Naar boven

Ook Philips 65OLED937 65 Inch OLED TV koopt u natuurlijk vertrouwd bij Apollo

Art.nr: Philips 65OLED937 65 Inch OLED TV
Philips 65OLED937 65 Inch OLED TV. Fantastisch. Van geluid tot beeld. Een tv waar elke bank graag tegenover zou staan. Laat u betoveren door tinten zo zwart als inkt en levendige OLED-kleuren, de kristalheldere Bowers & Wilkins Sound en Ambilight dat uw kamer vult met alles wat u kijkt of speelt.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

65" UHD OLED | ANDROID TV | 100hz | Bowers & Wilkins Sound Stand 5.1.2 95W RMS | Ambilight 3 | P5 AI Intelligent | HDMI 2.1 | DTS Play-Fi

Meeslepender dan ooit. Vierzijdig Ambilight.
Met onze geavanceerde Ambilight wordt het kijken naar een OLED+-TV nog magischer. De Ambilight-lichtkrans rond de TV is gedetailleerder en beter gedefinieerd dan ooit en verandert perfect mee van kleur met de kleuren op het scherm.

Meeslepend 3D-geluid. Bowers & Wilkins met Dolby Atmos.
De prachtige 5.1.2 Bowers & Wilkins-geluidsbehuizing zorgt voor levendige, levensechte prestaties bij alles waar u naar kijkt of naar luistert. Omhoog gerichte en surround-luidsprekers sturen het geluid omhoog en weer terug voor een nog meeslepender geluid. Het iconische ontwerp met tweeter op de bovenkant zorgt voor kristalheldere dialogen en zang.

Een geweldige kijkervaring in alle lichtomstandigheden.
Zwarttinten zijn verbluffend en dankzij ons helderste beeld ziet u elk detail in schaduw of licht in pixel-perfect HDR. Als u in een helder verlichte kamer kijkt, past uw TV zich automatisch aan, zodat u altijd de beste ervaring krijgt.

Epische games. Ultralage latentie 120 Hz. G-sync, VRR, Freesync
Grenzeloos gamen. Met uw OLED+-TV met HDMI 2.1 haalt u alles uit uw next-gen uitrusting met supersnelle gameplay en ongelooflijk vloeiende graphics. Maak die sprong, keer in een oogwenk om of drift perfect door een bocht.

Android TV. De Google Assistent. Werkt met Alexa.
De content vinden die u wilt is nog maar het begin van wat u kunt doen met uw OLED+-TV. Druk op een knop op de afstandsbediening om rechtstreeks met de Google Assistent te praten of bedien de TV via apparaten die compatibel zijn met Google Assistent. U kunt Alexa vragen de TV te bedienen via Alexa-apparaten.

Premium ontwerp. Klaar voor de toekomst.
Het vrijwel randloze scherm en de gebogen geluidsbehuizing van Bowers & Wilkins maken echt een statement. De behuizing is bekleed met Kvadrat-luidsprekerstof en de afstandsbediening met achtergrondverlichting is afgewerkt met zacht, duurzaam geproduceerd Muirhead-leer.

Apollo advies nodig? 
Neem contact met ons op!
Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons over Philips en meer, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk
Al meer dan 30 jaar
Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad. Natuurlijk, ook voor uw producten van Philips.

Kijk ook eens naar