Naar boven

Ook Hisense RB400N4BF3 koel/vriescombinatie koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Hisense RB400N4BF3 koel-vriescombinatie
De RB400N4BF3 is een extra zuinige koel- vriescombinatie. Hij combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Extra handig zijn de twee aparte, grote lades voor het bewaren van groente/ fruit en vlees/vis. Het 0° Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in de vlees/vis lade continu 0° is. Hierdoor blijft je vlees en vis langer vers. Dankzij de No Frost technologie hoef je het koel- en vriesvak nooit meer te ontdooien.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De RB400N4BF3 is een extra zuinige koel- vriescombinatie. Hij combineert de nieuwste technologie met een elegant design. Extra handig zijn de twee aparte, grote lades voor het bewaren van groente/ fruit en vlees/vis. Het 0° Cooling Plus systeem zorgt ervoor dat de temperatuur in de vlees/vis lade continu 0° is. Hierdoor blijft je vlees en vis langer vers. Dankzij de No Frost technologie hoef je het koel- en vriesvak nooit meer te ontdooien.

No frost, nooit meer ontdooien

Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

0° Cooling Plus

0° Cooling Plus is een aparte zone in je koelkastlade waar de temperatuur continu op ca. 0° wordt gehouden. Ideaal om vis en vlees hygiënisch te bewaren vlak voordat je het gaat koken of bakken.

Dual-Tech Cooling

Nare geurtjes in je koelkast of vriezer behoren tot het verleden dankzij het Dual-Tech Cooling systeem. Door de twee gescheiden luchtstromen (1 in je koelkast en 1 in je vriesvak) wordt een optimaal vochtigheidsniveau gewaarborgd waardoor vers voedsel niet meer uitdroogt en langer vers blijft. Daarnaast wordt voorkomen dat geur zich verspreidt over de verschillende compartimenten.

Multi Air Flow & Surround Cooling

Multi Air Flow zorgt ervoor dat meerdere luchtstromen de koude lucht gelijkmatig verdelen over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest. In combinatie met Surround Cooling, dat ervoor zorgt dat de koude lucht zelfs in alle hoeken stroomt, blijft je voedsel nog langer vers.

Diepe crisper lade

Fruit en groente blijft langer vers in de speciale crisperlade dankzij een optimale vochtregulering.

Vakantiemodus

Met de vakantiemodus schakel je heel eenvoudig het koelgedeelte van de RB400 uit terwijl het vriesgedeelte blijft vriezen. Handig als je op vakantie gaat en energiebesparend.

Mag het iets meer zijn?

Feestje in het vooruitzicht of flink wat ijs inslaan voor de zomer? Geen probleem! In de extra hoge lade in je vriesvak kun je voldoende kwijt voor een geweldig feest. Het hele jaar door.

Fast Freeze

Fast Freeze zorgt voor het ultra snel invriezen van voedsel. Door de dubbele luchttoevoer in de vrieskist daalt de temperatuur in een mum van tijd tot -25°. Je bespaart daarmee niet alleen energie, je behoudt ook de smaak van de producten.

Digitaal bedieningsdisplay

Met het handige digitale display op de voorzijde kun je heel eenvoudig de temperatuur in je koelkast of vriezer in de gaten houden en aanpassen zonder dat je de deur open hoeft te maken. De RB400 in de witte uitvoering beschikt niet over een digitaal display.

5 jaar garantie

Op je Hisense koel-vriescombinatie zit standaard 2 jaar garantie. Als je jouw koel-vriescombinatie registreert via Hisense ontvang je van hen 3 jaar extra garantie. Dat geeft een veilig gevoel. Je kunt je koel-vriescombinatie registreren tot 3 maanden na aankoopdatum.

Hisense advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Hisense koelkasten en vrieskasten/kisten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Hisense producten 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online.

Specificaties

222 l Netto inhoud koelgedeelte, waarvan 0 Graden, Automatisch ontdooisysteem koelgedeelte, Superkoelen, Flessenplateau/rek (liggend), 4 Glasplateaus, 1 Groentelade(n), LED verlichting, 100 l Netto inhoud vriesgedeelte, BigBox [XXL]:1, 2 Lade, NoFrost, Display, Energieklasse D, netto breedte: 59,5 cm, netto hoogte: 188,2 cm, netto diepte: 68,2 cm
constructieVriesgedeelte onder  
Gezamenlijke netto inhoudGezamenlijke netto inhoud koelen en vriezen: 322l
Kenmerken koelzoneNetto inhoud koelgedeelte 222 l
waarvanVersheidzone 0 Graden
uitrustingAutomatisch ontdooisysteem koelgedeelte  
Superkoelen  
Flessenplateau/rek (liggend)  
Glasplateaus 4
Groentelade(n) 1
LED verlichting  
Kenmerken vrieszoneNetto inhoud vriesgedeelte 100 l
BigBox [XXL]: 1
Lade 2
NoFrost  
Supervriezen  
ComfortDisplay  
uitvoering algemeenMultiAirflow  
EU21 EU-label koelapparatuur 2019/2016Energie-efficiëntieklasse Energieklasse D
Energieverbruik # kWh/jaar 205
Totale inhoud vriesgedeelte(s): 100 liter
Totale inhoud koelgedeelte(s): 222 liter
Geluidsniveau # dB 37
Geluidsniveauklasse Geluidsniveauklasse C
netto afmetingennetto breedte: 59.5 cm
netto hoogte: 188.2 cm
netto diepte: 68.2 cm
netto gewicht: 74 kg