Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 2,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. € 37,50

REL Acoustics T-Zero Subwoofer Wit

Art.nr: REL T-Zero Wit
De REL T-Zero is een subwoofer met een 100 Watt versterker en een 6,5 inch woofer, beschikbaar in het zwart en in het wit.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Een wonder in miniatuur

Tegenwoordig betekent minder ruimte meer plezier in meer kamers dan ooit tevoren. Films in de slaapkamer, waarbij gegrom en gerommel tot leven komt. De Gaming Consoles in de logeerkamer die een geheel nieuwe betekenis krijgen, wanneer de effecten worden weergegeven met levensechte bas. Uw favoriete digitale muziekbestanden verschijnen en zweven voor u voor levensechte helderheid. De T-Zero maakt elke ervaring beter, verrijkt zelfs de bescheiden systemen met kracht en natuurlijke bas.

 

Dit is het uitgangspunt van de T-Zero. De T-Zero is, in veel opzichten het moeilijkste ontwerp dat we ooit hebben uitgevoerd, omdat er nog nooit eerder zo veel kwaliteit geleverd is voor zo weinig. Een nieuwe Klasse D versterker, kwalitatief hoge ingangen, een robuuste 6,5 inch driver met uitzonderlijk rendement en lage bas extensie voor zijn grootte. De T-Zero presteert vergelijkbaar met de veel grotere units van de concurrenten.

Specificaties

  • 100 Watt RMS
  • 6,5 inch Woofer
  • 38 Hz bij -6dB

 

  • Afmetingen: 24,1 x 21,6 x 26 cm