Naar boven

Siemens SE43HS36TE onderbouw vaatwasser (geen frontpaneel meegeleverd) ' opendoos'

Art.nr: Siemens SE43HS36TE onderbouw vaatwasser (geen fron
De Siemens SE43HS36TE heeft een iQdrive motor, die stil en energiezuinig werkt. Makkelijk in te ruimen dankzij de varioFlex-korven en levert een optimaal schoon resultaat doordat deze beschikt over de aquaSensor, die de vuilgraad van het spoelwater meet. Hierop worden de temperatuur en de benodigde waterhoeveelheid aangepast.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Dit model is uit de verpakking geweest, maar 100% nieuw / ongebuikt en met volledige garantie.

De Siemens SE43HS36TE vaatwasser heeft oa; varioFlex-korven. 
Dankzij de varioFlex-korven kunt u uw vaatwasser flexibel inruimen. In de bovenkorf zitten namelijk drie kopjeshouders en twee bordenhouders die u in kunt klappen. Als u ze niet gebruikt levert dat u veel ruimte op. De onderkorf heeft ook vier bordenhouders. De handgrepen van de korven zorgen er ook voor dat u ze gemakkelijker uit de vaatwasser trekt. Zo is in- en uitladen altijd praktisch en makkelijk. 

De Siemens SE43HS36TE heeft automatische programmas;
Voor een perfect schone vaat zorgen, was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer u via de knop Auto het Automatische vaatwasprogramma selecteert, zorgt uw vaatwasser automatisch voor een optimaal schoon resultaat. Uw vaatwasser controleert via de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater. Hierop past hij de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan. Zo weet u ook zeker dat u nooit te veel water verbruikt. 

Met het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt u elke vorm van waterschade. Is er iets mis met de slang of zit er een lek in de machine? Geen probleem: aquaStop® stopt het water direct. Hier heeft u profijt van tijdens de hele levensduur van uw vaatwasser. 

Met de Siemens SE43HS36TE kunt u hardnekkig vuil verwijderen, U kiest dan voor de intensiveZone: de druk van het sproeiwater wordt daarmee verhoogd in de onderste korf, waardoor zelfs de vuilste vaat brandschoon wordt. In de bovenste korf draait u gewoon uw voorkeursprogramma, waarmee u ervoor zorgt dat uw kwetsbare vaat voorzichtig wordt afgewassen. 

De iQdrive-motor. Met de iQdrive-motor weet u zeker dat u met een lager energieverbruik kunt vertrouwen op dezelfde goede prestaties. De korte programma's zorgen voor een optimaal resultaat, terwijl de iQdrive-motor stil blijft, zuinig en duurzaam is.

De doseerAssistent is speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Dankzij doseerAssistent vallen deze vaatwastabletten rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt er vervolgens voor dat de tabletten snel oplossen. Waarna het vaatwasmiddel gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Zo bent u altijd verzekerd van de beste afwasresultaten. 

Met rackMatic wordt inruimen en uitruimen nog makkelijker. De korf heeft bovenaan namelijk speciale hendels die u in kunt drukken om de bovenkorf te verstellen. Stel zelf gemakkelijk een van de drie standen in en u heeft al snel ruimte voor grote pannen of schalen. Ideaal voor elke vaat.

Specificaties

Geen frontpaneel meegeleverd
Stroomloze aquaStop®-beveiliging. 
Minimale nishoogte 87,5 cm 
Maximale nishoogte 60 cm 
Minimale hoogte keukenpaneel 87,5 cm 
Maximale hoogte keukenpaneel 87 cm 
Breedte: 59,8 cm 
Geluidsniveau: 46 dB