Naar boven
44900
Prijs per stuk
Alleen per paar te bestellen.
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W400 Speakerkabel Norstone W400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995

Monitor Audio Silver FX 7G Black Gloss (per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Silver FX 7G Black Gloss
Onze gestroomlijnde en minimalistische Silver FX 7G-luidsprekers zijn de perfecte ondersteunende act voor uw thuisbioscoopopstelling. Met bijgewerkte stuurprogramma's en crossover-ontwerp is dit nieuwste deel in de Silver-serie veel beter dan alles wat eerder is uitgebracht.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

Onze gestroomlijnde en minimalistische Silver FX 7G-luidsprekers zijn de perfecte ondersteunende act voor uw thuisbioscoopopstelling. Met bijgewerkte stuurprogramma's en crossover-ontwerp is dit nieuwste deel in de Silver-serie veel beter dan alles wat eerder is uitgebracht.

Om een ​​echt meeslepende bioscoopervaring te creëren, moet elk onderdeel in harmonie samenwerken. Deze speciale FX-luidsprekers geven je de volledige 360-graden-ervaring en vormen de ideale aanvulling op de rest van je opstelling. Terwijl je hoofdluidsprekers het zware werk doen, voegen een paar Silver FX 7G surround sound-luidsprekers een wereld van diepte en complexiteit toe aan wat je ziet en hoort. Ingetogen en bescheiden, ze hebben een eenvoudig magnetisch rooster voor de schoonst mogelijke look en de meest eenvoudige prestaties. Esthetisch gezien kunnen ze niet eenvoudiger zijn. Het is alleen het geluid dat mooi is in zijn complexiteit.


Sprekers die je aanspreken

Elk nummer, elke noot, elk woord vertelt een verhaal. Op de Monitor Audio Silver Series 7G zal degene die je hoort krachtiger en betekenisvoller zijn dan ooit tevoren. Of je nu naar een nieuwe film kijkt of voor de duizendste keer naar die oude LP luistert, je hoort het met prachtige helderheid en diepte. Via speakers die je aanspreken.

Ontwerp dat boekdelen spreekt

Met strakke lijnen en elegante proporties is de Silver Series 7G gemaakt voor elk soort interieur - van klassiek tot eigentijds. Het fineer van echt hout, inclusief de nieuwe opties Ash en Natural Walnut, geeft een look die net zo natuurlijk is als het geluid.

Laten we het hebben over details

Met de Monitor Audio Silver Series 7G hoor je details die je nog nooit eerder hebt gehoord. Het is te danken aan een combinatie van lichtgewicht metalen en keramiek in onze C-CAM-tweeters, die je het soort helder, complex geluid geven dat je zelden in huis hoort.

Het laatste woord in heldere audio

Rigid Surface Technology II is een integraal onderdeel van de Silver-serie. Je zult de invloed ervan zien in het unieke, zeshoekige patroon op onze luidsprekers, en je zult het horen in de ongeëvenaarde helderheid van het geluid dat ze creëren. De RST II is steviger en stijver dan andere driverontwerpen en levert uitstekende richtingsgevoeligheid onder alle omstandigheden.

Bioscoop waar je sprakeloos van wordt

Een helderder, realistischer geluid kan zowel nieuwe als klassieke films een andere dimensie geven. Met Dolby Atmos® surround sound word je echt ondergedompeld in wat er op het scherm gebeurt. En met helderder geluid en diepere bas voelt de actie des te echter aan.

Specificaties

Belangrijkste kenmerken:


  • 2 x 1" (25 mm) C-CAM Gold Dome-tweeter met Uniform Dispersion (UD) Waveguide II voor meer levensecht geluid
  • 1 x 6" (152 mm) C-CAM mid-bass driver met Rigid Surface Technology (RST) II voor extra helderheid
  • Schuine schotten voor optimale spreiding
  • Discreet ontwerp met verzonken wandmontage en verzonken aansluitingen
  • Speciale sleutelgat-muurbevestigingen meegeleverd voor eenvoudige installatie
  • Schakelbare di-pole/bi-pole configuratie speciaal voor thuisbioscoopsystemen
  • Afgedichte kast – voor nauwkeurige prestaties bij installatie in kleine ruimtes of dicht bij een muur
  • Monitor Audio is een van de weinige merken die speciale effectluidsprekers maakt
  • Alleen verkrijgbaar in Gloss Black of Satin White afwerkingen
  • 5 jaar garantie