Naar boven
Aanbevolen
Denon aanbieding set 2x HEOS 1 HS2 Zwart Denon aanbieding set 2x HEOS 1 HS2 Zwart Vol geluid in een compacte draagbare en vochtbestendige speaker. Met deze set bestaande uit 2 HEOS 1 speakers kun je meteen ook in een 2e ruimte je... € 498,00 € 429,00
Denon aanbieding set 4x HEOS 1 HS2 Zwart Denon aanbieding set 4x HEOS 1 HS2 Zwart Vol geluid in een compacte draagbare en vochtbestendige speaker. Met deze set bestaande uit 4 HEOS 1 speakers kun je meteen in andere kamers je fav... € 998,00 € 829,00

Denon HEOS 1 HS2 Zwart

Art.nr: Heos 1 HS2 Zwart
De Denon HEOS 1 HS2 is een compacte draagbare, vochtbestendige speaker met ingebouwd wifi-audiostreaming.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Verrassend geluid uit een compacte, draagbare speaker.
Draadloos naar je favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming.


De compacte behuizing is vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.


Sluit je favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1. Er is ook een stereokabelaansluiting aanwezig voor analoge geluidsbronnen.


De HEOS 1 is voorzien van geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) voor een volledig frequentie bereik, met aangepaste EQ-geluidsregeling voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans en digitale tweekanaals klasse D-geluidsversterking.


De HEOS 1 heeft twee aangepaste drivers met een middenwoofer met een breed bereik en een dome tweeter in een gesloten, vochtbestendige behuizing, waardoor hij ideaal is voor gebruik in een vochtige omgeving.


Thuis in welke kamer je maar wilt naar je favoriete muziek luisteren, zelfs in de badkamer


Optimaal geluid dankzij nauwkeurige, uit de beste opnamestudio's afkomstige algoritmen voor geluidsverwerking


Gebruik twee HEOS 1-speakers voor een perfect gesynchroniseerd stereogeluid


De optionele Go Pack heeft een krachtige oplaadbare Lithium-ion batterij die zes uur afspeeltijd biedt, en is voorzien van een draadloze Bluetooth USB-adapter voor streaming, en siliconen afdichting van de speaker ingangen tegen opspattend water


Muziek streamen via je favorieten muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Napster of TuneIn


Gratis HEOS-app voor iOS, Android en Kindle


Rechtstreekse verbinding met je apparaat via de USB-aansluiting en analoge lijningang


Dual-band wifi maakt verbinding met standaard draadloze thuisnetwerken


RJ-45 LAN-poort voor rechtstreekse verbinding met het netwerk


Volumeregeling, aan-uitknop


Wisselstroomadapter meegeleverd

Specificaties

Speakersysteem met twee actieve drivers middenwoofer met breed bereik en soft dome tweeter

Digitale klasse D-versterking twee kanalen met hoogefficiënte digitale klasse D-versterking bieden kraakhelder geluid, breed dynamisch bereik met laagste vervorming

Extra analoge lijningang 3,5 mm analoge lijningang voor rechtstreekse verbinding met een analoge geluidsbron

Muziekabonnementsdiensten Met de HEOS-app kun je kiezen uit verschillende populaire abonnementsdiensten voor streaming, zoals Spotify, Deezer, Napster en TuneIn, , en een aantal andere diensten die DRM-vrije nummers aanbieden. Meer diensten volgen binnenkort.

Internetradiostations Kies je favoriete internetradiostation en luister naar streaming audiotracks in MP3, AAC en WMA-formaat.

Ondersteunde muziekformaten De HEOS 1 ondersteunt MP3- en WMA-muziekbestanden, inclusief WMA-downloads, AAC (MPEG4) en FLAC (lossless) bestandtypen en WAV-bestanden. Ondersteunt samplesnelheden van 32 kHz, 44,1 kHz en 48 kHz.

Ondersteunde beeldformaten De HEOS 1 ondersteunt de beeldformaten JPG, PNG, BMP en GIF.

USB-stations ondersteund De HEOS 1 ondersteunt USB-sticks via de ingebouwde USB-poort. Muziekinhoud op een USB-station kan zowel lokaal als op alle HEOS-luidsprekers op je netwerk worden afgespeeld.
"De beschikbaarheid van muziekdiensten kan per regio verschillen. Mogelijk zijn op het moment van de aankoop niet alle diensten beschikbaar. In de loop van de tijd kunnen diensten worden toegevoegd of beëindigd. Dit is de keuze van de aanbieders van de muziekdienst of van anderen.

Draadloze verbinding Snel en eenvoudig verbinding maken met je draadloze netwerk. De HEOS 1 ondersteunt de meest recente 802.11-netwerken (inclusief dual band "N") voor een optimaal betrouwbare netwerkverbinding.

Verbinding via kabel Maak door middel van de bedrade RJ-45 LAN-poort verbinding met het LAN-systeem bij je thuis of op kantoor.

Stroomaansluiting 100~240 volt AC, 50~60 Hz, automatisch schakelende voedingsadapter

Bedieningsonderdelen & indicatoren Volumeregeling (+, -)
Mute
Mute ledindicator

Gewicht 1,9 kg

Meerdere talen ondersteund Nederlands, Frans, Spaans

Afmetingen (HxWxD) ;189x129x128 (mm)

Wat zit er in de doos?

HEOS 1 draadloze speaker,

Snelstartgids,

3,5 mm installatiekabel,

Voedingsadapter,

Ethernetkabel.