Naar boven

Kef LSX II Soundwave Edition by Sir Terence Conran (SET)

Art.nr: Kef LSX II Soundwave Edition (SET)
De KEF LSX II is een veelzijdig en toegankelijk audiosysteem en is de nieuwste generatie van een Plug & Play luidsprekersysteem. Het nieuwe W2 Wireless platform, de connectiviteitsopties, uitgebreide streamingmogelijkheden o.a. met Airplay 2, Chromecast, Roon, wifi en bluetooth. De KEF Connect-App moeten zorgen voor een optimaal gebruikerscomfort.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Goud

Productinformatie

Ervaar het plezier van toonaangevend geluid met de lancering van het KEF LSX II Wireless HiFi-systeem. Hoor elk detail van uw favoriete nummer, voel de spanning van de nieuwste game, of verlies uzelf in een binge-waardige boxset. Dit compacte, draadloze luidsprekersysteem brengt high-fidelity audio naar uw woonkamer, thuiskantoor of studio. 

Dankzij meer dan 60 jaar van KEF's akoestische hoogstandjes, is de LSX II een verbetering van de oorspronkelijke, bekroonde LSX-serie. Met het eigentijdse en minimalistische ontwerp van de bekende industrieel ontwerper Michael Young, beschikt de LSX II over technologische innovaties en een ongeëvenaarde toegankelijkheid om elke luisterervaring te optimaliseren. 

De LSX II is in alle opzichten veelzijdig en toegankelijk. Dit is de volgende generatie plug & play-luidsprekersystemen. Dankzij het nieuwe W2 draadloze platform, uitgebreide connectiviteitsopties, de KEF Connect-app en de uitgebreide streamingmogelijkheden, ongeacht hoe u naar muziek luistert, kan dit met minimale inspanning. Sluit ze aan op een tv, desktop, laptop, console of draaitafel, en de kamer wordt direct gevuld met loepzuiver, natuurlijk geluid.

Met de kennis en ervaring van KEF's getalenteerde ingenieurs, beschikt LSX II over enkele baanbrekende technologieën van het merk om high-fidelity audio te creëren. LSX II maakt gebruik van een speciaal ontworpen versie van KEF's 11de generatie Uni-Q®-driver-array om het geluid gelijkmatig door de kamer te verspreiden. De geavanceerde Music Integrity Engine is geoptimaliseerd voor de Uni-Q®-driver en levert een perfect getimede prestatie voor meer helderheid en een strakker, nauwkeuriger geluid.

De benadering met twee luidsprekers zorgt er ook voor dat muziek zich kan ontwikkelen en kan ademen in een ruimte, waardoor een driedimensionaal geluidsbeeld ontstaat. De luidsprekers lijken haast te verdwijnen, zodat u volledig in de ervaring wordt ondergedompeld. 

De nieuwste KEF Connect-app biedt directe controle over de luidsprekers vanuit de palm van uw hand. Zodra de luidsprekers uit de verpakking zijn gehaald, biedt de app een intuïtief installatieproces om een eenvoudige set-up te garanderen. De eenvoudige verbinding voor streaming, bediening en instelmogelijkheden geven u de mogelijkheid om uw audio te personaliseren en de LSX II optimaal aan te passen aan uw huis. 

LSX II is verkrijgbaar in vijf stijlvolle afwerkingen: de modellen Mineral White en Lava Red zijn respectievelijk afgewerkt met mat satijn en hoogglanslak, terwijl Carbon Black en Cobalt Blue zijn bekleed met een speciaal ontworpen stof van de hedendaagse Deense textielontwerper Kvadrat. De Soundwave by Terence Conran Edition was één van de laatste samenwerkingen met de iconische Britse ontwerper. Bij deze versie is het 'soundwave'-patroon geweven in de unieke Kvadrat-stof, aangevuld met Conrans kenmerkende blauw op de luidsprekerpoort en driver voor een écht statement. 

Elk aspect van het LSX II Wireless-systeem is zorgvuldig overwogen om uw home-entertainmentervaring te verrijken en te verbeteren. Van multiroom-connectiviteit met extra draadloze luidsprekers via Airplay 2, Chromecast of Roon, tot interieurstatements met de bijpassende S1-vloerstandaard of bescheiden bureau- en wandplaatsingsopties met de P1-deskpad en B1-muurbeugel. De flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden van LSX II zijn ongekend.

Specificaties

•  Draadloos streamen van o.a. Airplay 2, Chromecast, Bluetooth, WiFi
•  Speelt alle belangrijke muziekdiensten af en ondersteunt alle voornaamste audioformaten, DSD, MQA en PCM tot 24bit/384kHz 
•  Aansluitingen: USB-C, HDMI ARC, analoge ingang, subwoofer-uitgang 
•  11de generatie Uni-Q®-driver-array voor nauwkeurig, onberispelijk geluid 
•  Music Integrity Engine voor een rijk, vol geluid
•  Systeemvermogen: LF 70W klasse D, HF 30W klasse D, Max. SPL:102dB 
•  Intuitieve on-boarding met gebruikersgerichte functies 
•  Gepersonaliseerde luisterervaring via KEF Connect-app
•  Geoptimaliseerd kastontwerp voor de beste akoestische prestatie
•  Bevestigingsinserts voor diverse accessoires, waaronder P1-deskpad, S1-vloerstandaard en B1-muurbeugel