Naar boven
Aanbevolen
Sony GP-VPT2BT Grip incl. Bluetooth remote Sony GP-VPT2BT Grip incl. Bluetooth remote De Sony GP VPT2BT Shooting Grip met draadloze afstandsbediening is een innovatieve grip die bedoeld is voor vloggers. 19900
Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-BX1 Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-BX1 Sony NP-BX1 is een extra accu voor uw Sony camera. Handig, zo kunt u langer door blijven fotograferen. 5495
Jupio NP-BX1 Jupio NP-BX1 Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... 2995
Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 2895

Sony ZV-1 Vlog camera

Art.nr: Sony ZV-1 Vlog cameraSony ZV-1 Vlog camera
De nieuwste Sony ZV-1 is speciaal ontworpen voor de vloggers onder ons. De camera is helemaal ingesteld voor het maken van content. Vlogs, Instagram posts of juist die te gekke vakantievideo’s Zo is deze camera voorzien van een kantelbaar touchscreen, beeldstabilisatie en een professionele autofocus.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De nieuwste Sony ZV-1 is een compacte camera speciaal ontwikkeld voor vloggers die meer uit hun opnames willen halen.

De ZV-1 is uitgerust met een 1 inch stacked Exmor RS CMOS-beeldsensor met DRAM-chip en 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS Vario-Sonnar T*-lens met groot diafragma.
Dit objectief garandeert een prachtige achtergrond-bokeh (achtergrondonscherpte) waardoor het object duidelijk opvalt ten opzichte van de achtergrond. De camera focust automatisch op het gewenste object en volgt deze met een hoge nauwkeurigheid en snelheid via het geavanceerde autofocussysteem van Sony.
De ZV-1 is uitgerust met de allernieuwste BIONZ X-beeldprocessor, dit garandeert een hoge beeldresolutie en weinig ruis voor superieure beeldkwaliteit. De hoogwaardige beeldtechnologie wordt gecombineerd met veelzijdige audio-functionaliteiten.

De ZV-1 is Sony's eerste compactcamera met een uitklapbaar lcd-touchscreen aan de zijkant van de camera. Het maken van videocontent met externe audioaccessoires is hierdoor zeer eenvoudig. Om aan de hoogwaardige eisen van content creators te voldoen is de ZV-1 geschikt voor 4K-filmopname en heeft de camera interne beeldstabilisatie.
De Sony ZV-1 heeft een 1 inch sensor, waarmee u scherpe video's opneemt in verschillende (zelfs moeilijke) lichtsituaties. U gebruikt de product showcase setting om een product te laten zien in uw video. De ZV-1 zorgt hierbij voor een vloeiende overgang van scherpstelling op uw gezicht naar het product. Hierbij is de achtergrond onscherp, zodat de focus op het product ligt.
Dankzij de gezichts- en oogherkenning en de snelle autofocus, stelt de camera scherp op uw gezicht of ogen. 

De ingebouwde directionele microfoon van de ZV-1 is ontworpen voor het opnemen van hoogwaardige audio. Stemmen kunnen duidelijk worden vastgelegd en achtergrondgeluiden worden geminimaliseerd. Dit is met name handig bij het gebruik in selfie-modus. Voor meer flexibiliteit beschikt de ZV-1 over een standaard microfoonaansluiting (3,5 mm) en Multi Interface Shoe om een externe microfoon aan te sluiten.

De ZV-1 wordt geleverd met een windschermaccessoire dat op de MI Shoe past, dit om windinterferentie te minimaliseren.

Specificaties

  • Windshield
  • Li-ion Accu NP-BX1
  • USB Oplaadkabel
  • Handleiding