Naar boven

LG GSXV90MCAE USA Koelkast Zwart (waterleiding)

Art.nr: LG GSXV90MCAE USA Koelkast Zwart Aktie
Klop twee keer en kijk naar binnen met InstaView Door-in-Door Klop twee keer en zie 23% meer van wat er binnen te zien is dankzij een groter venster met de nieuwste generatie InstaView Door-in-Door.
Merk:
LG
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

De LG GSXV90MCAE koelkast is een Amerikaanse koelkast met energieklasse E en heeft een netto inhoud koelen van 416 liter. Dit is ideaal geschikt voor een groot huishouden van 5 personen of meer. Daarbij heeft deze koelkast ook nog een vriesgedeelte met een netto inhoud vriezen van 219 liter. Uiteraard is het geluidsniveau van een koelkast ook belangrijk. Hoe hoger het aantal decibel, hoe luider de koelkast is. Het geluid verdubbelt namelijk bij elke 3 decibel en een stille koelkast is met name handig voor als je deze in een open keuken wilt plaatsen. Het geluidsniveau van deze LG GSXV90MCAE Amerikaanse koelkast is met 36 dB stil.
U weet precies wat u in de LG GSXV90MCAE hebt liggen, zonder daarvoor de deur te openen. Klop hiervoor 2 keer op de rechterdeur van de Amerikaanse koelkast. Achter de deuren bewaart u de boodschappen van 5 personen of meer. Uw verse groente en fruit legt u in de Fresh Balancer vershoudzone. Met een schuifregelaar stelt u hier de luchtvochtigheid geheel naar wens in.
Dankzij Metal Fresh en de DoorCooling blijft uw eten extra goed gekoeld, zodat u minder weggooit.
Na het sporten schenkt u gemakkelijk een glas ijskoud water in.
U zet de koelkast gerust in een kleine keuken: met een geluidsniveau van 36 decibel heeft u geen last van harde geluiden.


Voor de bezorgings mogelijkheden, KLIK HIER

Specificaties

Netto gewicht126 kg
Bruto gewicht140 kg
Lengte incl. verpakking 91 cm
Breedte incl. verpakking 74 cm
Hoogte incl. verpakking 179 cm