Naar boven

Bowers&Wilkins Formation Flex

Art.nr: Bowers&Wilkins Formation Flex
Deze compacte draadloze luidspreker kan worden gebruikt als zelfstandige ruimte in het Formation multiroom platform, maar kan tevens worden gebruikt als aanvullende bouwsteen in een bestaande Formation ruimte. Niet voor niets heeft Bowers & Wilkins deze luidspreker de naam 'Flex' gegeven.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

 

De Bowers & Wilkins Formation Flex;

De meest compacte wireless luidspreker in de Formation serie van Bowers & Wilkins. Door zijn geringe grootte vindt deze luidspreker moeiteloos een plekje in zelfs de kleinste ruimtes. Deze compacte draadloze luidspreker kan worden gebruikt als zelfstandige ruimte in het Formation multiroom platform, maar kan tevens worden gebruikt als aanvullende bouwsteen in een bestaande Formation ruimte. 

Mono, stereo én surround
Maak in combinatie met een tweede Formation Flex luidspreker eenvoudig een stereopaar. Combineer beide Flex luidsprekers met de Formation Bass en u creëert in een handomdraai een dynamisch 2.1 geluidssysteem. Hierna speelt u in een excellente geluidskwaliteit highres muziekstreams af via AirPlay2, Spotify en Bluetooth (aptX HD, AAC, SBC). Heeft u liever de voorkeur voor Roon, dan is het goed te melden dat deze Bowers & Wilkins Formation Flex ook Roon Ready is. Wilt u de Formation Flex liever gebruiken in combinatie met uw televisie of beamer, dan creëert u met de Formation Bar, Formation Bass en Formation Flex luidsprekers in een oogwenk een 5.1 surround configuratie voor een optimale cinema ervaring.

Geluidskwaliteit
De muziekweergave van deze Formation Flex luidspreker is, zeker gezien de geringe grootte, magistraal. Door toepassing van DSP en de Dynamische EQ loopt het frequentiebereik van 50Hz tot 28kHz. Bowers & Wilkins maakt voor het laag en midlaag gebruik van een 10cm langeslag driver met een stijve glasvezel conus. Voor het hoog maakt de fabrikant gebruik van haar 25mm double dome tweeters. Deze zijn afkomstig uit de Bowers & Wilkins 600-serie hifi luidsprekers en hiermee worden zelfs de meest subtiele details moeiteloos weergegeven. Beide drivers hebben bovendien elk een eigen 50W versterker, zodat muziek en filmpassages ook bij hogere volumes dynamisch en onvervormd worden weergegeven.

Eenvoudig formeren
Ondanks de vele mogelijkheden die de Formation Flex luidspreker biedt, zo eenvoudig is het om de luidspreker te configureren. Wilt u de Flex als standalone luidspreker in, bijvoorbeeld, de slaapkamer gebruiken? Via de Formation app voor iOS of Android is dit in een paar simpele stappen te realiseren. Wilt u de Flex vervolgens toevoegen aan een bestaande Formation ruimte, dan is dit wederom in een paar stappen gedaan. De Formation app verzorgt vervolgens geheel automatisch alle instellingen om tot de beste geluidskwaliteit te komen.