Naar boven
53900

Neem contact op met ons verkoopteam voor persoonlijk advies.

In winkelwagen
Aanbevolen
Peter Hadley Outback Colt 70 Zwart/Rood Peter Hadley Outback Colt 70 Zwart/Rood Met een waterdichte rits, geheugenkaart / batterijhouder en rits voor alle zakken is deze cameratas afgestemd op moderne camera's. De Afmetingen bi... 3595
HDMI Mini Kabel 1.5 meter HDMI Mini Kabel 1.5 meter Een HDMI Mini Kabel 1.5 meter biedt een hoogwaardige beeld en geluidsoverdracht naar bijvoorbeeld uw TV, Blu ray speler, digitale decoder of spelco... 1995

Canon EOS 750D Body

Art.nr: Canon EOS750D Body
De Canon EOS 750D Body heeft een 24.2 Megapixel sensor, een aanpaspaar 19-punts AF-systeem en veelzijdige bedieningsfuncties.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De nieuwe Canon EOS750D - Telkens opnieuw fotograferen met superieure kwaliteit

Met de krachtige, nieuwe 24,2 Megapixel sensor en Canon’s DIGIC 6 beeldprocessor maken het gemakkelijker dan ooit om favoriete momenten vast te leggen met de kwaliteit die ze verdienen – met levensechte kleuren, haarscherp en vol details. Dankzij het ISO-bereik van 100 – 12.800 zorgt de EOS 750D voor detailrijke resultaten, ongeacht het licht waarmee u fotografeert, of dat nu vroeg in de ochtend, laat in de avond of binnenshuis is. Met de Flicker Detection-technologie, voor het eerst beschikbaar in de EOS 7D Mark II, beschikt u over nog meer flexibiliteit omdat deze technologie zorgt voor consistent belichte opnamen bij kunstlicht.

Favoriete actiemomenten zijn vast te leggen met vijf frames per seconde. De Continu-modus garandeert daarmee dat de camera’s altijd de dynamiek van een actiemoment registreren. Voor een nauwkeurige scherpstelling beschikt de EOS 750D over een krachtig AF-systeem met 19 ‘cross-type’ scherpstelpunten dat zich aan elke compositie aanpast – of het nu gaat om het fotograferen van dieren in actie tijdens een safari of actiesport.

Beginnende filmmakers kunnen hun herinneringen met Full HD-resolutie vastleggen als movies en MP4 gebruiken om het beeldmateriaal gemakkelijk online te delen. Met de geavanceerde Hybrid CMOS AF III blijven onderwerpen altijd scherp in beeld en is het mogelijk ze te volgen of snel van onderwerp te wisselen. De compatibiliteit met STM-lenzen zorgt naast stil en vloeiend scherpstellen ook voor een superieure nauwkeurigheid en hoge snelheid.
Controle en creativiteit onder je vingertoppen
De krachtige mogelijkheden van de EOS 750D bevinden zich in vakkundig ontworpen compacte body’s met een ergonomische grip en variangle LCD om de camera’s in elke situatie gemakkelijk te gebruiken. Met volledig automatische bediening krijgt u de vrijheid om uw eigen creatieve fotostijl te ontwikkelen.

Zodra u de camera oppakt, kunt u direct fotograferen. De automatische opnameprogramma’s garanderen dat u telkens weer de beste resultaten krijgt. Laat uw foto’s opvallen met een reeks gebruiksvriendelijke, one-touch opnameprogramma’s en creatieve filters.

Beeldmateriaal onderweg delen met vrienden en apparaten
Heeft u de perfecte opname gemaakt, ervaar dan het gemak en de snelheid die Wi-Fi en NFC bieden om het beeldmateriaal snel en eenvoudig met vrienden en favoriete apparaten te delen. Plaats uw beste opnamen via Wi-Fi direct op social media of bewaar ze in de cloud, zoals bij Canon’s fotobeheerservice irista. Bent u zover om uw opnamen op te slaan of weer te geven, dan zorgt NFC voor een gemakkelijke en snelle verbinding om ze te kopiëren naar een Canon Connect Station of een slim apparaat met NFC-functionaliteit.

Specificaties

24.2 Megapixel APS-C-sensor
Hybrid CMOS AF III
19 cross-type AF-punten
Wifi en NFC
3'' Kantelbaar ClearView II TFT-touchscreen
Elektronische zoeker met beeldsensor
5 fps continu-opnamen

Wat zit er in de doos?

- LP-E17 accu
- LC-E17 acculader
- Ef-eyecup
- Draagriem
- USB-kabel
- Handleiding