Naar boven
84900

Prijs per stuk.
Aantal 2 invullen bij bestelling

In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 600
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 3900

Dali Opticon 6 White Matt Satin (Prijs per stuk)

Art.nr: Dali Opticon 6 Wit
De Dali OPTICON 6, een meter hoge vloerstaande luidspreker met een 6.5 inch woofer en een hybrid Soft Dome/Ribbon Tweeter.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

ProductinformatieDe Dali OPTICON 6 is een meter hoog en in staat serieus sonore klanken te reproduceren. Deze speaker is de meester van de muziek en levert donderende bas en perfect hellende midden en hoge tonen in een ongeëvenaard evenwicht.

De Dali OPTICON 6 heeft alle deugden van de OPTICON 5, maar daar is de kracht van een extra 6,5 inch woofer aan toegevoegd. De twee low-loss Wood Fibre Woofers, de unieke SMC magneet motor samen met de gecombineerde Soft Dome en Ribbon Tweeter leveren geluid met een wow-factor. In combinatie met het grote interne volume van de kast, reikt de OPTICON 6 lager in de diepe bas en produceert de speaker een nog indrukwekkender en breder geluidsbeeld.

De hoge gevoeligheid van de speaker en de impedantie belasting samen reproduceren samen een indrukwekkend vermogen zonder het geluid te vervormen. Dit maakt de OPTICON 6 perfect in balans tussen de afmetingen en zijn prestaties.

Door gebruik te maken van de vergulde bi-wiring terminal levert de OPTICON 6 de geluidskwaliteit voor de oren van degenen die meer eisen van een speaker.

De OPTICON 6 bevat dezelfde low-loss Wood Fibre Woofer als ontwikkeld is voor de EPICON Serie en samen met de unike Soft Magnetic Compound magnetische motor en de opnieuw ontwikkelde versie van de Hybrid Tweeter module, zoals terug te vinden in de Rubicon speakers, wat allemaal perfect samenwerkt om geluid te produceren, precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Specificaties

Serie: OPTICON
Frequentie bereik (+/- 3 dB): 49 - 32,000 Hz
Gevoeligheid: 89.0 dB
Nominale Impedantie: 4 Ohm
Maximale SPL: 110 dB
Aanbevolen versterker vermogen: 25 - 200 Watt
Crossover Frequentie: 2.200 Hz
Crossover principe: 2 1/2 + 1/2 -weg
High Frequency Driver: 1x 17x45mm Ribbon en 1 x 28 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 6 1/2" Wood Fibre Cone
Type Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequency: 42 Hz

Afmetingen (HxWxD): 1000 x 195 x 330 mm
Gewicht: 18.9 kg