Naar boven

Rotel 1572MKII geïntegreerde versterker zilver bestelt u natuurlijk ook bij Apollo

Art.nr: Rotel 1572MKII geïntegreerde versterker zilver
Rotel RA-1572 MKII versterker is een krachtige, zeer dynamisch geïntegreerde versterker met vele handige opties. Deze versterker van het merk Rotel biedt vermogen, digitale en analoge ingangen en Bluetooth streaming voor het probleemloos draadloos afspelen van muziek vanaf een iPhone, smartphone, iPad of tablet.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

ProductinformatieRotel RA-1572 MKII versterker is een krachtige, zeer dynamisch geïntegreerde versterker met vele handige opties. Deze versterker van het merk Rotel biedt vermogen, digitale en analoge ingangen en Bluetooth streaming voor het probleemloos draadloos afspelen van muziek vanaf een iPhone, smartphone, iPad of tablet.

Hoge kwaliteit en krachtig
De Rotel RA-1572 MKII versterker biedt een zeer hoge kwaliteit van opbouw en dankzij de hoogwaardige componenten is deze versterker zeer betrouwbaar. De door Rotel zelf ontwikkelde ringkerntransformator zorgt voor ongekende stabiliteit en met een vermogen van maar liefst 120 Watt per kanaal wordt vrijwel elke luidspreker moeiteloos onder controle gehouden. 

Laag
Een zeer fijne dynamiek en laagweergave die de audiofiele luisteraar en iedere muziekliefhebber doet genieten. De vernieuwde Rotel RA-1572 MKII versterker bezit de perfecte mix van een traditionele analoge opbouw met digitale componenten en technieken en geeft bronnen natuurgetrouw, op een verbluffende wijze weer.

Aansluitingen
Er staan op de Rotel RA-1572 mkII versterker diverse aansluitmogelijkheden tot uw beschikking. Naast de diverse analoge lijningangen bezit deze Rotel versterker een phono-voorversterker (MM), een hoofdtelefoonaansluiting, een gebalanceerde ingang en een pre-out met twee aparte uitgangen voor actieve subwoofers. De USB-poort op de voorkant is bedoeld om een iPhone, iPad of een iPod aan te kunnen sluiten en u kunt van de handige bedienings-app gebruikmaken als de versterker met het netwerk verbonden is.

Texas Instruments 32-bit/ 384 kHz DAC
Verder is de versterker uitgevoerd met de hoogwaardige Texas Instruments 32-bit/ 384 kHz DAC. De hoogwaardige AKM 32-bit/768kHz chipset ondersteunt vrijwel alle nieuwe formaten, waaronder DSD. Ervaar de unieke weergave (ook via USB vanaf een aangesloten PC of laptop) van de digitale muziekcollectie. De Rotel RA-1572 MKII ondersteunt via PC-USB ook MQA-decoding en is tevens Roon Tested gecertificeerd.

Apollo advies nodig?
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres
Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt dit model het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties

Merk Rotel
In de doos Afstandsbediening, Batterijen, Handleiding, Product, Standaard netsnoer
App bediening iOS
Categorie Stereo versterker
DAC 32 bit / 768 kHz
Ingangen Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digitaal Optisch (Toslink), LAN, Phono (MM), RCA (Line in), RS-232, Trigger, USB, XLR (Gebalanceerd)
Uitgangen Hoofdtelefoon 3.5mm, Pre-Out (RCA), Subwoofer Pre-Out, Trigger
Kleur Zilver
Phono voorversterker ingebouwd
Streaming techniek Bluetooth (aptX)
Trigger
Uitgangsvermogen (RMS) 120 Watt (8 ohm)
Versterkte kanalen 2 (stereo)
Hoogte (cm) 14.5
Breedte (cm) 43
Diepte (cm) 36
Gewicht (kg) 13.5
EAN 672563267413

Kijk ook eens naar