Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 8900
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2995

Ook LG 65QNED916QA OLED TV koopt u natuurlijk vertrouwd bij Apollo

Art.nr: LG 65QNED916QA OLED TV
LG QNED mini LED staat voor het aanbreken van een nieuw tijdperk voor lcd-tv's. Het baanbrekende scherm combineert een mini LED-scherm met Quantum Dot NanoCell-technologie voor een geheel nieuwe tv-ervaring. De verbeterde weergavetechnologie van LG QNED mini LED maakt wit helderder en zwart donkerder voor een beeld van ultrahoge kwaliteit.
Merk:
LG
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

LG 65QNED916QA OLED TV

Quantum Dot, NanoCell en Mini LEDs. Een revolutionaire combinatie van technologie

LG QNED mini LED staat voor het aanbreken van een nieuw tijdperk voor lcd-tv's. Het baanbrekende scherm combineert een mini LED-scherm met Quantum Dot NanoCell-technologie voor een geheel nieuwe tv-ervaring. Dit is echt het toppunt van lcd-tv.

Een nieuw tijdperk voor lcd tv's

LG QNED mini LED brengt lcd-tv verder dan ooit tevoren. Verbeterde helderheid, bijna perfect zwart en briljante kleuren worden getoond op een prachtig ultra-groot scherm. Dit betekent een grote sprong voorwaarts in de evolutie van lcd-tv's.

De kracht van mini-leds

Ongeveer 30.000 mini-leds zorgen voor helderdere en duidelijkere beelden, terwijl bijna 2.500 unieke dimzones zorgen voor een nauwkeurige regeling van de achtergrondverlichting en een ultrahoge contrastverhouding. Het resultaat is een grotere mate van detail en een nauwkeuriger kleurweergave dan conventionele lcd-tv's.

NanoCell ontmoet Quantum Dot

Quantum Dot NanoCell-technologie levert een nog verbluffender beeld met de gecombineerde kracht van zowel NanoCell Plus als Quantum Dot. Deze unieke combinatie van technologieën verbetert de kleurweergave en zorgt voor rijkere en nauwkeurigere kleuren.

Dit is ons slimste idee tot nu toe

Voeg een nieuw niveau van helderheid toe aan alles wat je bekijkt. De verbeterde weergavetechnologie van LG QNED mini LED maakt wit helderder en zwart donkerder voor een beeld van ultrahoge kwaliteit. Dit is hoe de LG QNED mini LED al je favoriete beelden in een heel nieuw licht laat zien.

Er is zwarte magie te zien

Ongeveer 2.500 unieke dimzones zorgen voor een nauwkeurige regeling van de achtergrondverlichting en een ultrahoge contrastverhouding. Hierdoor worden zwarttinten dieper en kleuren levendiger voor een gedetailleerder beeld, zelfs in de donkerste scènes.

Geniet van kleur in al zijn schittering

Ervaar meer van het spectrum met Absolute Color. LG QNED mini LED biedt een uitstekende kleurweergave en is vakkundig ontwikkeld om een breder gamma en meer levendige kleuren te tonen. Zo zal alles wat je bekijkt er precies zo uitzien als bedoeld.

Groot scherm, enorme hoeveelheden detail

Meer beleving. Mini LEDs ontmoeten Real 8K-scherm in LG QNED om een tv met een geweldig groot scherm te creëren. De nieuwe schermtechnologie toont alles wat je bekijkt in verbeterde details en helderheid, zelfs op ons grootste scherm, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om jezelf te verliezen in je favoriete beelden.

Een beeld dat ronduit adembenemend is

LG QNED mini LED is kunstzinnig ontworpen om elk interieur te verfraaien. Met minimale schermranden en een slanke, gestroomlijnde body geoptimaliseerd voor wandmontage, hangt elk formaat LG QNED mini LED vlak tegen de muur. Dit betekent dat zelfs onze grootste tv perfect als een kunstwerk in het interieur past.

Een spetterend optreden

LG QNED mini LED levert een adembenemende filmische prestatie. Verbluffende zwarttinten en een helderder scherm zorgen voor een beeld dat in bijna alle opzichten is verbeterd voor een nieuw niveau van entertainment. Dit is een tv die elke keer weer indruk maakt.

Apollo advies nodig?

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor dit product bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, 24 uur per dag, iedere dag, 100% veilig online in onze webshop. Of kom naar Almere stad.

Specificaties

beeld

resolutie: 3840x2160 pixels

4K resolutie 

beeldtechniek


Panel bediening 4k QNED MiniLED

QLED-Technologie 

LED-Technologie Mini LED Technologie

High Dynamic Range Cinema (Dolby Vision IQ, HDR 10 Pro, HLG) 

Hybrid Log Gamma (HLG) 

Dolby Vision 
 

Hz-Technologie 100


Beeldverbetering ULTRA Luminance Pro

Beeldverbetering II alpha7 Gen5 AI 4K Processor

Beeldverbetering III AI Picture

ontvangst


DVB-T2 

DVB-S2

DVB-C 

geluid


Geluidsverbetering Surround Sound

Gezamenlijk vermogen 40 Watt maximaal

comfort

Internet TV 

Besturingssysteem WebOS 22 met LG ThinQ


 

aansluitingen


CI+: 1

Optische digitale uitgang 

HDMI aansluitingen: 4


HDMI 2.1 compatible 

Ethernet aansluiting 

USB 2.0 2 x

HDMI 2.0 compatible 

 

draadloze verbindingen


AirPlay 2 

Miracast 

 

meegeleverde accessoires


Inclusief tafelstandaard 

Certificering


Ziggo gecertificeerd

Kijk ook eens naar

Video