Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

LG OLED42C26LB OLED TV (2022)

Art.nr: LG OLED42C26LB OLED TV (2022)
Eindelijk! Een Oled tv maar nu in een kleiner formaat, ideaal voor slaapkamer,bedliften enz. maar ook voor in de keuken of als in de woonkamer niet groter nodig is. De LG OLED42C26LB OLED TV is alles wat u wilt dat een TV is! In combinatie met de α9 Gen5 AI Processor is de beeldweergave gedetailleerd en vloeiend met een 100% kleurvolume. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekend goed contrast en scherpe beelden. De TV is uitgerust met een Eye Comfort Display, zodat u ook urenlang achter elkaar van de TV kunt genieten!
Merk:
LG
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

ProductinformatieEindelijk! Een Oled tv maar nu in een kleiner formaat, ideaal voor slaapkamer,bedliften enz. maar ook voor in de keuken of als in de woonkamer niet groter nodig is.

De LG OLED42C26LB OLED TV is alles wat u wilt dat een TV is! In combinatie met de α9 Gen5 AI Processor is de beeldweergave gedetailleerd en vloeiend met een 100% kleurvolume. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekend goed contrast en scherpe beelden. De TV is uitgerust met een Eye Comfort Display, zodat u ook urenlang achter elkaar van de TV kunt genieten!


De LG OLED42C26LB is een hoogwaardige 4K OLED-TV met de allerbeste technologie van dit moment. Voor deze TV heeft LG zijn laatste generatie OLED-EVO-beeldpanelen van LG gebruikt met zijn krachtige α9 Gen5 AI processor -processor. Samen met de Brightness Booster zorgt dit voor 20% hogere piekhelderheid. In combinatie met de perfecte zwartweergave van het OLED-scherm zorgt dit voor de allerbeste beeldkwaliteit tot nog toe. Bij de OLED42C26LB heeft LG bovendien een speciaal Eye Comfort Display filter toegevoegd waardoor u geen last krijgt bij langer kijken.

LG WEBOS
De LG OLED42C26LB heeft de laatste versie van webOS, die zorgt voor heel veel Smart TV-functies en gepersonaliseerde entertainmentsuggesties. Nieuw dit jaar is dat u uw eigen persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo krijgen u en uw gezinsleden op maat gemaakte voorstellen afgestemd op het persoonlijke kijkgedrag.

U kunt de TV gemakkelijk met uw stem bedienen via de LG webOS en de geïntegreerde microfoon in het scherm en in de eenvoudige en gebruiksvriendelijke afstandsbediening.

GAME OPTIMIZER
Als uw spelcomputer of PC direct via HDMI op de TV is aangesloten, zorgt Game Optimizer voor de meest optimale weergave van games. Dan slaat het beeldsignaal een aantal  geïntegreerde processoren in de TV over, waardoor je een supersnelle en soepele respons krijgt van 1 ms – net als op je PC-monitor. De TV werkt perfect samen met NVIDIA G-Sync compatibiliteit, AMD FreeSync Premium.

Ook krijg je een speciaal game dashboard waarmee je via een eenvoudig menu snel toegang krijgt tot verschillende instellingen die je snel en makkelijk kunt aanpassen tijdens het gamen. De OLED42C26LB is voorzien van de nieuwste HDMI 2.1-functies voor gaming, zoals VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Automatic Low Latency Mode) en HFR (High Frame Rate, 4K/120). Zo haal je het beste uit de nieuwste spelconsoles, zoals de Xbox Series X en PlayStation 5.*

De kleur van de LG OLED42C26LB is wit finish (Calming Beige). Inclusief eenvoudigde, slimme afstandsbediening.

Specificaties