Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 8900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 3 Meter AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 3 Meter De Audioquest Pearl 48 2.1 HDMI-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit va... 7900

Ook Panasonic TX65JZT1506 OLED TV koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Panasonic TX65JZT1506 OLED TV
De TX-65JZT1506 maakt van elke film avond een échte beleving. Dankzij het nieuwe en superieure Master HDR OLED Professional Editional panel, biedt de JZT1506-serie van Panasonic een thuisbioscoop ervaring van hoogwaardig niveau.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Dankzij het nieuwe Master HDR OLED Professional Edition panel biedt de 65JZT1506 een thuisbioscoop ervaring van Hollywood niveau. Naast het vernieuwde panel beschikt de 65JZT1506 ook over de nieuwste en meest krachtige HCX Pro AI Processor. Dat stelt de JZT1506 in staat de kleinste details extreem scherp weer te geven met ongeëvenaarde kleuren.
De ingebouwde luidsprekers met Dolby Atmos ondersteuning, welke omhoog en naar voren gericht zijn, zorgen voor een 360° geluidseffect, waardoor het net lijkt alsof u midden in de actie zit.
Door Multi HDR Ultimate worden alle HDR-standaarden ondersteund, zoals HDR10, HLG, HDR10+, HLG Photo en Dolby Vision ®.
Het vernieuwde My Home Screen 6.0 zorgt voor een betere gebruikservaring door de intuïtieve besturing.
Ook beschikt de 65JZT1506 over een handig swivel design, waardoor de TV eenvoudig kan meedraaien met een andere kijkpositie.

De TX-65JZT1506 maakt van elke film avond een échte beleving. Dankzij het nieuwe en superieure Master HDR OLED Professional Editional panel, biedt de JZT1506-serie van Panasonic een thuisbioscoop ervaring van hoogwaardig niveau. Bovendien beschikt de Panasonic over de nieuwste en krachtigste HXC Pro AI processor. Spring middenin de actie met uw favoriete film, serie of sportwedstrijd. Dit elegante beeldscherm is in staat om de kleinste details extreem scherp en helder weer te geven. Zo geniet u optimaal van uw favoriete content.

Bioscoop ervaringen: gewoon bij u thuis!
Deze Panasonic tv is een ware must-have voor een ieder die zéér gesteld is van hoogwaardige thuis-bioscoopervaringen. Dit indrukwekkende OLED tv komt, ongeacht de content en de ruimte, prachtig uit de verf. De TX-65JZT1506 is niet alleen een genot voor het oog door het beeld, maar ook door de uitstraling; een slank en chique design op een stevige poot. Het scherm is uitgerust met ingebouwde luidsprekers die beschikken over Dolby Atmos ondersteuning. De luidsprekers staan gericht naar de verschillende hoeken in de kamer.

Hierdoor ervaart u een werkelijk 360° geluidseffect en komt u midden in de actie. De tv ondersteunt alle HDR-standaarden, zoals HDR10+, HDR10, HLG (+photo) en Dolby Vision IQ. Het beeldscherm is uitgerust met een vernieuwd My Home Screen 6.0. Dit home-screen is verbeterd in gebruikservaring en is hierdoor soepeler te gebruiken. Verander de instellingen en pas het beeld eenvoudig aan naar uw wens. De TX-65JZT1506 is gemakkelijk in gebruik en fantastisch in uitvoering.

Accurate kleurweergaves en contrast
De TX-65JZT1506 van Panasonic biedt zeer accurate kleurweergaves, contrasten en uiterst accurate helderheid. Al deze eigenschappen zijn mogelijk dankzij de krachtige HCX AI-processor. De AI processor gebruikt inkomende signalen en analyseert deze gelijk, om vervolgens direct beeld- en geluidsinstellingen te optimaliseren. Deze AI heeft unieke instellingen voor verschillende soorten entertainment. Bijvoorbeeld voor sport, films en live muziek. U hoeft vanaf nu nooit meer te knutselen met alle instellingen. Slechts met enkele drukken op de afstandsbediening kunt u genieten van perfect beeld, voor ieder moment, voor de ultieme ervaring.

Optimale helderheid; intelligent beheerst
De TX-65JZT1506 Panasonic tv biedt zeer accurate kleurweergaves, contrasten en uiterst accurate helderheid. Al deze eigenschappen zijn mogelijk dankzij de krachtige HCX AI-processor. De AI processor gebruikt inkomende signalen en analyseert deze gelijk, om vervolgens direct beeld- en geluidsinstellingen te optimaliseren. Deze AI heeft unieke instellingen voor verschillende soorten entertainment. Bijvoorbeeld voor sport, films en live muziek. U hoeft vanaf nu nooit meer te knutselen met alle instellingen. Slechts met enkele drukken op de afstandsbediening en u kunt genieten van perfect beeld, voor ieder moment, voor de ultieme ervaring.
 
Verbluffend geluid
Het beschikken over fantastisch beeld is één ding, maar het is natuurlijk nog veel beter wanneer u hier geweldig geluid aan toevoegt. De Panasonic geluidsverwerking, welke uitgerust is met de meeslepende Dolby Atmos technologie, laat u voelen alsof u de wedstrijd middenin het stadion volgt. Deze technologie stuurt het geluid via het plafond naar uw luisterpositie. Hierdoor ervaart u geluid uit verschillende hoeken en wordt u middenin de actie gezet met de 65JZT1506.

Specificaties

soort
OLED TV'S 164cm
65 inch
Flat-Display  
beeldresolutie: 3840x2160 pixels
4K resolutie  
Ultra HD Premium gecertificeerd  
beeldtechniek
Panel bediening OLED-Panel
High Dynamic Range (HDR 10 - HLG)  
High Dynamic Range (HDR 10+)  
Dolby Vision  
Beeldverbetering HCX Pro AI Processor
ontvangst
Analoog  
DVB-T  
DVB-T2  
DVB-S2  
geluid
Geluidsverbetering Compact Surround Sound Pro
Geluidsverbetering 2 Dolby Atmos
Gezamenlijk vermogen 50 Watt maximaal
compatible met
Amazon Alexa  
Google Assistant  
comfort
Internet TV  
Internet Smart content SmartTV
WEB-Browser  
USB-Recording  
Teletekst  
Hbb TV Ready  
aansluitingen
Bluetooth  
A2DP standaard  
CI+: 1
Optische digitale uitgang  
HDMI aansluitingen: 4
eARC  
Hoofdtelefoonaansluiting  
Ethernet aansluiting  
USB 2.0 2 x
USB 3.0 1 x
draadloze verbindingen
WLAN interface  
Screen Mirroring  
wandmontage
VESA-aansluiting compatible  
300 x 300 mm  
meegeleverde accessoires
Touchpad of Smart afstandsbed.  
EU21 EU-label elektronische displays 2019/2013
Beelddiagonaal in cm 164
Beelddiagonaal in inch 65
resolutie: 3840x2160 pixels
netto afmetingen zonder voetnetto breedte: 144.8 cm
netto hoogte: 83.5 cm
netto diepte: 6.9 cm
netto gewicht zonder voet: 18 kg

Video