Naar boven

Ook Hisense RS694N4TF2 koelkast koopt u vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Hisense RS694N4TFE Side by side Amerikaanse koelka
Met zijn Black Steel Look is de zuinige RS694N4TFE een blikvanger in elke keuken. Dankzij de IJs- & Waterdispenser die je niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten, kun je de koel-vriescombinatie op elke plek in de keuken plaatsen. Het Multi Air Flow systeem zorgt dat je producten langer vers blijven. Natuurlijk beschikt de RS694 over No Frost waardoor ontdooien tot het verleden behoort
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met zijn Black Steel Look is de zuinige RS694N4TFE een blikvanger in elke keuken. Dankzij de IJs- & Waterdispenser die je niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten, kun je de koel-vriescombinatie op elke plek in de keuken plaatsen. Het Multi Air Flow systeem zorgt dat je producten langer vers blijven. Natuurlijk beschikt de RS694 over No Frost waardoor ontdooien tot het verleden behoort.

IJs & Water dispenser met 4 liter waterbak

Zin in een koele verfrissing? Geen probleem. Koud water, ijsblokjes, crushed ice; jij zegt het maar. Dankzij de geïntegreerde 4 liter waterbak hoef je deze RS694 niet aan te sluiten op de waterleiding. Hierdoor kun je de koel-vriescombinatie overal plaatsen. Meer flexibiliteit is niet mogelijk.

Black Beauty

Deze RS694 heeft dankzij zijn Black Steel Look een bijzonder stijlvolle uitstraling. De chique trendkleur past perfect in alle keukens en blijft altijd een blikvanger. Een must voor alle design fans!

No Frost, nooit meer ontdooien

Het vervelende werk van het ontdooien van je vriezer behoort tot het verleden dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd.

Multi Air Flow

Het Multi Air Flow systeem zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Door een optimale temperatuurverdeling in de koelkast en vriesvak blijft je voedsel langer vers.

Inverter compressor

Het hart van de Hisense RS694N4TF2 is de krachtige inverter compressor. Deze slimme, duurzame en energiebesparende compressor zorgt ervoor dat de temperatuur continu op het door jou gewenste niveau blijft. In een normale koel-vriescombinatie slaat de compressor aan als de temperatuur boven het niveau komt. Is de temperatuur weer op niveau, dan gaat de compressor uit. Je herkent het geluid wellicht. Bij een inverter compressor is dit niet het geval.

5 jaar garantie

Op je Hisense side-by-side zit standaard 2 jaar Hisense garantie. Als je jouw side-by-side registreert ontvang je van Hisense 3 jaar extra garantie. Dat geeft een veilig gevoel. Je kunt je side-by-side registreren tot 3 maanden na aankoopdatum.

Hisense advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Hisense koelkasten en vrieskasten/kisten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Hisense producten 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online.

Specificaties

uitvoeringSide-by-Side / Amerikaanse koelkast  
Gezamenlijke netto inhoudGezamenlijke netto inhoud koelen en vriezen: 562l
Kenmerken koelzoneNetto inhoud koelgedeelte 371 l
uitrustingSuperkoelen  
Flessenplateau/rek (liggend)  
Glasplateaus 4
Groentelade(n) 2
LED verlichting  
Kenmerken vrieszoneNetto inhoud vriesgedeelte 191 l
Glasplateaus 5
Lade 2
NoFrost  
Supervriezen  
LED verlichting  
IJsblokjesdispenser voorIJsblokjes  
ComfortDisplay  
Touch-functie  
Buitenzijde  
LED temperatuurweergave  
uitvoering algemeenWaterdispenser  
Zonder vaste wateraansluiting  
EU21 EU-label koelapparatuur 2019/2016Energie-efficiëntieklasse Energieklasse F
Energieverbruik # kWh/jaar 404
Totale inhoud vriesgedeelte(s): 191 liter
Totale inhoud koelgedeelte(s): 371 liter
Geluidsniveau # dB 42
Geluidsniveauklasse Geluidsniveauklasse D
netto afmetingennetto breedte: 91 cm
netto hoogte: 179.3 cm
netto diepte: 68.7 cm
netto gewicht: 109 kg
Bruto afmetingen inclusief verpakkingbruto breedte: 98.2 cm
bruto hoogte: 187.7 cm
bruto diepte: 78 cm
bruto gewicht: 120 kg