Naar boven

Ook voor Bluesound Pulse Mini 2i bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bluesound Pulse Mini 2i Zwart
De PULSE MINI 2i is een krachtige alles-in-één luidspreker die meer gedetailleerde audio produceert dan veel concurrerende spelers die zelfs tweemaal zo groot zijn. Met herontworpen tweeters die de "sweet spot" vergroten, het dubbele aantal basdrivers en versterkervermogen levert de PULSE MINI 2i echte stereoprestaties.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

De Bluesound PULSE MINI 2i bied u een rijk en gedetailleerd geluid.

Open eenvoudigweg de BluOS Controller-app op uw mobiele apparaat en volg de korte installatie-instructies. In de app kunnen gebruikers hun luisterinstellingen aanpassen, presets programmeren voor hun favoriete radiostations, muziekstreaming-services en afspeellijsten en zelfs een alarm instellen. Zodra de PULSE MINI 2i online is, blijft de verbinding solide dankzij een nieuwe dual-band wifi-engine.

Niet te onderschatten
De PULSE MINI 2i is een krachtige alles-in-één luidspreker die meer gedetailleerde audio produceert dan veel concurrerende spelers die zelfs tweemaal zo groot zijn. Met herontworpen tweeters die de "sweet spot" vergroten, het dubbele aantal basdrivers en versterkervermogen levert de PULSE MINI 2i echte stereoprestaties. De PULSE MINI 2i beschikt ook over de meest geavanceerde DSP-engine die beschikbaar is, waardoor de akoestische prestaties des te indrukwekkender zijn.

Stream allerlei muziek, waar het ook vandaan komt
Met de BluOS controller app kunt u muziek streamen vanaf uw bestaande muziekservices (zoals TIDAL OF Spotify), afstemmen op uw favoriete internetradiostations en podcasts of zelfs muziek beluisteren van uw lokale collectie! Dankzij aptX® HD Bluetooth® kunnen gebruikers draadloos muziek of apps streamen vanaf een Bluetooth-apparaat in een betere kwaliteit dan die van een CD. Hierdoor wordt een heel nieuw scala aan streamingmogelijkheden beschikbaar. High-end DAC-technologie ingebouwd in de PULSE MINI 2i laat het toe om MQA-bestanden te decoderen en te streamen in al hun lossless glorie.

Heers over uw sonisch domein
Ongeacht waar u hem plaatst, de PULSE MINI 2i levert helder vervormingsvrij geluid overal in huis. De dual-band wifi maakt het voor de PULSE MINI 2i mogelijk om verbluffende prestaties te bieden zonder vertragingen of stukken over te slaan. De PULSE MINI 2i heeft ook ingebouwde ondersteuning voor Bluetooth® aptX ™ HD, waardoor deze muziek van studiokwaliteit kan verzenden naar Bluetooth-hoofdtelefoons en -luidsprekers.

Totale controle
Groepeer de PULSE MINI 2i eenvoudig met andere Bluesound-spelers om muziek in verschillende ruimtes in perfecte synchronisatie te streamen, of combineer twee PULSE MINI 2i’s samen en geniet van je muziek in stereomodus met aparte linker- en rechterkanalen voor een breed, dynamischer geluidsveld.

Specificaties

  • Ervaar een diepe bas en een volledig bereik zonder vervorming.
  • Dual-band wifi en ondersteuning voor Bluetooth aptX HD zorgt voor muziekweergave zonder onderbreking.
  • Combineer twee PULSE MINI 2i's samen voor een naadloze stereo-koppeling.
  • Bedien muziek draadloos met de intuïtieve BluOS Controller-app voor iOS, Android, Kindle Fire en Windows & Mac OS X-desktops.
  • Vraag naar de muziek die u wilt horen en beheer deze met Amazon Alexa.
  • Met AirPlay 2 kunt u muziek of podcasts afspelen via de speakers in uw hele huis - alles uiteraard synchroon.