Naar boven

Marantz CD60/N1SG CD speler Zilver/goud

Art.nr: Marantz CD60/N1SG CD speler Zilver/goud
Naast waanzinnige cd-afspeelkwaliteit biedt de CD 60 ook het gemak van een USB-A-poort aan de voorzijde. Hij speelt moeiteloos een ruim aanbod aan digitale bestanden af, zoals MP3, WMA, AAC en WAV, FLAC, HD, ALAC, AIFF (tot 24-bit/192kHz) en DSD (tot 5,6 MHz) vanaf een aangesloten USB-apparaat.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zilver/Goud

Productinformatie

De nieuwste Marantz CD speler., CD60 biedt een moderne stijl en schitterend, muzikaal geluid. U zal altijd weer nieuwe details in hun favoriete muzieknummers horen.  

Ontdek Een Nieuwe Dimensie In Uw Favoriete CDs
De CD 60 is voor iedereen niet kan wachten om nieuwe details in hun cd-collectie te ontdekken.

Luxe Design In Combinatie Met Het Mooiste Muzikale Geluid
Het architectonische ontwerp, de moderne materialen en een intuïtieve bediening maken de CD 60 aangenaam om naar te luisteren en gebruiksvriendelijk.

Sluit Naadloos Aan Met Marantz-Versterkers
Het visuele ontwerp en de technologie zijn compatibel met MODEL 40n, MODEL 30.
 
Rijk, warm en ruimtelijk geluid
Vakkundig afgesteld door de legendarische sound master van Marantz voor het mooiste muzikale geluid. Met de CD 60 komt uw geliefde cd-collectie volledig tot haar recht.

Geoptimaliseerd HDAM-Circuit
Het HDAM-circuit van de CD 60 is verder geoptimaliseerd door de onderdelen symmetrisch op het audiobord te plaatsen en een directer signaalpad te creëren.
Deze upgrade zorgt voor een beter klankveld ten opzichte van de vorige modellen en brengt ons weer een stapje dichter bij het muzikaalste geluid

High-Current Power Supply
De voeding van de CD 60 is uitgerust met snelle, hoogvoltage Schottky-diodes, opslagcondensatoren met een hoger voltage en verbeterde voltageregelaars ten opzichte van eerdere modellen in deze klasse. De enorme condensatoren in de voeding zorgen voor een betere voltagestabiliteit en minder ruis tijdens intensieve luistersessies.

Speelt hoge resolutie audio af vanaf USB-bronnen
De CD60 kan veel verschillende bestandsformaten afspelen. Hij speelt moeiteloos MP3, WMA, AA-C, WAV, FLAC, HD, ALAC, AIFF (maximaal 192 kHz/24 bits) en DSD (maximaal 5,6 MHz) af vanaf een aangesloten USB-opslagapparaat.

De CD60 is uitgerust met de Marantz HDAM-SA2 hoofdtelefoon versterkerschakeling met drie standen (laag/midden/hoog) voor een match met vrijwel elke koptelefoon. De koptelefoonversterker kan ook uitgeschakeld worden wanneer deze niet gebruikt wordt.