Naar boven

Denon HEOS HomeCinema HS2BKE2 Soundbar incl Draadloze subwoofer

Art.nr: Denon HomeCinema HS2BKE2
De Denon HEOS HomeCinema, een HEOS Soundbar met draadloze subwoofer voor overweldigend Virtual-Surroundsound.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Geniet van spectaculair geluid wanneer je je favoriete tv-programma's en films bekijkt.

Naarmate tv-toestellen platter worden, neemt hun geluidskwaliteit af. HEOS HomeCinema biedt een hoogwaardig geluid met een breed bereik zodat je optimaal kunt genieten van tv-programma's, films en je favoriete muziektracks.

De soundbar van de HEOS HomeCinema is uitgerust met een draadloze subwoofer.

De HEOS HomeCinema decodeert films en surroundsoundmuzieknummers zodat een Virtual-Surroundsoundervaring ervaring ontstaat.

De meegeleverde draadloze subwoofer levert krachtige diepe bastonen met vlakke respons en lage vervorming.

Bi-amplified soundbar met digitale vierkanaalsversterking van klasse D - de draadloze subwoofer is uitgerust met speciale krachtige digitale klasse D-versterking.

De geavanceerde DSP-verwerking is voorzien van een krachtige 400 MHz 32-bit DSP Floating Point Engine - dezelfde processor als die in de eersteklas AV-ontvangers van Denon.

De exclusieve Virtual-Surroundverwerking decodeert afzonderlijke multitrack-surroundsoundkanalen en creëert een overweldigende surroundsoundbeleving.

Een strak diep basgeluid waarbij vervorming door overbelasting wordt voorkomen.

De HDMI-ingang en -uitgang zijn voorzien van een Audio Return Channel waardoor je de soundbar met één kabel op je tv kunt aansluiten - je hebt geen andere audioverbinding nodig.

De draadloze subwoofer kan overal in de kamer worden neergezet en heeft DSP-verwerking voor een nauwkeurige geluidsynchronisatie tussen de soundbar en subwoofer.

De film- en muziekmodus biedt de beste audioprestaties voor succesfilms en je favoriete muzieknummers.

Met de nachtmodus kun je het volume lager zetten en toch blijven genieten van de volwaardige geluidsbeleving zonder de rest van het gezin te storen.

De dialoogverbeteraar maakt dialogen beter verstaanbaar - ideaal voor films en tv-programma's met complexe audiotracks waarin vaak moeilijk te horen is wie wat zegt.

Snelle dual-band "N"-wifi maakt verbinding met standaard draadloze thuisnetwerken.

Het tv-geluid kan door het hele HEOS-home-ecosysteem verspreid worden.

Coaxiale en optische digitale ingangen en Aux In voor een bedrade analoge stereo-ingang.

'USB-poort voor verbinding met een USB-station.

De soundbar is voorzien van infraroodontvangst (IR) en hertransmissie, waardoor de tv-afstandsbediening de tv ook kan bereiken wanneer de soundbar voor de tv is opgesteld.

Met de IR-leerfunctie kun je de tv met behulp van de HEOS-app bedienen.

De soundbar kan op een plank geplaatst worden of aan de muur bevestigd worden.

Specificaties

2.1 Speakersysteem met bi-amplified stereosoundbar en draadloze subwoofer.

Digitale klasse D-versterking De vijf hoogefficiënte kanalen en de Cool-Running digitale klasse D-versterking leveren een kraakhelder geluid, een breed dynamisch bereik en lage vervorming.

Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS-decodering. Ondersteunt de meest gangbare surroundsoundindelingen.

HDMI-ingang & -uitgang Met een Audio Return Channel (ARC) waardoor je tv met slechts één kabel kan worden aangesloten.

Extra analoge lijningang 3,5 mm analoge lijningang voor aansluiting op een analoge muziekbron.

Lerende IR-app Hiermee kun je de tv door middel van de HEOS-app bedienen.

Muziekabonnementsdiensten Met de HEOS kun je kiezen uit populaire streaming-abonnementsdiensten zoals Rhapsody, Pandora, Spotify en TuneIn, iHeartRadio, SiriusXM, en een aantal andere diensten die DRM-vrije nummers aanbieden. Meer diensten volgen binnenkort.

Internetradiozenders Kies je favoriete internetradiostation en luister naar streaming audiotracks in MP3, AAC en WMA-formaat.

Ondersteunde muziekindelingen De HEOS 1 ondersteunt MP3- en WMA-muziekbestanden, WMA-downloads, AAC (MPEG4), FLAC (lossless) bestandtypen en WAV-bestanden. Ondersteunt samplesnelheden van 32 kHz, 44,1 kHz en 48 kHz.

Ondersteunde afbeeldingsindelingen De HEOS HomeCinema ondersteunt de afbeeldingsindelingen JPG, PNG, BMP en GIF Album Art.

Ondersteunde USB-stations HEOS HomeCinema ondersteunt USB-sticks via de ingebouwde USB-poort. Muziekinhoud op een USB-station kan zowel lokaal als op alle HEOS-spelers op je netwerk worden afgespeeld.

Draadloze verbinding Maak snel en eenvoudig verbinding met je draadloze netwerk. De HEOS HomeCinema ondersteunt de meest recente 802.11-netwerken (inclusief dual band "N") voor een optimaal betrouwbare netwerkverbinding.

Bedrade aansluiting Maak door middel van de bedrade RJ-45 LAN-poort verbinding met het LAN-systeem bij je thuis of op kantoor.

Afmetingen (H x B x D):82 x 1017 x 94 mm

Wat zit er in de doos?

HEOS HomeCinema stereosoundbar,

Draadloze subwoofer,

Snelstartgids,

HDMI-kabel,

Optische kabel,

3,5 mm- installatiekabel,

Twee netsnoeren,

Ethernetkabel,

IR-blaster,

Twee verschillende paar voetjes (kort en lang).