Naar boven

Hegel H190 zwart

Art.nr: Hegel H190
De nieuwe Hegel H190 is een versterker met DLNA streaming mogelijkheden die muziek kan spelen van elk streaming platform inclusief Apple AirPlay. Met configureerbare ingangen, een high end DAC en een hoofdtelefoonuitgang zal u zeker genieten van het gebruiksgemak en zeker ook de ultieme geluidskwaliteit.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De nieuwste Hegel H190 versterker

Met ingebouwde DAC, de H190 is de opvolger van de populaire Hegel H160 en is een van de meest populaire geïntegreerde versterkers van de Noorse fabrikant. In deze geheel nieuwe H190 past de fabrikant diverse ontwikkelingen toe die afkomstig zijn uit de highend Reference-serie van Hegel. De geluidskwaliteit van de H190 heeft een enorme finesse; een eigenschap waarvoor de nieuwste Hegel versterkergeneratie alom wordt geprezen. De H190 en beschikt hierbij over voldoende kracht en stabiliteit om de meeste luidsprekers goed aan te kunnen sturen.

Het uitgangsvermogen bedraagt 150 watt per kanaal aan 8 Ohm en de minimum luidspreker impedantie bedraagt zelfs 2 Ohm!

De Hegel H190 heeft het onmiskenbare Hegel styling en hiermee past deze H190 naadloos bij Hegel Hi-Fi componenten uit vorige generaties. Het enige uiterlijke verschil met de eerdere generaties is het modernere en meer overzichtelijk informatiedisplay. De H190 is voorzien van de nieuwste door Hegel gepatenteerde SoundEngine 2 technologie en hiermee heeft deze instapper hetzelfde muzikale hart als de hoger gepositioneerde Hegel geïntegreerde versterkers. Deze SoundEngine 2 technologie is in staat om ruis en vervorming effectief uit het muzieksignaal te filteren, zonder het oorspronkelijke geluidssignaal aan te tasten. U zult dit vooral terug horen in een enorme transparantie en geluidsdiepte. Uw muziek klonk nog nooit eerder zo goed.

Meer dan complete AV-hub
De Hegel H190 is voorzien van een ingebouwde bitperfect DAC. Er zijn voldoende digitale ingangen beschikbaar waarop u al uw digitale bronnen kunt aansluiten. Hiermee kan de Hegel H190 worden gebruikt als een centrale hub voor al uw AV componenten.

De DAC heeft een USB-audio ingang, drie optische, een coaxiale RCA en een netwerkaansluiting. Natuurlijk kunt u ook uw vertrouwde analoge muziekbronnen aansluiten op de H190. Hiervoor heeft de H190 twee RCA lijningangen en een gebalanceerde XLR ingang beschikbaar. 

Stream muziek in prefecte geluidskwaliteit via Spotify Connect of elke andere online streamingdienst via Apple Airplay. Wilt u uitsluitend bitperfect en in de hoogste geluidskwaliteit streamen, dan doet u dit eenvoudig via UPnP DLNA vanaf uw NAS, mediaserver of pc. Gebruikt u liever het gebruiksvriendelijke Roon waarin alles is geïntegreerd, dan is dit ook mogelijk. Natuurlijk levert Hegel ook haar intuïtief werkende RC10 infrarood afstandsbediening mee. Deze is gefabriceerd met de Noorse slag en is praktisch onverwoestbaar.
Uiteraard is deze versterker demonstratieklaar in onze showroom opgesteld zodat u deze zelf kunt bekijken en beoordelen.

Specificaties

 • Uitgangsvermogen: 2 x 150 Watt in 8 Ohm
 • Analoge aansluitingen: 1 x XLR, 2 x cinch
 • Digitale aansluitingen: 1 x coaxiaal (cinch), 3 x optisch (S/PDIF), 1 x USB, 1 x RJ-45
 • Analoge uitgang: 1 x lijnniveau (cinch) met volumeregeling, t.b.v. externe eindversterker
 • Frequentiebereik: 5 Hz tot 100 kHz
 • Signaal/ruis-verhouding: groter dan 100 dB
 • Overspraak: lager dan –100 dB
 • Harmonische vervorming: minder dan 0,001% bij 25 Watt 8 Ohm/1 kHz
 • Intermodulatievervorming: minder dan 0,01% (19 kHz + 20 kHz)
 • Dempingfactor: >4000
 • Afmetingen: 12 x 43 x 41 cm
 • Gewicht: 20 kg