Naar boven

Ook voor Dali sub M-10 D Wit subwoofer bent u bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Dali sub M-10 D Wit subwoofer
Door de SUB M-10 D te voorzien van de functie ‘Cinema Mode’ levert hij lekker veel slagkracht bij elke filmervaring. Met een naar beneden afstralende woofer laat de SUB M-10 D het laag gemakkelijk de kamer in stromen, waardoor een perfecte integratie met de ruimte ontstaat. Alles bij elkaar is deze subwoofer ontworpen om bij muziek net zo goed te presteren als bij films.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Door de SUB M-10 D te voorzien van de functie ‘Cinema Mode’ levert hij lekker veel slagkracht bij elke filmervaring. Met een naar beneden afstralende woofer laat de SUB M-10 D het laag gemakkelijk de kamer in stromen, waardoor een perfecte integratie met de ruimte ontstaat. Alles bij elkaar is deze subwoofer ontworpen om bij muziek net zo goed te presteren als bij films.

De behuizing van massief MDF is ontworpen en gebouwd volgens al onze akoestische kennis en ervaring, en voldoet aan de strenge DALI specificaties.

Een lange-slag woofer van 25 centimeter met een stijve conus van carbonvezel, een dubbele centreer-ring, een ophanging met lage verliezen en een indrukwekkend magneetsysteem is gemonteerd in een elegante, compacte behuizing, en gecombineerd met een krachtige digitale versterker met een dynamisch uitgangsvermogen van 500 Watt RMS.

DALI beveelt aan om deze subwoofer te gebruiken met systemen uit de EPICON, RUBICON, en FAZON F5 serie. Maar ook klanten met luidsprekers van andere merken zullen in deze subwoofer zeker vinden wat ze zoeken. Het ontwerp, de technologie en constructie van deze subwoofer maken hem een perfecte upgrade voor elk mid- tot high-end luidsprekersysteem.

Deze op afstand te bedienen subwoofer, met individuele - en te bewaren - instellingen voor stereo en surround, zal een uitstekende upgrade zijn voor elk high-end stereo-systeem en elke thuisbioscoop

Aluminium bodemplaat
De elegante aluminium bodemplaat geeft niet alleen de illusie dat de subwoofer zweeft, maar hij ontkoppelt de subwoofer ook van de vloer en laat hem naadloos met de kamer integreren.

Elegant en eenvoudig ontwerp
De behuizing is ontworpen om prefect te passen bij de grootte van de woofer, zonder daarbij af te zien van het inwendige volume dat nodig is om een krachtige bas te produceren.

Flexibele aansluitmogelijkheden
Alle DALI subwoofers zijn compatibel met vrijwel elke versterker, receiver of processor, vanwege de keuze uit LFE of LINE ingangen.

Krachtige versterker
Alle versterkers in DALI subwoofers hebben het uithoudingsvermogen om hoge prestaties te leveren, met de reserve om nog dat beetje extra te geven wanneer dat nodig is.

Advies nodig?
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres
Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt dit model het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties


Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz]
25 - 240
Maximum SPL [dB]
111
Overnamefrequentie [Hz]
40 - 120
Lagetonen Luidspreker, Aantal
1 x 10" long stroke
Lagetonen Luidspreker, Membraan type
Carbonvezel Conus

Type Behuizing
Gesloten Box

Max. Uitgangsvermogen Versterker [RMS Watt]
500
Continue IEC Uitgangsvermogen [RMS Watt]
300
Ingangsimpedantie [Ohm]
26k
Aansluiting Ingang
Mono (LFE)
RCA
Stereo (low pass gefilterd)

Magnetische Afscherming
No
Aanbevolen Plaatsing
Vloer

Aanbevolen Afstand Vanaf Wand [cm]
> 5
Functies
Cinema/Hifi Schakelaar
Overnamefrequentie
Standby (Automatisch) Aan/Uit Schakelaar
Standby (Automatisch) Aan/Uit
Variabele Fase Knop
Volume (Gain)

Max. Stroomverbruik [W]
550
Afmeting Met voet (H x B X D) [mm]
370 x 340 x 340
Meegeleverde Accessoires
Handleiding
Afstandsbediening
Spikes M10

Gewicht [kg]
20.5

Kijk ook eens naar