Naar boven
139900
Prijs per stuk
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Norstone W400 Speakerkabel Norstone W400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695

Monitor Audio Silver 500 7G High Gloss Black (per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Silver 500 7G High Gloss Black
Pittige bas. Een geweldige hoge en mid-range respons. Prachtig bewerkte uitstraling. Het is niet moeilijk om te zeggen wat de Silver 500 7G speciaal maakt, maar het is moeilijk te waarderen wat voor een verschil die dingen maken – totdat je zelf luistert.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

Pittige bas. Een geweldige hoge en mid-range respons. Prachtig bewerkte uitstraling. Het is niet moeilijk om te zeggen wat de Silver 500 7G speciaal maakt, maar het is moeilijk te waarderen wat voor een verschil die dingen maken – totdat je zelf luistert.

Er zijn tal van technische innovaties in de Silver 500 7G. Rigid Surface Technology II die het geluid perfect helder en gecontroleerd houdt, zelfs bij hoog volume. Een crossover-systeem dat de output van de tweeter en de basdriver naar behoefte in evenwicht brengt. Een consistente en soepele frequentierespons die geweldig klinkt bij alle muziekgenres. We kunnen doorgaan, maar je hoeft maar één ding te horen: de eerste noot van je favoriete nummer gespeeld op een paar Silver 500 7G-luidsprekers. Dan zul je begrijpen waarom dit alles is wat de geharde audiofiel zou willen, en alles wat de informele luisteraar nodig zou kunnen hebben.

Sprekers die je aanspreken

Elk nummer, elke noot, elk woord vertelt een verhaal. Op de Monitor Audio Silver Series 7G zal degene die je hoort krachtiger en betekenisvoller zijn dan ooit tevoren. Of je nu naar een nieuwe film kijkt of voor de duizendste keer naar die oude LP luistert, je hoort het met prachtige helderheid en diepte. Via speakers die je aanspreken.

Ontwerp dat boekdelen spreekt

Met strakke lijnen en elegante proporties is de Silver Series 7G gemaakt voor elk soort interieur - van klassiek tot eigentijds. Het fineer van echt hout, inclusief de nieuwe opties Ash en Natural Walnut, geeft een look die net zo natuurlijk is als het geluid.

Laten we het hebben over details

Met de Monitor Audio Silver Series 7G hoor je details die je nog nooit eerder hebt gehoord. Het is te danken aan een combinatie van lichtgewicht metalen en keramiek in onze C-CAM-tweeters, die je het soort helder, complex geluid geven dat je zelden in huis hoort.

Het laatste woord in heldere audio

Rigid Surface Technology II is een integraal onderdeel van de Silver-serie. Je zult de invloed ervan zien in het unieke, zeshoekige patroon op onze luidsprekers, en je zult het horen in de ongeëvenaarde helderheid van het geluid dat ze creëren. De RST II is steviger en stijver dan andere driverontwerpen en levert uitstekende richtingsgevoeligheid onder alle omstandigheden.

Bioscoop waar je sprakeloos van wordt

Een helderder, realistischer geluid kan zowel nieuwe als klassieke films een andere dimensie geven. Met Dolby Atmos® surround sound word je echt ondergedompeld in wat er op het scherm gebeurt. En met helderder geluid en diepere bas voelt de actie des te echter aan.

Specificaties

Belangrijkste kenmerken:
  • 1 x 1" (25 mm) C-CAM Gold Dome-tweeter met Uniform Dispersion (UD) Waveguide II voor meer levensecht geluid
  • 1 x 3" (76 mm) C-CAM mid-range driver met Rigid Surface Technology (RST) II voor extra helderheid
  • 2 x 8" (203 mm) C-CAM basdriver met RST II voor extra helderheid
  • 3-weg ontwerp met speciale middentonen- en basdrivers voor ultieme verfijning
  • Silver 500 7G heeft twee 8-inch drivers en een groter volume voor meer kracht en basuitbreiding
  • Perfect voor middelgrote tot grote kameropstellingen, stereo of thuisbioscoop
  • Achterpoort en afgestemd voor gemakkelijke positionering zonder de geluidsprestaties te beïnvloeden
  • Stevige stempelpoten met keuze uit spikes voor tapijten of rubberen voetjes voor harde vloeren
  • Keuze uit hoogwaardige afwerkingen: Satin White, High Gloss Black, inclusief echt houtfineer Black Oak, Natural Walnut, Ash
  • 5 Jaar garantie