Naar boven

Ook SAMSUNG RS67A8811B1/EF Side by Side Amerikaanse koelkast koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: SAMSUNG RS67A8811B1/EF Side by Side Amerikaanse ko
Dankzij de enorme inhoud van tot 652* liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 36dB.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant

SpaceMax™-technologie

Dankzij de enorme inhoud van tot 652* liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Smart Conversion™

Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de Amerikaanse koelkast in standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast. Kortom, de RS8000A lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Langer vers door aparte koeling

Twin Cooling Plus™

Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.

Perfect harmonieus en stijlvol design

Strakke uitstraling

Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren.

Minder verspilde ruimte, meer opslagruimte voor eten.

Platte luchtafvoer

Krijg meer ruimte met dezelfde prestaties. In tegenstelling tot conventionele luchtafvoersystemen, is de dunne koelventilator aan de achterkant volledig plat, waardoor elke ruimte optimaal wordt gebruik en je meer ruimte hebt om eten te bewaren. Het koelt en ventileert net zo effectief, zodat alles vers en smaakvol blijft.

Naadloze toegang

Eenvoudig bedieningspaneel

Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het geïntegreerde bedieningspaneel maakt het minimalistische design helemaal af. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.

Stiller en energiezuiniger

Digital Inverter-technologie

Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 36dB.

Altijd vers

Precise Cooling

Zorg ervoor dat je etenswaren langer vers, smakelijk en sappig blijven. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment wordt de koelkast overal gelijkmatig gekoeld. Geavanceerde isolatie verhindert schommelingen in de temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter-technologie meet en reguleert nauwkeurig de temperatuur.

Samsung advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Samsung Amerikaanse side by side koelkasten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Samsung producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

Specificaties

uitvoering
Side-by-Side / Amerikaanse koelkast  
Gezamenlijke netto inhoud
Gezamenlijke netto inhoud koelen en vriezen: 634l
Kenmerken koelzone
Netto inhoud koelgedeelte 409 l
uitrusting
Automatisch ontdooisysteem koelgedeelte  
Superkoelen  
Koeling door luchtcirculatie  
Glasplateaus 4
Groentelade(n) 2
LED verlichting  
Kenmerken vrieszone
Netto inhoud vriesgedeelte 225 l
Glasplateaus 4
Lade 2
NoFrost  
Supervriezen  
IJsblokjesdispenser voor IJsblokjes  
uitvoering algemeen Waterdispenser  
Vaste wateraansluiting  
Koel-/vriesgedeelte apart rege  
EU21 EU-label koelapparatuur 2019/2016
Energie-efficiëntieklasse Energieklasse E
Energieverbruik # kWh/jaar 351
Totale inhoud vriesgedeelte(s): 225 liter
Totale inhoud koelgedeelte(s): 409 liter
Geluidsniveau # dB 36
Geluidsniveauklasse Geluidsniveauklasse C
netto afmetingennetto breedte: 91.2 cm
netto hoogte: 178 cm
netto diepte: 71.6 cm
netto gewicht: 112 kg