Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 75  t/m 85" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 75 t/m 85" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led of Q-Led tv te nemen. 11900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Samsung QE85QN95BATXXN NEO-QLED

Art.nr: Samsung QE85QN95BATXXN NEO-QLED
De Samsung QN95B is het topmodel 4K TV, voorzien van Neo QLED-technologie, die veel contrast en helderheid biedt (tot 2000 nits). De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde look. De TV heeft een nieuw ultradun Infinity Design van slechts17 mm dik. Het scherm is daarnaast nog voorzien van Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle, zodat u geen last hebt van hinderlijke reflecties én vanuit elke hoek optimaal beeld heeft.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie


Samsung QE85QN95B: het topmodel 4K TV van Samsung (2022 serie)

One connect box: vrijwel geen kabel te zien

De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde look. Dit is een los ‘kastje’ waarop u al uw apparaten en de stroom aansluit, die vervolgens met één dunne en transparante kabel met de TV is verbonden. De One Connect Box kunt u achterop de voet van de tv klikken of ergens neerzetten.

Ultradun infinity design

Deze TV is bovendien voorzien van een ultradun Infinity Design van 17 mm dik. Het scherm is daarnaast nog voorzien van Anti-Reflection en Ultra Viewing Angle, zodat u geen last hebt van hinderlijke reflecties. Voorzien van Neo QLED-technologie, die veel contrast en helderheid biedt (tot 2000 nits)

Quantum Matrix Technology: meer details in zowel de donkerste als helderste kleuren.

De vernieuwde techniek van de Neo QLED is voorzien van Quantum Matrix Technology voor een nauwkeurige bediening van de nieuwe Quantum Mini LED. Dankzij de nauwkeurige lichtbediening, geniet u van meer details in zowel de donkerste als helderste kleuren.

Uitmuntend geluid

Ook aan het geluid is natuurlijk gedacht, Object Tracking Sound+ zorgt ervoor dat het geluid de actie op het scherm volgt. Als u een (geschikte) Samsung soundbar aansluit, kunt u bovendien gebruikmaken van Q-Symphony. Hierbij werken de luidsprekers van de TV samen met de soundbar, voor een nog betere geluidservaring!

Multi view

Met Multi View kijkt u wat er op TV is en houd tegelijkertijd uw mobiel in de gaten op hetzelfde scherm. Of het nu live sportuitslagen zijn of video-instructies voor games: u hoeft alleen uw telefoon maar te verbinden om naar meerdere schermen tegelijk te kijken. Alleen bij Apollo Almere; Persoonlijke Deals, informeer voor uw interessante korting.

Neem hier contact met ons op voor advies en een persoonlijke deal op maat

Ambient mode en wall theme

Met de Ambient Mode heeft u bij een uitgeschakeld toestel geen groot zwart vlak meer aan de muur. Kies een achtergrond die u mooi vindt, laat het weerbericht of het nieuws op het beeldscherm verschijnen of toon uw vakantiefoto's op de TV. Met Wall Theme kiest u voor de kleur van uw muur zonder dat er verdere informatie op verschijnt, hierdoor verdwijnt de TV dus volledig in het interieur.

Super Ultrawide GameView & Game Bar

Door Super Ultrawide GameView & Game Bar zijn de nieuwe Neo QLED TV's zijn bij uitstek geschikt voor gaming en hebben gevanceerde functies voor een ongekende breedbeeldweergave van de actie, met beeldverhoudingen van 21:9 en 32:9, net zoals bij echte game-monitors. De nieuwe Game Bar biedt verbeterde opties en realtime performance-informatie voor een optimale in-game-omgeving.
De Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz zorgt voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en kan goed omgaan met hoge snelheden.

Apollo advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt dit model het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.