Naar boven

KEF LS60 Wireless Blauw (set)

Art.nr: KEF LS60 Wireless Blauw (set)
De Kef LS60 Wireless biedt u draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kunt u Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. U kunt native apps gebruiken om rechtstreeks te streamen vanaf Spotify Connect, Tidal Connect en QPlay.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Blauw

Productinformatie

Uniek; eerste draadloze KEF vloerstaand stereosysteem, de KEF LS60 Wireless heeft tot doel; Waanzinnig hifi-geluid zonder gedoe en dit met een simpele bediening.

Voor de Kef LS60 Wireless hebben de ingenieurs van KEF naadloos elementen van de iconische Blade's Single Apparent gecombineerd met brontechnologie, een speciaal ontworpen 12e generatie Uni-Q driverarray, het revolutionaire Metamateriaal, we zullen niet te technisch worden maar dit is waanzinnig goed. U zult dit in de geluidskwaliteit direct merken!

Absorptietechnologie1 (MAT™), Uni-Core basdrivers en nog veel meer. De laatste stukjes van de jigsaw zijn het vooruitstrevende W2 draadloze platform en een breed scala aan bedrade ingangen, waardoor LS60 draadloos alle belangrijke muziekdiensten kan afspelen en ondersteuning biedt aan alle belangrijke audiobronnen.

De combinatie van alle sleuteltechnologieën van KEF levert superieure akoestische prestaties en is de LS 60 ongelooflijk slank met een zeer onderscheidende uitstraling. Het ultradunne profiel van de luidsprekers maakt plaatsing gemakkelijker voor verschillende ruimtes. Alleen bij Apollo in Almere kunt u een persoonlijke Deal aanvragen voor de beste prijs, bel of mail ons.

Kef LS60 Wireless is 's werelds eerste draadloze systeem. De unieke Single Appearance brontechnologie is overgenomen van KEF's vlaggenschip Blade. Door de LF-drivers precies te plaatsen op gelijke afstand rond de Uni-Q-driverarray, bereikt het het akoestische ideaal van een puntbron waar laag, midden en hoge frequenties stralen uit één enkel punt. Het resultaat hiervan is een merkbaar nauwkeurigere beeldvorming en een zeer nauwkeurig geluid over een groter luistergebied.

In het hart van het Single Apparent Source-ontwerp van de Kef LS60 Wireless zit de geprezen 12e generatie Uni-Q met MAT-driverarray. Deze geavanceerde techniek is speciaal ontworpen om optimaal te presteren in de Kef LS60 Wireless. Uni-Q beschikt over tal van verfijningen, waaronder een tweeter gap-demper en nieuwe Z-Flex surround die zorgen voor een bijna perfecte overgang van geluid van de luidspreker naar de kamer. Met de MAT, ook wel bekend als META, die als akoestisch zwart gat fungeert, wordt 99% van het ongewenste geluid dat van de achterkant van de tweeter komt geabsorbeerd, resulterende in geluid zonder vervorming en een zuiverdere, meer natuurlijke akoestische prestatie. Samen vormen deze innovaties en verfijningen een superbrede "sweet spot", griezelig natuurlijk geluid met enorm lage vervorming.

Het slanke profiel van de luidsprekers en de nauwe plaatsing van de drivers in de Single Apparent Source configuratie vragen om een ​​nieuwe benadering van het ontwerp van basdrivers. Als resultaat heeft de LS60 Wireless 2 paar Uni-Core driverarrays, voor het eerst gebruikt op de KC62-subwoofer, welke de basprestaties maximaliseren. KEF's P-Flex en Smart Distortion Control-technologie spelen ook hun rol, waardoor de lage frequentieprestaties zijn net zo gebalanceerd en gedetailleerd als de audio die is afgeleid van de Uni-Q-driverarray. Bovendien zijn de basdrivers back-to-back gemonteerd als force-cancelling opstelling, waardoor de trillingen van de kast praktisch nul zijn.

Intelligent én krachtig
De Music Integrity Engine brengt de Single Apparent Source-configuratie en andere KEF-akoestiek samen, waardoor ze nauw kunnen samenwerken en de impact van elk van de technieken wordt vergroot. Het brein achter de meeste draadloze luidsprekers van KEF, Music Integrity Engine, biedt een reeks op maat gemaakte algoritmen voor digitale signaalverwerking (DSP's), waardoor het een perfect getimede prestatie kan leveren met een beter beeld en een strakker geluid.

De Kef LS60 Wireless heeft kracht in overvloed, met een sterk geoptimaliseerde mix van op maat gemaakte klasse AB en Klasse D-versterking die een gecombineerd vermogen van 1400 watt levert aan audiofiele kwaliteit, met versterkers gewijd aan hoge, midden en lage frequenties binnen elke luidspreker. Deze stroom wordt slim beheerd, dus elke driver krijgt precies wat hij nodig heeft om op zijn best te presteren, wat betekent dat de LS60 Wireless in staat is om prachtig uitgebalanceerde prestaties op elk volumeniveau te leveren.Video