Naar boven

AEG T9DEN86CC FIBERPRO WARMTEPOMP WASDROGER

Art.nr: AEG T9DEN86CC FIBERPRO WARMTEPOMP WASDROGER
Droog vol vertrouwen wol, zijde, outdoorkleding, overhemden, broeken en zelfs donsjassen. Want dankzij het FiberPro®-systeem met de unieke 3DScan-sensor wordt vochtigheid zowel aan de buiten- als binnenkant van kleding gedetecteerd. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.
Merk:
AEG
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Durf al je kleding te drogen
Droog vol vertrouwen wol, zijde, outdoorkleding, overhemden, broeken en zelfs donsjassen. Want dankzij het FiberPro®-systeem met de unieke 3DScan-sensor wordt vochtigheid zowel aan de buiten- als binnenkant van kleding gedetecteerd. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd.

3DScan-technologie. Precisiedrogen
FiberPro-systeem met 3DScan-technologie neemt vocht in het wasgoed waar met gebruik van sensoren. Het vocht wordt waargenomen, de tijd wordt daaraan aangepast voor nauwkeurige droging. Zelfs voor dikke en gelaagde kleding. Donsjacks blijven mooi en tot wel 30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht.
 

Klaar om te dragen met het Mix XL-programma
Mix XL-programma heeft een geoptimaliseerde luchtstroom en warmteverdeling om katoen, synthetisch en een mix van beide zorgvuldig te drogen. Tussen het wassen en drogen is sorteren niet meer nodig. De kleding komt 30% minder gekreukt tevoorschijn en is minder stijf dan bij luchtdroging. De kleding is minder gekreukt, voelt comfortabeler aan en is klaar om te worden gedragen.

ONTMOET DE EXPERT VAN DE KLEINE ONTWERPEN
Verbind toestellen met de app, om op een slimmere en snellere manier te zorgen voor de beste behandeling. De Care Advisor baseert zich op de expertise van AEG om het beste programma aan te bevelen voor kledingsstukken, zodat je zelfs wol, zijde en delicate kleding die alleen met de hand gewassen mag worden, in volle vertrouwen kunt reinigen. 48 stoffen en 40 vlekken kunnen efficiënt worden behandeld. En dit alles met minder risico op krimpen, verkleuring en vervorming.
 

BESCHERMING OP MAAT VOOR UW KLEDING
De programma’s van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen van de trommel en de droogtemperatuur. Wollen kledingstukken worden tegen de trommel aangedrukt, zodat ze plat kunnen drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit van het waterdichte membraan te herstellen. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden.

Veilige, lage temperaturen
AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte in vergelijking met conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Uw kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat u deze kocht. En bovendien helpt de lage temperatuur u energie te besparen.

TOT € 200,- CADEAU BIJ ICI PARIS XL
Als je in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2021 een AEG-actiemodel wasmachine, droger, was-droogcombinatie, robotstofzuiger of steelstofzuiger koopt bij een erkende AEG-dealer in Nederland (met uitzondering van bol.com) krijg je nu een ICI PARIS XL e-gift Card ter waarde van 20, 30, 50, 75, 100, 150 of 200 euro cadeau (afhankelijk van het gekochte model).

Specificaties

Specificatie 
FiberPro®-systeem met 3DScan-technologie: precisiedrogen
Het AbsoluteCare®-systeem controleert nauwkeurig de trommelbewegingen en de droogtemperatuur op basis van wetenschappelijke inzichten.
SensiDry®-technologie met warmtepompsysteem droogt door de precieze sensoren uw kleding op slechts de helft van de temperatuur
ProSense™-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren, gestuurd door intelligente software die de droogtijd en het energieverbruik aanpast
Zeer zuinig door het gebruik van warmtepomptechnologie
Extra groot display
Woolmark Blue gecertificeerd
ÖKOFlow-systeem voor laag energieverbruik en eenvoudig onderhoud
LED binnenverlichting in de trommel
Inverter motor
Indicaties voor: Condensor reinigen, zeef, reservoir legen
Startuitstel: Met startuitstel kunt u met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen - bijvoorbeeld tot de daluren
Reverserende trommel: Alle droogautomaten werken met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kunt u grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.
AutoOff met Zero Stand-by
Deurscharnieren: links (verwisselbaar door gebruiker)
Droogprogramma's: Bedlinen XL, Cotton Eco, Katoen, Fijne was, Donsjassen, Mixed XL, Outdoor, Zijde, Synthetica, Wol
Condenswaterreservoir: Panel left recycled, 5.28 liter
Maximaal vulgewicht: 8.0 kg
Indicatie van programmafasen: anti-kreuk/einde, afkoelfase, kastdroog, drogen, extra droog, strijkdroog
Stelpoten: 4 verstelbare voetjes
Prestaties
Maximaal vulgewicht drogen (kg): 8.0
Droogtechnologie: Warmtepomp
Gewogen programmaduur, volle en halve belading (min): 121
Duur katoen kastdroog 1000 tpm (min): 152
Programmaduur katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (min): 97
Condensatie efficiëntie: A
Gewogen condensatie efficiëntie, volle en halve belading (%): 91
Geluidsniveau drogen (dB): 63
Installatie
Kleur bedieningspaneel: Roestvrij staal
Energie
Energie-efficiëntieklasse: A+++
Jaarlijks energieverbruik (kWh): 177
Energieverbruik katoen kastdroog 1000 tpm (kWh): 1.47
Energieverbruik katoen kastdroog, halve belading 1000 rpm (kWh): 0.83
Energieverbruik in 'uit' stand (W): 0.05
Energieverbruik in 'stand-by' (W): 0.05
Duur 'stand-by' na afloop programma (min): 10
Gemiddelde condensatie efficiëntie (%): 91
Aansluitwaarde (W): 700
Overig
Productnummer (PNC): 916 098 632
Buitenmaten hxbxd (mm): 850x596x663(max)
Meegeleverde accessoires: condenswater afvoerslang
Extra leverbare accessoires: tussenstuk
Woolmark: Woolmark Blue