Naar boven

Ook Monitor Audio Mass Surround Luidsprekers set 5.1 Wit koopt u bij Apollo

Art.nr: Monitor Audio Mass Surround Luidsprekers 5.1 Wit
Monitor Audio Satellite System (MASS) is een ultracompact en ultrafraai Home Cinema-systeem dat in elke huiskamer een immense geluidservaring biedt. De weergave is niet alleen ‘groots’, maar heeft ook de detaildefinitie van de grotere Monitor Audio-modellen. Dankzij ruim veertig jaar ervaring met high-end luidsprekerontwerp plus ultramoderne vormgeving plus het gebruik van de beste materialen.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

MONITOR AUDIO MASS Luidsprekers Wit

Monitor Audio Satellite System (MASS) is een ultracompact en ultrafraai Home Cinema-systeem dat in elke huiskamer een immense geluidservaring biedt. De weergave is niet alleen ‘groots’, maar heeft ook de detaildefinitie van de grotere Monitor Audio-modellen. Dankzij ruim veertig jaar ervaring met high-end luidsprekerontwerp plus ultramoderne vormgeving plus het gebruik van de beste materialen.

Strak en diep laag

MASS 10 satellietluidspreker heeft een 100 mm C-CAM* laagmidden- en een 25 mm C-CAM hoogeenheid. De HiVe® basreflexpoort biedt een strakker en dieper laag dan uit zo’n kleine behuizing mogelijk zou zijn. De behuizing is ovaal, voor optimale klankeigenschappen en stijfheid. En afgewerkt met elegante zwarte stof en stijlvolle aluminium zijpanelen.

Bijzonder rubber statief

MASS Centre middenluidspreker is een 90̊ gedraaide MASS 10, die met het bijzondere rubber statief simpel op elke optimale locatie geplaatst kan worden

Actieve sublaagluidspreker met 220W vermogen

De MASS W200 digitale actieve sublaagluidspreker met 220W vermogen heeft een 25 cm laagluidspreker plus een 25 cm passieve radiator (ABR*). Deze combinatie zorgt voor de diepe power van een basreflex, maar met de snelheid en strakheid van een gesloten behuizing.

De optimale Home cinema combinatie

De MASS 5.1 Set is de optimale Home Cinema-combinatie van voor-, midden-, zij- en laagluidsprekers. De Monitor Audio MASS is leverbaar in zwart.  

Volledig nieuw ontwikkeld

De MASS-luidsprekers zijn volledig nieuw ontwikkeld, maar wel gebaseerd op bestaande Monitor Audio-technologieën. De geluidskwaliteit van dit compacte systeem is natuurlijk te danken aan de beste componenten en bouwtechnieken, waarmee Monitor Audio al ruim 40 jaar ervaring heeft.

Unieke set

Zoals de Monitor Audio C-CAM luidsprekereenheden. Zoals de Klasse-D versterker, de dubbele magneet en de passieve radiator voor de sublaagluidspreker. Zoals de nieuw ontwikkelde, zeer sterke, ovale behuizingen van polymeer, bekleed met zwarte stof en voorzien van aluminium zijpanelen. De fraaie vorm heeft vooral ook een akoestische reden: voorkomen van resonanties. Zoals de ‘bolt-through’, waarbij de 100 mm C-CAM-eenheid vanuit de achterzijde is vastgeklemd op het voorpaneel: voor een extra versteviging van de behuizing. Zoals het statief voor de MASS Centre: van speciaal rubber om resonanties te voorkomen.

De MASS-luidsprekers zijn gemaakt voor simpele plaatsing: op een plank, aan de wand of vrijstaand in de ruimte met de speciale ‘spike’-statieven met een speciaal systeem om de kabel onzichtbaar weg te werken.

Monitor audio advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor Monitor audio bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Monitor audio het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online.

Specificaties

Samenstelling speakers 5 speakers + sub

Type hifi speaker Surround set

Speaker-aansluiting accepteert type kabel Banaan-plug, Luidsprekerdraad, Spades, Subwooferkabel (tulp)

Gevoeligheid speaker 80 dB

Impedantie 8 Ω

Frequentiebereik 105 Hz

Speaker woofer diameter 89 mm

Speaker tweeter diameter 19 mm

Aantal speakerunits (per speaker) 2

Speaker scheidingsfilter 2-weg

Aanbevolen versterker vermogen 120 W

Front speakers

Center speaker

Subwoofer

Diepte subwoofer 35 cm

Breedte subwoofer 32 cm

Hoogte subwoofer 36 cm

Hoogte center speaker 15 cm

Gewicht center speaker 1 kg

Breedte center speaker 12 cm

Diepte center speaker 10 cm

Achterspeakers

Diepte achter speaker 10 cm

Hoogte achter speaker 15 cm

Draadloze achterspeakers

Breedte achter speaker 12 cm

Gewicht achterspeakers 1 kg

Kijk ook eens naar