Naar boven

Sonos Roam SL Wit

Art.nr: Sonos Roam SL Wit
De Sonos Roam SL is de ideale portable speaker voor thuis en buitenshuis. Wanneer u thuis bent koppelt u de speaker aan uw WiFi en als u de speaker meeneemt voor onderweg, dan luistert u via Bluetooth draadloos naar uw favoriete nummers. U zet hem naast het zwembad of neemt hem mee naar het strand dankzij het stofbestendige en waterdichte ontwerp.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Uitvoering:

Productinformatie

Kleine speaker, groot geluid
 
Bluetooth
 
10 uur batterijduur
 
Apple AirPlay 2
 
IP67 waterdicht
 
Valbestendig


Overal een naadloze luisterbeleving
Geniet van de unieke Sonos-beleving op wifi en stream rechtstreeks vanaf uw smartphone, tablet of computer met bluetooth.


Roam SL maakt automatisch verbinding met uw thuisnetwerk en schakelt over naar uw telefoon als u de deur uit loopt. Het enige waar u over hoeft na te denken is wat u wilt afspelen.

Wifi- en bluetooth-functies

10 uur afspeeltijd
Aangedreven door de ingebouwde oplaadbare batterij staat Roam de hele dag voor u klaar. Of u nu wilt ontspannen in de tuin of ontsnappen naar het bos.

Geluid dat alle verwachtingen overtreft
De nauwkeurig ontworpen akoestiek produceert het heldere, diepe en volle geluid dat u eigenlijk verwacht van een veel grotere speaker.

Overal geweldig geluid
Geniet overal van ongelooflijk gedetailleerd en perfect gebalanceerd geluid.

Verfijnd design
De slanke, doordachte vorm van Roam SL past naadloos in elk interieur, en door zijn lichte gewicht en ergonomische model is hij gemakkelijk te hanteren.
 

Robuuste duurzaamheid
Dankzij de stevige constructie en IP67-rating is Roam SL valbestendig, 30 minuten waterdicht tot 1 m diepte, ondoordringbaar voor stof en klaar voor elk avontuur.
 

Ongelofelijk vanuit elke hoek
Als Roam SL rechtop staat neemt hij nauwelijks plaats in beslag, en dankzij de afgeronde driehoekige vorm past hij precies in een hoek als u maar weinig ruimte hebt.

Zet hem op oneffen oppervlakken horizontaal neer voor extra stabiliteit. De driehoekige vorm zorgt dat het geluid subtiel naar uw oor wordt gericht voor een betere luisterervaring.
Bedieningsopties
 
 
Sonos-app
Gebruik de app om door al uw diensten te bladeren en zoeken, favorieten op te slaan, alarmsignalen in te stellen en nieuwe muziek te ontdekken op Sonos Radio.
 
Stem
Krijg handsfree hulp van de Google Assistent. Vraag om muziek, check het nieuws, beheer uw slimme apparaten en nog veel meer.
 
AirPlay 2
Stream geluid rechtstreeks vanaf uw iPhone, iPad of Mac naar Sonos met AirPlay 2, en vraag Siri daarna om het volume te verhogen of een nummer over te slaan.
 
Knoppen
Druk op de knoppen op Roam SL om af te spelen, te pauzeren, het volume aan te passen, nummers over te slaan of opnieuw af te spelen, de microfoons uit te schaken en handmatig over te schaken naar bluetooth.


Moeiteloos opladen
Laad Roam SL draadloos op met een Qi-gecertificeerde oplader of gebruik de meegeleverde kabel. Opladen is supereenvoudig met onze speciale draadloze oplader waarop uw Roam SL snel magnetisch vastklikt.

Shop set met Roam SL en draadloze oplader
Flexibiliteit om uw systeem uit te breiden
Al onze speakers werken samen via wifi zodat u in de loop van de tijd het systeem van uw dromen kunt samenstellen. Luister overal in huis wanneer uw speakers groepeert om synchroon af te spelen, en gebruik twee bijpassende speakers als paar in dezelfde kamer voor gedetailleerd stereogeluid.

Specificaties

Twee H-klasse digitale versterkers die perfect zijn afgestemd op de drivers en akoestische architectuur van de speaker.
 
Eén tweeter voor een heldere weergave van hoge frequenties.
 
Eén mid-woofer voor de getrouwe weergave van middenfrequenties en maximalisatie van lage tonen.
  
Pas bass, treble en loudness aan met de Sonos-app.

IP-rating
IP67 water- en stofdicht (kan tot 30 minuten tot 1 meter onder water blijven).
 
Afmetingen - h x b x d
168 x 62 x 60 mm

 
Kleuren
Shadow Black of Lunar White met matte afwerking
 
Afwerking
Mat
 
Knoppen
Afspelen/pauzeren:
Druk één keer op de play/pauze-knop om af te spelen, te pauzeren of te activeren uit de slaapstand.

Overslaan/opnieuw afspelen:
Druk twee keer op de play/pauze-knop om een nummer over te slaan en drie keer om het vorige nummer opnieuw af te spelen.

Volume:
Druk op de '+'-knop om het volume te verhogen. Houd ingedrukt om het volume snel te verhogen. Druk op de '–'-knop om het volume te verlagen. Houd ingedrukt om het volume snel te verlagen.


Aan/uit:
Druk op de aan/uit-knop om hem in de slaapstand of aan te zetten. Houd één seconde ingedrukt om verbinding te maken met bluetooth. Houd vijf seconden ingedrukt om hem uit te zetten.
 
Statusledlampjes
Het ledlampje boven het logo geeft de verbinding van de speaker weer, geeft aan wanneer het volume uitstaat en geeft fouten aan. Het lampje onderaan de speaker toont de batterijstatus en geeft aan of hij aan- of uitstaat.
 
 
Gewicht
0,43 kg

USB-poort
USB-C 15W, 5V/3A
 
Batterij
De batterij van 18 watt biedt tot 10 uur continue afspeeltijd met één lading.
 
Opladen
Laad op met de meegeleverde USB-C-kabel en een USB-adapter van 5 V/1 A of 2,1 A, een Qi-gecertificeerde draadloze oplader of de speciale Sonos Draadloze oplader (wordt apart verkocht).
 
Wifi
Maakt verbinding met een wifi-netwerk met iedere 802.11b/g/n/ac, 2,4 of 5 GHz-router.
 
Bluetooth
Bluetooth 5.0 ondersteunt audiostreaming vanaf uw smartphone, tablet, computer of een ander apparaat met bluetooth.
 
Apple AirPlay 2
Werkt met AirPlay 2 op Apple-apparaten iOS 11.4 en hoger.
 
Stembediening
Werkt met de Google Assistent
 
Bedrijfstemperatuur
5°C tot 35°C
 
CPU
Quad Core
1,4 GHz A-53
 
Geheugen
1 GB SDRAM
4 GB NV