Naar boven

LG DS80QR Soundbar

Art.nr: LG DS80QR Soundbar
Echt spectaculair 5.1.3ch Home Cinema-geluid 5.1.3 kanaals audio, 620W vermogen, drievoudige up-firing kanalen, 2 achterluidsprekers, en een subwoofer - LG soundbar S80QR is het complete pakket met helder en spectaculair geluid voor een next level geluidservaring.
Merk:
LG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De LG DS80QR; 5.1.3ch Home Cinema-geluid
5.1.3 kanaals audio, 620W vermogen, drievoudige up-firing kanalen, 2 achterluidsprekers, en een subwoofer.
 
Hoor geluid op een geheel nieuwe manier met drievoudige up-firing kanalen
Maak kennis met LG's up-to-date geluidstechnologie-drie up-firing kanalen. Dit betekent dat de LG soundbar S80QR een genuanceerde ervaring biedt met een heldere stem en een breder geluidsbeeld. 
 
Een breder geluidsbeeld met draadloze achterluidsprekers
Verken nieuwe geluidsdieptes met de draadloze achterluidsprekers van LG zodat u het geluidsbeeld kunt uitbreiden en echt surround sound kunt ervaren.
 
Geniet van diepere, sterkere bas
Met een nieuwe draadloze subwoofer en een grotere ingebouwde woofer, voelt u de bas in je favoriete muziek, shows en films als nooit tevoren. 
 
Audio in hoge resolutie
Hoge resolutie audio levert 96 kHz sample rates en 24-bit diepte, voor een nauwkeuriger geluid en een aangenamere luisterervaring. Geniet van muziek zoals de artiest het echt bedoeld heeft met High-Resolution Audio voor kristalheldere precisie.

Verbeterd geluid met LG TV's AI-processor
De perfecte match voor uw LG TV, de LG soundbar heeft TV Sound Mode Share, die de geluidsprocessor van uw LG TV gebruikt om de inhoud waar u van houdt te analyseren en helderder, beter geluid te leveren. Van het kijken naar het nieuws tot het spelen van games, u kunt je LG TV op zijn best ervaren.
 
4K Passthrough voor de beste resolutie
De LG Soundbar DS80QR levert 4K-beelden, inclusief HDR en Dolby Vision, nagenoeg zonder verlies aan kwaliteit of prestaties voor een volledige tv- en audio-ervaring.
 
VRR en ALLM voor dynamisch gamen
LG Soundbar ondersteunt VRR (Variable Refresh Rate) en ALLM (Auto Low Latency Mode) om de framerate aan te passen voor een beter kwaliteit.
 
Scant uw ruimte om optimaal geluid te leveren
Om natuurlijk en realistisch geluid te leveren, maakt AI-kamerkalibratie gebruik van een interne microfoon en ruimtelijke-waarnemingstechnologie om de ruimte te analyseren en zich daarop aan te passen.

Specificaties

  • LG DS80QR
  • Audio-uitgangskanalen: 5.1
  • Gemiddeld vermogen: 620 W
  • Ingebouwde audio decoders: DTS Digital Surround,DTS Virtual:X,DTS-HD Master Audio,DTS:X,Dolby Atmos,Dolby Digital.
  • Gemiddeld vermogen subwoofer: 220 W
  • Ondersteund audioformaat: AAC,AAC+,FLAC,LPCM,MP3,OGG,WAV.
  • Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos.
  • Afmetingen Soundbar (B x H x D) 1000 x 63 x 135
    Afmetingen Subwoofer (B x H x D) 201.7 x 407 x 403