Naar boven

Samsung RS6HA8891B1/EF USA Koelkast zwart

Art.nr: Samsung RS6HA8891B1/EF USA Koelkast zwart
Deze slimme Amerikaanse koelkast van Samsung in matzwarte uitvoering met grote inhoud (593L: gelijk aan drie boodschappen wagentjes) maakt boodschappenlijstjes, besteld boodschappen, ontvang meldingen over de houdbaarheid en bekijk op afstand met uw smartphone de inhoud van uw koelkast. Daarnaast integreer en coördineer uw familieroosters en schema’s, stuur elkaar berichten en luister naar uw favoriete muziek via de koelkast. Inclusief Metal Cooling en Twin Cooling Plus: behoud de optimale binnentemperatuur en bewaar vers eten tot 2 weken langer door volledig gescheiden koelsystemen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De nieuwste Samsung RS68N8941B1/EF USA koelkast, is een slimme (Smart) koelkast met vele functies. Zo kunt u via het grote display op de deur muziek luisteren, uw boodschappenlijstje bijhouden en bellen tijdens het koken.
Maar u kunt ook de koelkast bedienen via spraakherkenning. De koude temperatuur blijft behouden dankzij de Metal Cooling Plate en producten blijven tot twee keer langer vers dankzij de twee gescheiden koelsystemen. Ontdooien is niet meer nodig dankzij het NoFrost systeem.

Twin Cooling Plus, tot twee keer langer vers
Deze Samsung Amerikaanse koelkast beschikt over het Twin Cooling Plus systeem. De temperatuur en de vochtigheidsgraad worden geoptimaliseerd in de koel- en vriesruimte via twee gescheiden koelsystemen. Hierdoor blijven voedingsmiddelen tot twee keer langer vers. Daarnaast zullen de geuren van de koelkast en vriezer zich niet mengen, waardoor er geen nare geurtjes ontstaan.

View Inside
Bent u in de supermarkt boodschappen aan het doen en bent u vergeten wat er nog in de koelkast ligt? Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van de View Inside. Dit zijn camera's ingebouwd in de koelkast, zodat u altijd en overal de inhoud van de koelkast kan zien.

Smart Recipe
Op het grote LED display op de koelkastdeur, kunt u gemakkelijk de lekkerste recepten vinden door middel van Smart Recipe. Daarbij helpt de Meal Planner-app u de gerechten klaar te maken, met de ingrediënten die u op dat moment in de koelkast heeft liggen.

ShoppingList
Met deze Shopping List-app kunt u gemakkelijk boodschappen toevoegen aan uw boodschappenlijst. Mist u ingrediënten voor een recept? Voeg deze gemakkelijk toe aan de lijst. Synchroniseer deze met uw telefoon, zodat u altijd de boodschappen tot uw beschikking heeft

SmartThings, spraak bediening
Met de SmartThings app kunt u de koelkast op afstand bedienen met uw stem. Zet de koelkast aan of uit, pas de temperatuur aan of een andere activiteit of verminder het stroomverbruik. Bedien de koelkast met uw stem dankzij het Samsung's Bixby spraakbesturingssysteem.

Bellen tijdens het koken
Met deze Amerikaanse koelkast is het mogelijk om via een Bluetooth verbinding te bellen. Gebruik hiervoor het grote LED display op de deur, zonder uw telefoon aan te raken.

SpaceMax
Met de SpaceMax Technology, beschikt u nu over een nog grotere opslagruimte. Deze koelkast heeft maar liefst een inhoud van 593 liter. Dit is omgerekend ongeveer drie winkelwagens vol boodschappen. De inhoud wordt groter, zonder dat de omvang van de koelkast toeneemt.

TV kijken
Met de SmartView is het mogelijk om mobiele content of TV-programma's te kijken op het LED scherm welke ingebouwd is in de deur van de koelkast. 

Familyboard
Met het FamilyBoard kunt u nog creatiever worden in de keuken. Deel nieuws, berichten of speciale momenten. Toon foto's die u gemaakt hebt, plaats stickers of maak mooie tekeningen. Graag weten wat het weer wordt? Open dan de MorningBrief.

Metal Cooling Plate
Achterin de koelkast bevindt zich een Metal Cooling Plate. Dit is een metalen plaat, die de temperaturen van de koelkast beter behoudt. Zodra de deur wordt geopend, wordt de koude temperatuur door de metalen plaat behouden, zonder dat er teveel kou verloren gaat. Dit is beter voor de producten, maar ook voor je energieverbruik.

Precise Chef Cooling
Het Precise Chef Cooling systeem zorgt ervoor dat de onafhankelijke koelsystemen in de koelkast en vriezer de ruimte gelijkmatig koelen. De isolatie behoud zijn temperatuur constant, ongeacht de temperatuur van buiten. Hierdoor blijven producten langer vers en sappig

NoFrost
Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op uw eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor uw vrieswaren.

Altijd koud water en ijsblokjes
Deze koelkast beschikt over een water-en ijsdispenser. Deze dispenser bevindt zich aan de buitenkant van de koelkast in de linker deur. Via deze dispenser heeft u altijd koud water en ijsblokjes ter beschikking voor een heerlijke verkoeling.

Inhoud van de koel en vriesruimte

4 plateaus
5 deurvakken
Wijnrek
2 groente en fruitladen
4 plateaus in de vriesruimte
2 deurvakken in de vriesruimte
2 laden in de vriesruimte
Slim Indoor Icemaker

Specificaties

Samsung RS6HA8891B1.

Apparaatplaatsing: Vrijstaand,
Kleur van het product: Zwart,
Soort lamp: LED.
Totale nettocapaciteit: 591 l,
Klimaatklasse: SN-T,
Geluidsniveau: 38 dB.
Nettocapaciteit koelkast: 384 l,
Brutocapaciteit koelkast: 396 l.
Nettocapaciteit vriezer: 207 l,
Vriezer positie: Ernaast,
Vriescapaciteit: 12 kg/24u.
Jaarlijks energieverbruik: 364 kWu,
AC invoer voltage: 220 - 240 V,
AC invoer frequentie: 50 Hz
Gewicht en omvang

Breedte  912 mm
Diepte  735 mm
Hoogte  1780 mm
Diepte zonder handvat  716 mm
Diepte wanneer de deur open is  1052 mm
Gewicht  117000 g
Breedte verpakking  980 mm
Diepte verpakking  776 mm
Hoogte verpakking  1912 mm
Gewicht verpakking  122000 g
Energie

Energie-efficiëntieklasse E
Energie-efficiëntieklasse (oud) A++
Jaarlijks energieverbruik 364 kWu
AC invoer voltage 220 - 240 V
AC invoer frequentie 50 Hz
PrestatieTotale nettocapaciteit  591 l
Totale brutocapaciteit  633 l
Klimaatklasse  SN-T
Geluidsniveau  38 dB
Water dispenserJ  a
IJsblokjesautomaat  Ja
IJsmaker  Ja
IJs-crusher  Ja
Vakantie functie  Ja
Inverter technologie  Ja
Minimum operationele temperatuur  10 °C
Maximale temperatuur (in bedrijf)  43 °C
KoelkastNettocapaciteit koelkast  384 l
Brutocapaciteit koelkast  396 l
Aantal planken koelkast  4
Aantal groente lades  2
Koelkastdeurvakken  5
EierenrekjeJ  a
Super Cool functie  Ja
Koelkast binnenverlichting  Ja
VriezerNettocapaciteit vriezer  207 l
Brutocapaciteit vriezer  237 l
Vriezer positie  Ernaast
Vriescapaciteit  12 kg/24u
Bewaartijd bij stroomuitval  10 uur
Vriezer interieurverlichting  Ja
Aantal planken vriezer  4
Vriezer aantal groentelades  2
Vriezerdeurvakken  2
Snelvriesfunctie  Ja