Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Greyhound Subwooferkabel 3.0m Audioquest Greyhound Subwooferkabel 3.0m De Greyhound subwooferkabel geeft een uitstekend signaal door met dank aan de verzilverde geleiders en uiterst effectieve isolatie. 8495
Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 6595

Kef KC62 Subwoofer Wit - met heel klein deukje in de woofer

Art.nr: Kef KC62 Subwoofer Wit open doos
De KC62 is een uiterst compacte subwoofer met de kracht en magie van een diepe, nauwkeurige bas voor een prachtige en meeslepende muziek-, film- of game-ervaring. Ontworpen met innovatieve KEF-technologie, waaronder de baanbrekende Uni-Core™-technologie.
Merk:
KEF
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Wit

Productinformatie

Dit betreft een model met een heel klein deukje in de woofer (zie laatste foto)

De KC62 is een uiterst compacte subwoofer met de kracht en magie van een diepe, nauwkeurige bas voor een prachtige en meeslepende muziek-, film- of game-ervaring. Ontworpen met innovatieve KEF-technologie, waaronder de baanbrekende Uni-Core™-technologie, is de KC62 voorzien van twee 16,5 cm force-cancelling basdrivers. Deze drivers worden aangedreven door een speciaal ontwikkelde 1000 W RMS Klasse D-vermogensversterker.


Laat u niet misleiden door de omvang
Een diepe en krachtige bas is niet langer enkel het domein van grote, massieve subwoofers. KC62 is de David onder de Goliaths; een ultracompacte subwoofer die een nauwkeurige, diepe bas levert voor een werkelijk meeslepende muziek-, film- of game-ervaring. Zoals David Goliath versloeg, verslaat de prestatie van de KC62 deze subwooferreuzen.
 
 
Uni-Core™-technologie
Wilt u een meeslepende entertainmentbelevenis, maar heeft u liever geen grote subwoofers? De KC62's Uni-Core™-technologie, waarvoor patent is aangevraagd, zorgt voor een ware revolutie in het conventioneel force-cancelling-ontwerp en levert een diepe, nauwkeurige bas vanuit een zeer compacte behuizing. Door beide drivers in één enkel magneetsysteem te combineren, kan de omvang van de behuizing met meer dan een derde worden teruggebracht, terwijl het excursievermogen wordt verhoogd voor een uitzonderlijke prestatie en diepte.

 
1,000W RMS: Zet het volume hoger
De twin-drivers van de KC62 worden aangedreven door een speciaal ontworpen 1.000W RMS (2 x 500W) Klasse D-versterker. Dit garandeert een uitzonderlijke controle en zorgt voor extra dynamiek tijdens uw favoriete actiescènes.
 
5 vooringestelde Room Placement EQ-functies : Overal dezelfde prestatie
De KC62 past naadloos in elke omgeving of luisterruimte. De vijf vooringestelde Room Placement EQ-functies leveren altijd dezelfde prestatie, ongeacht waar ze worden geplaatst: in een open ruimte, tegen een muur, in een hoek, kast of in de speciale apartment-modus.
 

Goed verbonden
De KC62 kan op vrijwel elk audiosysteem worden aangesloten. De KEF SmartConnect en luidsprekerniveau-ingangen maken korte metten met eventuele verbindingsproblemen. De lijnuitgang met HPF zorgt voor uitzonderlijke fine-tuning. De KC62 is ook compatibel met de KW1 voor een eenvoudige draadloze verbinding.
 

Ontwerp treft prestatie
De gewelfde behuizing van de KC62 is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en combineert vorm, functie en schoonheid. De KC62 past met zijn compacte omvang in elk interieur. De KC62 is met zijn carbonzwarte en mineraalwitte afwerkingen een buitengewoon fraaie statement.

Nauwkeurige, diepe bas met tempo en kracht
Precisie is een KEF-keurmerk, of het nu gaat om full-range luidsprekers of subwoofers die sensationele lage tonen leveren. Een reeks innovatieve technologieën zorgt voor de basnauwkeurigheid van de KC62, zoals bijvoorbeeld de P-Flex-surround voor precieze driverbewegingen en de Smart Distortion Control Technology voor minder vervorming. De prestatie wordt verder geoptimaliseerd via de Music Integrity Engine van KEF.
 
 
P-Flex (alias Origami-surround)
De P-Flex-driver-surround kent een uniek geplooid ontwerp, geïnspireerd op de Japanse Origami-vouwkunst. Deze is speciaal ontwikkeld om de geluidsdruk in de kast beter te weerstaan. Zo kan de driver nauwkeuriger bewegen in vergelijking met conventionele surround-ontwerpen. Het resultaat is een diepere basextensie en een nauwkeurigere en gedetailleerdere basweergave.

Specificaties

MODEL
KC62

 
ONTWERP
Uni-Core Force Cancellation

DRIVER-EENHEDEN
2 x 16,5 cm drivers

FREQUENTIERESPONS (±3DB)
11Hz – 200Hz
 
MAX. UITGANG
105dB

VERSTERKERTYPE
Geïntegreerd, Klasse-D

 VERSTERKERVERMOGEN
1000W RMS (2 x 500W RMS)

VARIABELE LAGE BASFILTER
40Hz – 140Hz, LFE

INGANG
RCA-phono/Cinch
Ingangen voor luidsprekerniveau

LIJNUITGANG
RCA-phono/Cinch

HOOGDOORLAATFILTER LIJNUITGANG
40Hz – 120Hz, Bypass

STROOMVEREISTEN
100 - 240V, 50/60 Hz

STROOMVERBRUIK
1000W
 
GEWICHT
14kg

AFMETINGEN (H X B X D) MET ACHTERPANEEL EN VOETEN
246 x 256 x 248 mm

AFWERKINGEN
Carbonzwart
Mineraalwit