Naar boven

Siemens WM14VKH9NL wasmachine bestelt u natuurlijk ook bij Apollo

Art.nr: Siemens WM14VKH9NL voorlader wasmachine
Siemens WM14VKH9NL iQ700 extraKlasse wasmachine is een wasmachine voorlader met energieklasse A voor 1 tot 9 kg wasgoed. Met een vulgewicht van 9 kg is deze Siemens ideaal geschikt voor een huishouden van maar liefst 5 of meer personen.
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Siemens WM14VKH9NL voorlader wasmachine

9 kg vulgewicht

Een Siemens wasmachine met een laadvermogen van 9 kilogram is vooral geschikt voor grote gezinnen, van 3 tot 5 personen. Wordt de wasmachine vaak gebruikt? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een vulgewicht van 10 kilogram. Een groot laadvermogen van 10 kg adviseren wij ook bij een groot gezin of huishouden vanaf 4 personen.

1400 toeren

Kies je voor een wasmachine met een toerental van 1400, dan komt het wasgoed al redelijk droog uit de trommel, met een restpercentage van ongeveer 50%. Dat is een hoger percentage restvocht dan bij een wasmachine met 1600 toeren, waar het wasgoed een restvochtpercentage heeft van circa 44%. Dat bekent dat als je de was centrifugeert op 1400 toeren, het langer moet drogen dan als je het centrifugeert op 1600 toeren. Vind je dat geen probleem, dan is de WM14VKH9NL wasmachine van Siemens een uitstekende keuze.

Siemens i-Dos

Met een wasmachine met i-Dos bespaar je op wasmiddel en op je energierekening. i-Dos meet hoeveel wasgoed er in de trommel ligt en past daar de hoeveelheid wasmiddel op aan. Je vult de daarvoor bestemde lade en je hoeft er de komende 20 wasbeurten niet meer naar te kijken.

SpeedPack XL

Snel, sneller, snelst. Met de SpeedPack XL technologie van Siemens kan je nog sneller een wasbeurt draaien. Wasgoed van 5 kg kan al binnen een uurtje klaar zijn.

Speciaal programma voor sport- en outdoorkleding

Sporten is heel belangrijk voor veel mensen. Sportkleding is daarvoor onmisbaar. Zo beweeg je het liefst gewoon lekker vrij in die kleding. Deze wasmachine heeft speciaal daarvoor een programma voor sport- en outdoorkleding. Hiermee verzorg je sportkleding goed en zorg je ervoor dat de eigenschappen van de kleding behouden worden.

Home Connect

Met Home Connect is het mogelijk om apparaten zoals de droger of wasmachine op afstand te bedienen. Stel zelf de begin en eindtijd in van het programma. Met Home Connect is het mogelijk om de huidige status van het programma te bekijken.

Advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor Siemens bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Siemens het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties

Siemens WM14VKH9NL voorlader wasmachine
Merk Siemens
Vulgewicht 9 kg
Toerental 1400 toeren
Energieklasse A
De WM14VKH9NL wasmachine van Siemens heeft een vulgewicht van 9 kg.
De wasmachine cenfiguurt de was met een snelheid van 1400 toeren en heeft energieklasse A.
9 kg vulgewicht: geschikt voor huishoudens van ongeveer 3-5 personen.
Met een centrifugesnelheid van 1400 toeren heeft het wasgoed een restvochtpercentage van 50%.
Met i-Dos vul je in 1 keer de waslade met de hele fles, en doe je daarmee tot 20 keer de was.
Met SpeedPack XL van Siemens doe je nog sneller de was, met perfect resultaat.
Verzorg je sportkleding extra goed met een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding.
Met de Home Connect app start je eenvoudig een wasbeurt op afstand, of bekijk je de status.