Naar boven

Denon DHT-S517 BKE2 Soundbar Dolby Atmos

Art.nr: Denon DHT-S517 BKE2 Soundbar Dolby Atmos
De Denon DHT-S517 is een 3.1.2 soundbar met draadloze subwoofer. Door Dolby Atmos met up-firing luidsprekers geniet u van een verbeterde kijk- en luisterervaring.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De nieuwste Denon DHT-S517 is een soundbar met een draadloos subwoofersysteem dat Dolby Atmos geluid biedt in een 3.1.2-configuratie.

Afgestemd door het Denon Sound Masters-team, bevat de DHT-S517 HDMI eARC-connectiviteit voor naadloos gebruik bij aansluiting op een vergelijkbare tv.
De Denon DHTS517 kan ook worden gebruikt met een tv zonder ARC, u kunt deze dan aansluiten via de digitale optische audiopoort. (optische kabel benodigd)

Een extra 4K-compatibele HDMI-poort maakt het mogelijk om ook een externe bron op de soundbar aan te sluiten.

Bluetooth is aan boord om audio van mobiele en andere ondersteunende apparaten te streamen, terwijl de zevenkanaals array werkt met een aantal verschillende audiosignatuurmodi. Deze omvatten film- en muziekmodi, maar ook een pure modus om surroundverwerking en andere aangepaste kenmerken te elimineren. Er kan ook een nachtmodus worden geselecteerd om het geluid te verzachten wanneer anderen slapen.


De DHT-S517 profiteert ook van de dialoogverbetertechnologie van Denon, die zorgt ervoor dat stemmen en gesproken inhoud wordt verbetert.