Naar boven

Marantz Model 40N Zwart AKTIE

Art.nr: Marantz Model 40N
De Marantz Model 40n is een geïntegreerde versterker met zeer muzikaal en gedetailleerde prestaties. 70 watt klasse A/B-versterking in 8 ohm, uitgebreide uitvoeropties en streamingopties, de Marantz Model 40n is een muzikale alleskunner. Met onder meer ingebouwde HEOS, AirPlay 2 en Spotify Connect, coaxiale en optische ingangen, HDMI ARC voor TV, Phono EA MM Phono Stage en USB-host voor muziekopslag.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie


Nieuw: de MARANTZ Model40n Streaming Versterker, een hoogwaardige tweekanaals klasse AB versterker

Luxueus industrieel ontwerp
De Marantz Model40n volgt een lange lijn van historische Marantz-producten die bekend staan om hun exquise design. Elk aspect is overwogen, van hoogwaardige materialen, symmetrie, klassieke patrijspoortdisplay tot en met de soepele bediening van de volumeregelaar. 

De Marantz Model40n bevredigt de ogen en oren met zijn creatieve en functionele esthetiek die smeekt om gezien te worden. De Marantz Model40n ziet er prachtig uit in elke afwerking en zal een welkome aanvulling zijn in elke kamer.

Alles in één
Elegante, all-inclusive geïntegreerde versterker maakt een stapel hifi overbodig en maakt het gemakkelijk en aantrekkelijk om het meest muzikale geluid in uw huis toe te voegen van analoge en digitale bronnen. Marantz Musical Mastering al tientallen jaren streven digitale technici ernaar om weergave ‘analoog’ te laten klinken. Marantz beheerst deze kunst met unieke digitale decodeer- en filtertechnologie die zorgt voor de meest muzikale klank, ongeacht de bron.

De Marantz Model40n ontsluit het geluid in hoge resolutie van je favoriete digitale muziekstreams (Amazon Music HD, Tidal, enz.) en je eigen muziekbibliotheken via AirPlay 2 Bluetooth en HEOS®. Geniet van TV-geluid via HDMI ARC.

HDAM
De Marantz Model40n is uitgerust met Hyper Dynamic Amplifier Modules die superieur zijn in hun snelheid en respons superieur zijn aan de standaard geïntegreerde circuits in andere producten.
HDAM maakt gebruik van deze unieke Marantz-innovatie om de details, nuances en essentie te behouden van de muziek waar u van houdt

HEOS
HEOS ingebouwd Met de HEOS® Built in technologie geniet u van uw favoriete muziek. Geniet van Spotify, Amazon Music HD, TIDAL en meer, of van uw netwerkbibliotheken met muziekbestanden.

HDMI ARC
Niet elke tv heeft surround nodig. Geniet van verbluffend geluid van films en programma’s door uw MODEL 40n via HDMI aan te sluiten op de tv. Geniet van het meest muzikale geluid uit andere AV-bronnen door de TV te gebruiken om te schakelen tussen spelconsoles, streamingapparaten en Blu ray.

Marantz Muzikale Phono EQ
Vinyl is de ultieme tactiele luisterervaring, de Marantz model40n heeft een hoogwaardige ingebouwde phono MM voorversterker die het beste in uw platencollectie naar boven brengt.

De Marantz Model40n heeft een zware ringkerntransformator van 3,4 kg en een diameter van 129 mm vormt het hart van de hoofdvoeding. Een tweede kleine schakelende voeding voedt de netwerkmodule en besturingscircuits als de Marantz Model 40n standby wordt gezet. Als de Model 40n met de standby-knop op het front of de meegeleverde IR-afstandbediening wordt aangezet, neemt de hoofdvoeding alles over en wordt de schakelende voeding uitgezet.

Specificaties

  • Gemaakt voor streaming: Te gebruiken met Spotify, Tidal, AirPlay, Bluetooth en meer. Ondersteund door HEOS® Built-in
  • Vermogen: 70 watt (RMS, 20Hz - 20kHz, 0,7% THD, 8 ohm) per kanaal om uw favoriete luidsprekers aan te sturen 
  • Spraakbesturing: Werkt met Amazon Alexa*, Google Assistant of Apple Siri. (*Amazon Alexa heeft geen ondersteuning voor Nederlands als taal)
  • Marantz Musical Phono EQ: Ingebouwde MM phono stage voor het afspelen van vinyl
  • Hi-Fi door het hele huis: Maak verbinding met HEOS built-in apparaten (draadloze speakers, AV-Receivers) voor een systeem waarmee u muziek in elke kamer kunt synchroniseren.

  • Afmetingen (W x D x H) in mm 443 x 432 x 130
  • Gewicht 16.7 kg