Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 8900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995
AudioQuest  Blueberry eARC HDR  HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 3 Meter AudioQuest Blueberry eARC HDR HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 3 Meter De AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te ... 5995
AudioQuest  Blueberry eARC HDR  HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 2 Meter AudioQuest Blueberry eARC HDR HDMI 4K/8K High Speed 18Gbps 2 Meter De AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI-kabel combineert superieure materialen en superieur ontwerp om een ​​superieure entertainmentervaring te ... 4495

Samsung QE65QN900BTXXN NEO-QLED

Art.nr: Samsung QE65QN900BTXXN NEO-QLED TV (2022)
Met de nieuwste Neo AI Quantum Processor 8K worden al uw favoriete films, series en meer opgeschaald naar 8K. Het Infinity Screen en Design zorgen ervoor dat u van rand tot rand kunt genieten van 8K beeldkwaliteit. De Low input Lag (<5.8ms) zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw sportwedstrijden en games en Object Tracking Sound Pro zorgt voor een 3D audio beleving.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Beeldformaat:

Productinformatie

 

De nieuwste Samsung QN900B 2022 serie is het topmodel 8K TV van Samsung en is voorzien van Neo QLED-technologie, die fantastisch contrast en helderheid biedt (tot 4000 nits).

De 8K-resolutie geeft haarscherpe beelden met enorm veel diepte en detail, doordat er vier keer zo veel pixels in het scherm zitten als bij 4K. Deze technologie zit in een ultradun design van 15 mm dik en door het Infinity Screen is het scherm voor 99% randloos. Hierdoor ziet u bijna alleen maar beeld.

De One Connect Box zorgt hierbij voor een opgeruimde look. Dit is een los ‘kastje’ waarop u al uw apparaten en de stroom aansluit, dat met één dunne en transparante kabel met de TV is verbonden. De Box kunt u achterop de voet klikken of ergens neerzetten.

Door de 8K resolutie geniet u van de puurste beelden met een uitmuntend contrast en haarscherpe details. Verder zorgt de Neo QLED technologie ervoor dat de juiste balans tussen contrast en helderheid wordt opgemaakt zodat de beelden bijna tastbaar lijken. Niet alleen aan superieur beeldkwaliteit is gedacht bij deze televisie, Samsung staat ook voor design. Zo zit er een bijna onzichtbare rand om het beeld en is het profiel amper 15mm dik.  En niet te vergeten, de Dolby Atmos speakers zorgen voor een intens geluid.

Subliem contrast door de Ultrakleine LED’s
De innovatieve Samsung Neo QLED techniek zorgt voor een ongekend contrast in combinatie met uitzonderlijker helderheid. Dit komt omdat de tv is uitgerust met Quantum Mini LED’s. 
Dit jaar introduceert Samsung de Shape Adaptive Light techniek die ervoor zorgt dat ongewenst licht rondom heldere voorwerpen wordt vermeden. Dit kan namelijk omdat de slimme mini LED’s zich vanzelf aanpassen aan de vormen van de objecten en de helderheid hierop aanpassen. Zodat u zelfs alle schaduwdetails van een scene goed kan zien. Zowel donkere als heldere beelden nog beter tot leven komen!

Geweldige beeldkwaliteit met 8K resolutie
Langzamerhand komt er meer content beschikbaar in 8K en om dit het beste tot zijn recht te laten komen, heeft u ook een TV nodig die deze content kan verwerken. De QN800B schaalt moeiteloos alle content naar 8K Resolution. Het maakt niet uit hoe groot uw beeldscherm is, u heeft altijd een goed beeld. 

Superslank design en alles netjes weggewerkt
Deze TV beschikt niet alleen over geweldige beeldkwaliteit maar is ook voorzien van een strak ontwerp. Met een scherm dat 99% uit beeld bestaat, ziet u amper een zichtbare rand om de TV en geniet u van puur beeld. Daarnaast is de TV ook nog eens superslank met een profiel van amper 15mm dik. Zo gaat het moeiteloos op in uw interieur, of u de TV nu op een meubelstuk plaatst of strak aan de muur hangt. Vervolgens kan u al uw randapparatuur aansluiten op de One Connect Box en deze vastmaken op het voetstuk van de TV of netjes in een nis in de muur wegwerken.

Acties volgen met beeld en geluid
Acties komen die uw beeldscherm uitkomen, daar zorgt de Object Tracking Sound Pro software voor. Door deze techniek lijkt het net als u zelf aanwezig bent bij een voetbalwedstrijd in het stadion of aan de zijkant staat van een Formule 1 wedstrijd. Dankzij de speakers aan de bovenkant van je TV en de extra speakers aan de zijkant, volgt het geluid elke actie op je beeldscherm. Zo wordt er een fantastische surround geluidservaring gecreëerd. Daarnaast is dit topmodel uitgebreid met een omhoog gerichte speaker en lijkt het net of het filmgeluid ook van bovenaf komt. Geniet van een fantastische audio-ervaring gecombineerd met vooruitstrevende beeldkwaliteit.

Dit jaar zijn de speakers ook nog eens uitgerust met Dolby Atmos waardoor u uw eigen bioscoopervaring bij u thuis creëert. De opwaarts gerichte speakers kaatsen het geluid via het plafond naar u toe, waardoor het net lijkt als of u het geluid ook vanaf bovenaf hoort. 

Optimaal contrast met een piekhelderheid tot 4000 nits
Bij TV’s is het belangrijk dat een hoge heldere beelden worden gecombineerd met de juiste naunce in zwartwaarden. Dit wordt ook wel uitgedrukt in het aantal nits. Hierbij geldt, hoe hoger de nits, hoe hoger de helderheid. Deze helderheid van Quantum High Dynamic Range (HDR) creëert in combinatie met de zwartwaarden een optimaal contrast. Met een piekhelderheid van wel 4000 nits en de Neo QLED Mini LED’s kunnen er wel tot 16.384 verschillende gradaties in licht worden weergegeven. Hierdoor geniet u zowel in donkere scènes als in lichte scènes van realistisch helder beeld en fijne details.

Elke kijkhoek voorzien van prachtig beeld
U hoeft niet recht voor uw TV te zitten om goed beeld te hebben dankzij de Ultra Viewing Angle techniek. Mocht u bijvoorbeeld een brede woonkamer of hoekbank hebben, dan kunt u nog steeds goed TV kijken. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat de zwartwaarden van de achtergrondbelichting zorgvuldig worden aangestuurd. Hierdoor kan het licht geconcentreerd in alle richtingen worden verspreidt. Met als eindresultaat prachtige kleurrijke beelden. Ook worden hinderlijke reflecties tegen gegaan met het slimme filter van Anti-Reflection.

Specificaties

 

Kijk ook eens naar