Naar boven
16500 14500

Prijs per stuk

Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995

Monitor Audio Bronze 1 Rosemah (Prijs per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Bronze 1 Rosemah
De Monitor Audio Bronze 1, een boekenplank speaker met een 5,5 inch bass driver en 25 mm C-CAM Gold Dome Tweeter
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Rosenut

Productinformatie

Het verhaal van Monitor Audio is verwikkeld in de evolutie van hun wereldberoemde speakerlijnen. Gedreven door top-down innovatie en steeds accuratere acoustische analyses, heeft iedere generatie meer mogelijkheden en betere kwaliteit. De zoektocht naar de beste combinatie van geweldig geluid en het design, vraagt de toepassing van ontwikkelde drivers voor hogere lijnen ook in de Bronze lijn gebruikt worden. De voor de Gold serie ontwikkelde C-Cam driver wordt in de Bronze lijn gebruikt om de laatste verbeteringen in de tweeter en driver op te nemen in de speaker.

De Bronze speakers zetten een nieuwe klasse in de speakers neer. De eigenschappen spreken voor zichzelf. Voor het eerst wordt de spectaculaire C-CAM driver cones in de speaker gebruikt voor een naadloze mix met alle uitvoeringen. Dankzij de onzichtbare bevestigingen van de drivers en de magnetische bevestiging van de grilles zorgen voor een uiterlijk met gestroomlijnde verfijning, waardoor de Bronze speakers voorkomen als uit een premium lijn. De speakers klinken daarnaast ook als een premium speaker. Door gebruik te maken van de beste technologieen, is een acoustisch design ontwikkeld waarmee de minste vervorming en een grotere response gecreeerd kan worden. De Bronze speakers zullen de kwaliteit van de home entertainment leveren voor een goede prijs.

De volledig vernieuwde C-CAM driver geeft de speaker een accuraatheid en consistentie van een speaker van top klasse. De Bronze lijn maakt een einde aan de mythe dat lage vervorming en veel vermogen exclusief zijn voor de dure wereld van de audiofiel. De gepatenteerde bass en mid drivers die verantwoordelijk zijn voor het open, expressieve en natuurlijke ritmische geluid maken gebruik van een nieuw type C-CAM conus, die het gehele oppervlak van de conus gebruikt om geluid te creeren. Boven de drivers is een 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter geplaatst, die de frequentie respons uitbreidt tot 30 kHz, waardoor de volledige reproductie van harmonische frequenties mogelijk is voor een accurate reproductie van de muziek.

De Bronze 1 is de meest nauwkeurige van de afgelopen generaties van de kleine Bronze speakers, waardoor het ontwerp doordrongen wordt van de echte monitor status. De 5,5 inch bass driver is gemaakt om een zuiverder en meer dynamische bassweergave te leveren dan de grotere conventionele drivers, zelfs bij hoge vermogensniveaus. De Bronze 1 is in staat veel hader en dieper te spelen dan het compacte formaat zou suggereren. De speaker is perfect voor op een stand of een plank of aan de muur. De Bronze 1 zal geweldig geluid leveren in ruimtes waar formaat een belangrijke invloed heeft.

 

Specificaties

  •  2-weg speaker
  • Frequenty Response: 55 Hz - 30 kHz
  • Gevoeligheid: 88dB
  • Maximum S.P.L. : 109dBA
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • R.M.S.: 70 Watt
  • Aanbevolen versterker vermogen: 15 - 70 Watt
  • Crossover Frequentie: 2.7 kHz

 

  • Afmetingen: 260 x 165 x 180mm
  • Gewicht: 3.5 kg