Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5900

Ook Philips 55OLED856/12 OLED TV koopt u natuurlijk vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Philips 55OLED856/12 OLED TV
Met Philips 55OLED856 bent u verzekerd van een scherp beeld met een levensecht contrast en realistische kleuren. Uitgerust met een OLED scherm, hierdoor zijn beelden die zwart horen te zijn ook echt zwart. Dankzij de slimme P5 processor ziet elk beeld er scherp en realistisch uit.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Het nieuwste Philips OLED 2021 model; uniek meeslepend, op alle punten verbeterd, puur kijkgenot! Nu 4 zijdige Ambilight!

Het realistische beeld op deze prachtige OLED-tv wordt gecombineerd met meeslepend 4-zijdig Ambilight om spanning op bioscoopformaat te creëren. Wat u ook kijkt of speelt, de actie springt van het scherm, rechtstreeks uw woonkamer in.

4-zijdig Ambilight.

Met Philips 4-zijdig Ambilight voelt elk moment dichterbij. Intelligente LED's rond de rand van de tv reageren op de actie op het scherm en stralen een meeslepende gloed uit die gewoon boeiend is. 

Waar u ook kijkt, een foto zo echt. P5-motor met AI.
Philips P5-processor met AI levert een beeld dat zo echt is dat het voelt alsof u er zo in zou kunnen stappen. Een diepgaand lerend AI-algoritme verwerkt beelden op een manier die vergelijkbaar is met het menselijk brein. Waar u ook naar kijkt, u krijgt levensechte details en contrast, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

Zo voelt levensecht. Philips OLED-tv.

Met een Philips OLED TV krijgt u een bredere kijkhoek en een uniek levensecht beeld. Zwarten zijn dieper. Kleuren zijn waarachtiger. Details in schaduwen en hooglichten worden nauwkeurig gereproduceerd. Alle belangrijke HDR-indelingen worden ondersteund. U voelt de volledige kracht van elke scène.

Filmisch beeld en geluid. Dolby Vision en Dolby Atmos

Ondersteuning voor de premium geluids- en video-indelingen van Dolby betekent dat de HDR-inhoud die u bekijkt er fantastisch uitziet en klinkt. U zult genieten van een beeld dat de oorspronkelijke bedoelingen van de regisseur weerspiegelt en een ruimtelijk geluid ervaren met echte helderheid en diepte.

Premium-ontwerp. Van standaard tot afstandsbediening.

Elke centimeter van deze tv ziet eruit en voelt premium aan. De ultradunne metalen ring. De metalen T-bar standaard in donker chroom. Of de zachte, getextureerde afstandsbediening met leren achterkant en verlichte toetsen, die net zo goed vast te houden als te gebruiken is.

Gewoon slim. Android-tv.

Uw Philips Android TV geeft u de inhoud die u wilt, wanneer u maar wilt. U kunt het startscherm aanpassen om uw favoriete apps weer te geven, zodat u eenvoudig kunt beginnen met het streamen van films en programma's waar u van houdt. Of ga verder waar u was gebleven.

Geweldig om te gamen. Ultra-lage latentie op elke console

Uw Philips-tv beschikt over de nieuwste HDMI 2.1-connectiviteit en schakelt automatisch over naar een instelling met ultralage latentie wanneer u een game op uw console begint te spelen. VRR en Freesync worden ondersteund voor soepele, snelle gameplay. De gaming-modus van Ambilight brengt de spanning recht in de kamer.

Audio in meerdere kamers. DTS Play-Fi

Met DTS Play-Fi op uw Philips TV kunt u in elke kamer verbinding maken met compatibele luidsprekers. Heeft u draadloze speakers van bv SVS in de keuken? Luister naar de film terwijl u een snack maakt of volg het sportcommentaar terwijl u iedereen een drankje laat doen.

Spraakbesturing. Google Assistent. Werkt met Alexa.

Druk op een knop op de afstandsbediening om met de Google Assistent te praten. Bedien de tv of Google Assistent-compatibele smarthome-apparaten met uw stem. Of vraag Alexa om de tv te bedienen via Alexa-compatibele apparaten.

Levendig HDR-beeld. Philips 4K UHD-tv.

Uw Philips 4K UHD-tv is compatibel met alle belangrijke HDR-indelingen, inclusief Dolby Vision. Of het nu een serie is die u gezien moet hebben of de nieuwste videogame, schaduwen zullen dieper zijn. Heldere oppervlakken zullen glanzen. Kleuren zullen meer waarheidsgetrouw zijn.

Specificaties

 • OLED (4K, Ultra HD Premium)
 • 4 zijdige ambilight
 • 120Hz bij 4K
 • Dolby Vision, HDR10+, HLG
 • Android besturingssysteem
 • 4x HDMI
 • Hoofdtelefoon aansluiting
 • Digitaal optische aansluiting
 • 3x USB aansluiting
 • Netwerk aansluitingen via wifi of kabel
 • Bluetooth 5.0