Naar boven

Samsung HW-Q990B/XN Soundbar OP=OP

Art.nr: Samsung HW-Q990B/XN Soundbar
Het nieuwste topmodel van 2022, ga voor de meest complete geluidservaring van Samsung met de HW-Q990B kompleet met subwoofer en achterspeakers. De HWQ990B heeft 11 voor- en surroundkanalen, 1 subwooferkanaal en 4 omhoog gerichte kanalen. Het surround geluid is ontwikkeld en afgestemd door het Samsung Audio Lab in California.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie


Het nieuwste 2022 model Samsung HW-Q990B/XN: laat u meeslepen met het Dolby Atmos-geluid 

Met het topmodel van Samsung beleeft u films nog beter! U haalt met deze soundbar het bioscoopgeluid naar uw woonkamer! De soundbar maakt daarbij gebruik van sidefiring speakers. Dit zijn zijwaartse speakers aan het uiteinde van de soundbar die zorgen voor een goed surroundgeluid. Ook de 'corner' speakers en draadloze achterspeakers helpen bij de verbeterde geluidservaring. Voor een echte Dolby Atmos-beleving maakt de soundbar gebruik van de Full Range upfiring speakers.
De Samsung HW-Q990B heeft totaal 11 voor- en surroundkanalen, 1 subwooferkanaal en 4 omhoog gerichte kanalen. Hierdoor ervaart u het geluid overal om u heen!

Auto EQ
Een mooie techniek van deze soundbar is Auto EQ. Deze is alleen uitgerust bij de topmodellen van Samsung. Met een ingebouwde microfoon wordt het geluidsniveau automatisch gemeten. Vervolgens wordt de bass perfect afgestemd op de ruimte voor een sterker en beter geluid.

Beste geluid met Q-Symphony en SpaceFit Sound+
Met Q-Symphony werkt de soundbar naadloos samen met de luidsprekers van uw nieuwe Samsung Neo Qled TV. Dat resulteert in een nog mooier geluid! Geluidskwaliteit wordt ook verbeterd door SpaceFit Sound+. Deze technologie zorgt voor de beste surroundsound, op het gebied van soundbar) in uw woonkamer. Dat gebeurd door door de akoestiek te meten en vervolgens te optimaliseren.

Connectiviteit
Naast dat u geniet van uitstekend filmgeluid, geniet u ook van uw favoriete muziek. U speelt alles eenvoudig af via Spotify Connect, Airplay2 of de Google Chromecast built-in. De soundbar is verder te verbinden via WiFi, Bluetooth of HDMI eARC. Wordt geleverd incl een HDMI-kabel en een afstandsbediening.

Specificaties

  • Dolby Atmos; de beste geluids-ervaring
  • Draadloze subwoofer
  • Auto EQ; regelt de bass perfect voor uw kamer
  • Q-Symphony en SpaceFit Sound+ voor optimaal geluid
  • WiFi, Bluetooth of HDMI eARC

Video