Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest  Blueberry eARC HDR  HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 1,5 Meter AudioQuest Blueberry eARC HDR HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 1,5 Meter De AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te ... 3995

Samsung QE55QN95BATXXN NEO-QLED (2022 ) AKTIE

Art.nr: Samsung QE55QN95BATXXN NEO-QLED 2022
De Samsung QN95B is het topmodel 4K TV, voorzien van Neo QLED-technologie, die veel contrast en helderheid biedt (tot 2000 nits). De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde look. De TV heeft een nieuw ultradun Infinity Design van slechts17 mm dik. Het scherm is daarnaast nog voorzien van Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle, zodat u geen last hebt van hinderlijke reflecties én vanuit elke hoek optimaal beeld heeft.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

het topmodel 4K TV van Samsung van de 2022 serie voorzien van Neo QLED-technologie, die veel contrast en helderheid biedt (tot 2000 nits).


De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde look. Dit is een los ‘kastje’ waarop u al uw apparaten en de stroom aansluit, die vervolgens met één dunne en transparante kabel met de TV is verbonden. De One Connect Box kunt u achterop de voet van de tv klikken of ergens neerzetten.

Deze TV is bovendien voorzien van een ultradun Infinity Design van 17 mm dik. Het scherm is daarnaast nog voorzien van Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle, zodat u geen last hebt van hinderlijke reflecties.

De vernieuwde techniek van de Neo QLED is voorzien van Quantum Matrix Technology voor een nauwkeurige bediening van de nieuwe Quantum Mini LED. Dankzij de nauwkeurige lichtbediening, geniet u van meer details in zowel de donkerste als helderste kleuren.

Ook aan het geluid is natuurlijk gedacht, Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid de actie op het scherm volgt. Als u een (geschikte) Samsung soundbar aansluit, kunt u bovendien gebruikmaken van Q-Symphony. Hierbij werken de luidsprekers van de TV samen met de soundbar, voor een nog betere geluidservaring!

Neem hier contact met ons op voor een persoonlijke deal

Met Multi View kijkt u wat er op TV is en houd tegelijkertijd uw mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: u hoeft alleen uw telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken. Alleen bij Apollo Almere; Persoonlijke Deals, informeer voor uw interessante korting.

Met de Ambient Mode heeft u bij een uitgeschakeld toestel geen groot zwart vlak meer aan de muur. Kies een achtergrond die u mooi vindt, laat het weerbericht of het nieuws op het beeldscherm verschijnen of toon uw vakantiefoto's op de TV.
Met Wall Theme kiest u voor de kleur van uw muur zonder dat er verdere informatie op verschijnt, hierdoor verdwijnt de TV dus volledig in het interieur.

Door Super Ultrawide GameView & Game Bar zijn de nieuwe Neo QLED TV's zijn bij uitstek geschikt voor gaming en hebben gevanceerde functies voor een ongekende breedbeeldweergave van de actie, met beeldverhoudingen van 21:9 en 32:9, net zoals bij echte game-monitors. De nieuwe Game Bar biedt verbeterde opties en realtime performance-informatie voor een optimale in-game-omgeving.
De Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz zorgt voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en kan goed omgaan met hoge snelheden.