Naar boven

Ook Hisense RS677N4AIF Amerikaanse koelkast koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Hisense RS677N4AIF Amerikaanse koelkast
Deze Hisense RS677N4AIF side-by-side koel-vriescombinatie geeft je extra veel ruimte voor al je koel- en vriesproducten. Voorzien van Multi Air Flow waardoor je voedsel langer vers blijft. De No Frost technologie zorgt ervoor dat je het koel- en vriesvak nooit meer hoeft te ontdooien.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

No Frost, nooit meer ontdooien

Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

Multi Air Flow

Voedsel in je koelkast blijft langer vers dankzij Multi Air Flow. Meerdere luchtventilatoren zorgen ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest.

Fast Freeze / Fast Cooling

Fast Freeze zorgt voor het ultra snel invriezen van voedsel. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

Met Fast Cooling breng je de temperatuur van je koelkast snel omlaag. Als je boodschappen hebt gedaan en deze in de koelkast legt zijn ze nog op kamertemperatuur. Fast cooling zorgt ervoor dat je producten snel gekoeld worden en daardoor langer vers blijven.

Digitaal bedieningsdisplay

Met het handige digitale display op de voorzijde kun je heel eenvoudig de temperatuur in je koelkast of vriezer in de gaten houden en aanpassen zonder dat je de deur open hoeft te maken. Je bedient hiermee ook de functies Fast Freeze en Fast Cooling.

Extra diepe vrieslades

De extra diepe vrieslades bieden heel veel ruimte voor al je vriesproducten. Zo heb je altijd iets in huis als er onverwacht gasten komen.

Hisense advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Hisense koelkasten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Hisense producten 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

Specificaties

Side-by-Side / Amerikaanse koelkast  

Gezamenlijke netto inhoud

Gezamenlijke netto inhoud koelen en vriezen: 519l

Kenmerken koelzone

Netto inhoud koelgedeelte 334 l

uitrusting

Superkoelen  

MultiAirflow  

Glasplateaus 5

Groentelade(n) 2

LED verlichting  

Kenmerken vrieszone

Netto inhoud vriesgedeelte 185 l

Glasplateaus 5

Lade 2

NoFrost  

Supervriezen  

LED verlichting  

Comfort

Display  

Digitale temperatuurweergave  

Buitenzijde  

uitvoering algemeen

Kinderbeveiliging  

EU21 EU-label koelapparatuur 2019/2016

Energie-efficiëntieklasse Energieklasse F

Energieverbruik # kWh/jaar 387

Totale inhoud vriesgedeelte(s): 185 liter

Totale inhoud koelgedeelte(s): 334 liter

Geluidsniveau # dB 42

Geluidsniveauklasse 

Geluidsniveauklasse D

netto afmetingen

netto breedte: 91 cm

netto hoogte: 178.6 cm

netto diepte: 64.3 cm

netto gewicht: 107 kg