Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Ook Philips 48OLED807 48 Inch OLED TV koopt u natuurlijk vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Philips 48OLED807 48 Inch OLED TV
Philips 48OLED807 48 Inch OLED TV heeft een scherm dat een dertig procent grotere helderheid zou moeten leveren vergeleken met reguliere OLED-panelen. Deze nieuwe Philips TV is voorzien van Ambilight en leverbaar in de formaten 48, 55, 65 en 77 inch.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Philips 48OLED807 48 Inch OLED TV 

Ambilight zorgt voor een grotere helderheid

Philips OLED807 heeft een scherm dat een dertig procent grotere helderheid zou moeten leveren vergeleken met reguliere OLED-panelen. Deze nieuwe Philips TV is voorzien van Ambilight en leverbaar in de formaten 48, 55, 65 en 77 inch.

Topmodel

Het OLED-EX scherm vervangt op waterstof gebaseerde verbindingen in de constructie door efficiënter en stabieler deuterium, wat resulteert in een dertig procent toename van de lichtopbrengst ten opzichte van een standaard OLED-scherm. 

AI processor

Verbeteringen aan de 6e generatie P5 AI-processor omvatten het toevoegen van meer 'intelligentie' aan de integratie van de lichtsensor van de tv in de AI-functionaliteit van de set.

Ambient Intelligence

De verbeterde versie van de Ambient Intelligence van de P5-processor monitort het huidige omgevingslicht in de kamer en kan de helderheid, het gamma en de kleuren nu continue in real time aanpassen. Zo is het contrast voor zowel SDR- als HDR-inhoud altijd volledig geoptimaliseerd. Met de 6e generatie P5 AI kunnen kijkers hun voorkeur aangeven door de opties Eye Care, Dark Detail Optimization of Color Temperature Optimization te selecteren.

Meeslepende bioscoopervaring

In de 2022 OLED tv’s van Philips is een nieuwe versie van AI Auto Film Mode opgenomen en is het aantal alternatieve smart pictures modes uitgebreid van de oorspronkelijke twee naar zeven wanneer een film wordt gedetecteerd – inclusief Filmmaker Mode. Als de Philips OLED807 al in Filmmaker Mode staat, schakelt de set automatisch over naar Dolby Vision Dark-instellingen bij het detecteren van Dolby Vision-content.

IMAX enhanced ondersteuning

De Philips Ambilight tv biedt nog steeds het volledige scala aan HDR-formaten aan, waaronder Dolby Vision, HLG, HDR10 en HDR10+ en HDR10+ adaptieve compatibiliteit. Nieuw in 2022 is de toevoeging van IMAX Enhanced-ondersteuning

IMAX Digital Media Remastering-technologie

IMAX Enhanced-versies van films gebruiken IMAX Digital Media Remastering-technologie (DMR) om de hoogste kwaliteit, scherpste 4K-beelden te reproduceren door gebruik te maken van een geavanceerd algoritme om onvolkomenheden in het beeld te verwijderen en de film precies zo te presenteren als de filmmaker het bedoeld heeft.

Flinterdun ontwerp

De Philips OLED807 heeft een flinterdun ontwerp zonder rand en een metalen buitenframe. Dit staat in naadloze verbinding met het nieuwe en verbeterde vierzijdige Ambilight-systeem, dat met meer kleurdetail en nauwkeurigheid de meest meeslepende kijkervaring creëert.

Remote

Bij de tv wordt een premium afstandsbediening geleverd, met een elegante, zilveren metalen afwerking en verzonken, verlichte toetsen voor eenvoudige bediening bij weinig licht. De zijkanten en achterkant zijn omhuld met verantwoord geproduceerd leer van de Schotse leerspecialist Muirhead, wat de afstandsbediening een ultiem luxe uitstraling geeft.

Gamers

Philips OLED807 is ook perfect voor geavanceerd gamen met HDMI 2.1-mogelijkheden, waaronder: e-Arc, VRR-ondersteuning voor 4K van 40 Hz tot 120 Hz met een volledige bandbreedte van 48 Gbps (444, 12 bit) FreeSync Premium en G-SYNC-compatibiliteit plus Auto Game en Auto Low Latency Modes.

Slimme audio

De Philips OLED807 beschikt bovendien over een geüpgraded, hoogwaardig en krachtiger 70 Watt 2.1-geluidssysteem met een speciale triple ring, naar achteren gerichte basdriver ondersteund door vier passieve radiatoren.

Soundbar en meer

Aansluiting op een soundbar, extra achterluidsprekers of een subwoofer is zowel ongelooflijk eenvoudig als draadloos, terwijl een nieuwe update voor 2022 de mogelijkheid biedt om de Philips OLED807 te gebruiken als het speciale middenkanaal in een AV-systeem met meerdere luidsprekers.

Android 11

Slimme taken worden afgehandeld door het nieuwste Android 11 TV-besturingssysteem dat een gelikte en intuïtieve interface biedt met ingebouwde Google Assistant – via push-to-talk op de afstandsbediening – en Works with Alexa-compatibiliteit.

Apollo advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt dit model het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties

Philips 48OLED807 48 Inch OLED TV

Verbeterde 6e generatie P5 AI-verwerkingssuite

Nieuwe generatie OLED-EX scherm biedt 30% meer lichtopbrengst in vergelijking met reguliere OLED-schermen

Verbeterd vierzijdig Ambilight-systeem met meer kleurdetail en nauwkeurigheid voor een volledig meeslepende kijkervaring

Verbeterde omgevingsintelligentie past helderheid, gamma en kleur in real time aan op basis van de veranderende omgevingslichtomstandigheden

IMAX verbeterde compatibiliteit

Uitgebreide AI Auto Film-modus met nieuwe kristalheldere slimme foto-optie

Nieuwe on-screen gamebalk biedt geoptimaliseerde instellingen voor verschillende gamegenres

Krachtig, hoogwaardig 70W 2.1-geluidssysteem

OLED807 kan fungeren als een speciale middenkanaal-speaker, terwijl DTS-Play-Fi-technologie een eenvoudige opbouw van een draadloos AV-systeem mogelijk maakt

HDMI2.1 met 48 Gbps bandbreedte en HDR VRR 48-120Hz ondersteuning

Philips OLED807 is verkrijgbaar in 48”, 55”, 65” en 77” schermformaten

Wat zit er in de doos?

2 AAA-batterijen
Brochure met wettelijk verplichte informatie en veiligheidsgegevens
Voedingskabel
Snelstartgids
Afstandsbediening
Tafelstandaard

Kijk ook eens naar