van PSC-koper van hoge kwaliteit, NDS-isolatie en st... 17500

Rotel RC1570 Stereo Voorversterker Zwart

Art.nr: Rotel RC-1570
De Rotel RC-1570 is een stereo voorversterker met gebalanceerde analoge ingangen en een ingebouwde Wolfson DAC
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

Losse componenten beloven de best betrouwbare geluidskwaliteit, doordat ieder aparaat geoptimaliseerd is voor zijn rol in de ketting van de geluidsproductie. Rotel ontwikkelt al meer dan 50 jaar enthousiast high-performance componenten voor de liefhebbers. Deze jaren van ervaring, samen met precieze en efficiente productie in de fabriek, maken dat Rotel zich onderscheidt. Zoals vele reviewers al hebben beaamd over de jaren, bieden de Rotel componenten een vergelijkbare of zelfs betere audiokwaliteit dan hoger geprijsde comonenten. De RC-1570 stereo voorversterker, een mix van geavanceerde digitale schakelingen en een ingebouwde DAC converter  is daarvan een goed voorbeeld. 

Onder de strakke lijnen en het gebruiksvriendelijke uiterlijk van de RC-1570 ligt een zeer geavanceerde techniek. Zowel de analoge als de digitale kanalen hebben veel aandacht gekregen. De luisteraar tegenwoordig heeft vaak meerdere digitale bronnen, maar kan met deze voorversterker ook nog genieten van zijn vinyl. Een grote ringkern transformator en de gebalanceerde netvoeding zorgen voor een stabiel en vast voltage wat nodig is voor alle dynamische omstandigheden. 

De RC-1570 stereo voorversterker is daarnaast erg flexibel, dankzij de vier digitale inputs en de PC-USB digitale ingang. De digitale ingangen bestaan uit 2 coax en 2 optische ingangen. De PC-USB aansluiting kan een resolutie weergeven tot 24/192. De vier ingangen zijn ontwikkeld voor bronnen zoals de televisie of blu-ray spelers. De PC-USB maakt het mogelijk om audio af te spelen vanaf iTunes of Windows Media Speler of vanuit de Muziekbibliotheek op de computer. Een bluetooth dongel wordt meegeleverd en kan in de USB-ingang worden aangesloten. De diverse analoge ingangen bestaan uit een aantal 'gewone' RCA ingangen, maar ook uit gebalanceerde XLR aansluitingen, die perfect zijn voor het aansluiten van een CD speler (RCD-1570). Een premium Wolfson stereo DAC biedt de mogelijkheid om digitaal signaal om te zetten tot analoog signaal. 

In het kort is de RC-1570 van grote waarde en een perfecte upgrade voor de bezitters van oudere analoge voorversterkers.