Naar boven
16800
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Denon aanbieding set 2x HEOS 1 HS2 Zwart Denon aanbieding set 2x HEOS 1 HS2 Zwart Vol geluid in een compacte draagbare en vochtbestendige speaker. Met deze set bestaande uit 2 HEOS 1 speakers kun je meteen ook in een 2e ruimte je... 49800 42900
Denon aanbieding set 4x HEOS 1 HS2 Zwart Denon aanbieding set 4x HEOS 1 HS2 Zwart Vol geluid in een compacte draagbare en vochtbestendige speaker. Met deze set bestaande uit 4 HEOS 1 speakers kun je meteen in andere kamers je fav... 99800 82900

Denon HEOS 1 HS2 Zwart

Art.nr: Heos 1 HS2 Zwart
De Denon HEOS 1 HS2 is een compacte draagbare, vochtbestendige speaker met ingebouwd wifi-audiostreaming.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie

Een prachtig geluid uit een compacte speaker

U zult prettig verrast worden van een verrassend geluid uit deze compacte en draagbare speaker. Draadloos naar uw favoriete nummers luisteren via Bluetooth en wifi-audiostreaming.


Vochtbestendig, ideaal voor vochtige ruimtes

De compacte behuizing is verder vochtbestendig, waardoor de HEOS 1 ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld een schuur, garage en badkamer.


USB aansluiting

Sluit u favoriete draagbare apparaat rechtstreeks via de USB-poort aan op de HEOS 1, er is ook een stereokabelaansluiting aanwezig voor analoge geluidsbronnen.

 
EQ geluidsregeling en tweekanaals klasse D geluidsversterking

 
De HEOS 1 is voorzien van geavanceerde DSP (Digital Signal Processing) voor een volledig frequentie bereik, met aangepaste EQ-geluidsregeling voor een vloeiende, natuurlijke toonbalans en digitale tweekanaals klasse D-geluidsversterking.

 
Een zeer breed bereik


Bovendien zijn twee aangepaste drivers aanwezig met een middenwoofer en deze levert een breed bereik in een gesloten en vochtbestendige behuizing, waardoor het dus ideaal is zoals gezegd voor gebruik in een vochtige omgeving.
 

Muziek in welke kamer u maar wilt

Thuis in welke kamer u maar wilt naar uw favoriete muziek luisteren, zelfs in de badkamer. De HEOS 1 levert een optimaal geluid dankzij nauwkeurige, uit de beste opnamestudio's afkomstige algoritmen voor geluidsverwerking. Gebruik twee HEOS 1-speakers voor een perfect gesynchroniseerd stereogeluid.


Optionele Go Pack batterij

De optionele Go Pack heeft een krachtige oplaadbare Lithium-ion batterij die zes uur afspeeltijd biedt en is voorzien van een draadloze Bluetooth USB-adapter voor streaming.

 
Muziek streamen

Muziek streamen via je favorieten muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Napster of TuneIn. Ook is er de gratis HEOS-app voor iOS, Android en Kindle. Dual-band wifi maakt verbinding met standaard draadloze thuisnetwerken en de  RJ-45 LAN-poort is er voor en rechtstreekse verbinding met het netwerk.


Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Hifi

Ook voor uw HEOS bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Speakersysteem met twee actieve drivers middenwoofer met breed bereik en soft dome tweeter

Digitale klasse D-versterking twee kanalen met hoogefficiënte digitale klasse D-versterking bieden kraakhelder geluid, breed dynamisch bereik met laagste vervorming

Extra analoge lijningang 3,5 mm analoge lijningang voor rechtstreekse verbinding met een analoge geluidsbron

Muziekabonnementsdiensten Met de HEOS-app kun je kiezen uit verschillende populaire abonnementsdiensten voor streaming, zoals Spotify, Deezer, Napster en TuneIn, , en een aantal andere diensten die DRM-vrije nummers aanbieden. Meer diensten volgen binnenkort.

Internetradiostations Kies je favoriete internetradiostation en luister naar streaming audiotracks in MP3, AAC en WMA-formaat.

Ondersteunde muziekformaten De HEOS 1 ondersteunt MP3- en WMA-muziekbestanden, inclusief WMA-downloads, AAC (MPEG4) en FLAC (lossless) bestandtypen en WAV-bestanden. Ondersteunt samplesnelheden van 32 kHz, 44,1 kHz en 48 kHz.

Ondersteunde beeldformaten De HEOS 1 ondersteunt de beeldformaten JPG, PNG, BMP en GIF.

USB-stations ondersteund De HEOS 1 ondersteunt USB-sticks via de ingebouwde USB-poort. Muziekinhoud op een USB-station kan zowel lokaal als op alle HEOS-luidsprekers op je netwerk worden afgespeeld.
"De beschikbaarheid van muziekdiensten kan per regio verschillen. Mogelijk zijn op het moment van de aankoop niet alle diensten beschikbaar. In de loop van de tijd kunnen diensten worden toegevoegd of beëindigd. Dit is de keuze van de aanbieders van de muziekdienst of van anderen.

Draadloze verbinding Snel en eenvoudig verbinding maken met je draadloze netwerk. De HEOS 1 ondersteunt de meest recente 802.11-netwerken (inclusief dual band "N") voor een optimaal betrouwbare netwerkverbinding.

Verbinding via kabel Maak door middel van de bedrade RJ-45 LAN-poort verbinding met het LAN-systeem bij je thuis of op kantoor.

Stroomaansluiting 100~240 volt AC, 50~60 Hz, automatisch schakelende voedingsadapter

Bedieningsonderdelen & indicatoren Volumeregeling (+, -)
Mute
Mute ledindicator

Gewicht 1,9 kg

Meerdere talen ondersteund Nederlands, Frans, Spaans

Afmetingen (HxWxD) ;189x129x128 (mm)

Wat zit er in de doos?

HEOS 1 draadloze speaker,

Snelstartgids,

3,5 mm installatiekabel,

Voedingsadapter,

Ethernetkabel.