Naar boven
€ 789,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Jupio DMW-BLC12 Panasonic accu Jupio DMW-BLC12 Panasonic accu Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... € 39,95
Panasonic Oplaadbare Li-ion Accu BLC12E Panasonic Oplaadbare Li-ion Accu BLC12E Panasonic BLC-12E is een extra accu voor uw Canon camera. Handig, zo kunt u langer door blijven fotograferen. € 64,95

Panasonic G-Serie DMC-GX8 Body Zwart

Art.nr: Panasonic DMC-GX8 Zwart
De Panasonic Lumix DMC-GX8, een DSLM camera met 20.3 Megapixels, Dual IS en 4K Video
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Innovatieve stabilisatie - Dual I.S.

De Lumix GX8 integreert Dual Image Stabilizer voor een krachtigere correctie van bewegingen. De stabilisatie in de body en die in de lens werken tegelijkertijd om maximaal van beide stabilisatoren gebruik te kunnen maken. Met een maximaal 3,5 keer grotere correctiehoek aan de groothoekkant, worden opnamen vrijwel altijd duidelijk vastgelegd. Ook bij weinig licht.

 20.3 Megapixel Live MOS Sensor

De Lumix GX8 bevat de nieuw ontwikkelde 20.3-megapixel Digital Live MOS sensor die de hoogste beedkwaliteit levert in de geschiedenis van de LUMIX G-camera's. Maak snelle burst opnames, foto's met een maximale gevoeligheid van ISO25600 en een groot dynamisch bereik. Dankzij de combinatie van Digital Live MOS-sensor en de Venus Engine krijgt u een duidelijke beeldweergave met minimale ruis, zelfs in situaties met weinig licht.

4K Video en 4K Photo

Bijzondere momenten die je wilt onthouden, kunnen elk moment voorvallen. Die moeten met de best mogelijke resolutie worden vastgelegd. Dankzij de 4K technologie van Panasonic is dat nu voor iedereen mogelijk. Met de GX8 kun je video's opnemen in 4K. Met de funcite '4K foto' kun je gemakkelijk het perfecte beeld uit de video halen en opslaag als een 8 Megapixel foto. Met de GX8 wordt je creativiteit ontketend, zwel voor foto's als voor video's.

4K Foto Modus

De functie 4K Foto kent drie verschillende modi waarmee je perfecte momenten kunt vastleggen met een hoge burst-snelheid van 30 frames per seconde. Met de 4K burst gebruik je de camera op dezelfde manier als met de burst-functie. De fotocamera blijft foto's van 8 megapixels vastleggen op een ultrahoge snelheid, zolang de sluiterknop ingedrukt blijft.

4K Burst Start/stop

Dit is de standaard 4K foto functie waarmee je een 4K video vast kunt leggen, waar je later elk beeld uit kunt halen op 8 megapixel beeld. Je kunt ontspannen wachten tot het juiste moment daar is.

4K Pre-Burst

Het bijzondere van de 4K Pre-Burst modus is dat de fotocamera een 4K videoreeks begint op te nemen, een seconde voordat en nadat je de sluiterknop indrukt. Hierdoor kun je ook onvoorspelbare momenten vastleggen. Zo krijg je 60 foto's extra om uit te kiezen.

2360k punten, groot OLED LVF

De Lumix GX8 bevat een kantelbaar OLED Live VIew Finder met een hoge resolutie van 2360k punten. Dit zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid, dankzij een contrast van 10.000:1 en een perfecte inkadering. Zelfs bij rechtstreeks invallend zonlicht.

De sterke vergroting van 0.77x maakt het gemakkelijk om details te zien en omdat je alle instellingen direct ziet, maak je altijd precies de foto die je wilde maken.

Spatwaterdicht, stofbestendig, een robuust design

 De hoofdstructuur van de GX8 is samengesteld uit een gegoten voor en achterframe van magnesiumlegering, die de camera bestand maakt tegen de zwaarste omstandigheden. Dankzij da afgedichte naden, draaiknoppen en knoppen is de camera daarnaast spat en stofbestendig.

 OLED monitor onder elke hoek instelbaar

De monitor met 1040k puntjes op de achterkant gebruikt OLED techniek voor een grotere nauwkeurigheid en een kortere reactietijd. De GX8 biedt mogelijkheden voor kantelen en draaie, zodat het zelfs voor verticale composities nog gemakkelijker wordt om ongebruikelijke beeldhoeken te vinden. 

 

Specificaties

 • 20.3 Megapixels
 • Digital Live MOS Sensor
 • Dual Image Stabiliser
 • 4K Video / 4K foto
 • 4K pre-burst en burst
 • Wifi
 • NFC
 • Tilt Live ViewFinder
   
 • Afmetingen: 77.9 x 63.1 x 133.2 mm
 • Gewicht: 487 gram