Naar boven
42500
Prijs per stuk
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone W400 Speakerkabel Norstone W400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695

Monitor Audio Silver 50 7G Natural Walnut (Prijs per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Silver 50 7G Natural Walnut
De prestaties van een grote luidspreker, nu in een veel kleiner pakket. De Monitor Audio Silver 50 7G brengt studioprecisie naar uw woonkamer, in een ontwerp dat is geoptimaliseerd voor de akoestiek van een gewoon huis. Voor jou betekent dat diepe bas en verbluffend geluid in een compacte vorm.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

De Monitor Audio Silver Series, nu de 7e generatie, belichaamt onze decennialange audio-expertise. Dankzij een keuze uit echt houtfineer of prachtig geverfde en afgewerkte kasten, hebben deze luidsprekers een verfijnde, ingetogen uitstraling - het perfecte contrapunt voor hun gedurfde, krachtige geluid. En met toonaangevende prestaties dankzij onze nieuwste drivers met metalen conus en Rigid Surface Technology II, is de muziek waar je van houdt nauwkeuriger, met minder vervorming dan ooit. Dus zelfs met het volume omhoog gepompt, kon het geluid dat je hoort niet helderder zijn.

 
Sprekers die je aanspreken

Elk nummer, elke noot, elk woord vertelt een verhaal. Op de Monitor Audio Silver Series 7G zal degene die je hoort krachtiger en betekenisvoller zijn dan ooit tevoren. Of je nu naar een nieuwe film kijkt of voor de duizendste keer naar die oude LP luistert, je hoort het met prachtige helderheid en diepte. Via speakers die je aanspreken.

Ontwerp dat boekdelen spreekt

Met strakke lijnen en elegante proporties is de Silver Series 7G gemaakt voor elk soort interieur - van klassiek tot eigentijds. Het fineer van echt hout, inclusief de nieuwe opties Ash en Natural Walnut, geeft een look die net zo natuurlijk is als het geluid.

Laten we het hebben over details

Met de Monitor Audio Silver Series 7G hoor je details die je nog nooit eerder hebt gehoord. Het is te danken aan een combinatie van lichtgewicht metalen en keramiek in onze C-CAM-tweeters, die je het soort helder, complex geluid geven dat je zelden in huis hoort.

Het laatste woord in heldere audio

Rigid Surface Technology II is een integraal onderdeel van de Silver-serie. Je zult de invloed ervan zien in het unieke, zeshoekige patroon op onze luidsprekers, en je zult het horen in de ongeëvenaarde helderheid van het geluid dat ze creëren. De RST II is steviger en stijver dan andere driverontwerpen en levert uitstekende richtingsgevoeligheid onder alle omstandigheden.

Bioscoop waar je sprakeloos van wordt

Een helderder, realistischer geluid kan zowel nieuwe als klassieke films een andere dimensie geven. Met Dolby Atmos® surround sound word je echt ondergedompeld in wat er op het scherm gebeurt. En met helderder geluid en diepere bas voelt de actie des te echter aan.

Specificaties

Belangrijkste kenmerken:

  • 1 x 1" (25 mm) C-CAM Gold Dome-tweeter met Uniform Dispersion (UD) Waveguide II voor meer levensecht geluid
  • 1 x 5¼" (134 mm) C-CAM mid-bass driver met Rigid Surface Technology (RST) II voor extra helderheid
  • Ontworpen om de basverlenging te geven die normaal alleen mogelijk is vanaf een vloerstaande luidspreker
  • Geoptimaliseerd om weerkaatsing van geluid tegen te gaan bij plaatsing dicht bij een muur
  • Uitstekende keuze wanneer ruimte een premium is, maar geluidskwaliteit erg belangrijk is
  • Achterpoort en afgestemd voor gemakkelijke positionering zonder de geluidsprestaties te beïnvloeden
  • Perfect voor kleinere stereomuziekopstellingen of als voor-/achterkanalen in kleinere thuisbioscoopsystemen
  • Compact en boekenplankvriendelijk met meegeleverde rubberen stopvoeten
  • Keuze uit hoogwaardige afwerkingen: Satin White, High Gloss Black, inclusief echt houtfineer Black Oak, Natural Walnut, Ash
  • 5 jaar garantie