Naar boven

Monitor Audio Bronze 2 White Ash (Prijs per stuk)

Art.nr: Monitor AUdio Bronze 2 Wit
De Monitor Audio Bronze 2, een boekenplankspeaker met 6,5 inch C-CAM Bass driver en 25 mm Gold Dome tweeter
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Het verhaal van Monitor Audio is verwikkeld in de evolutie van hun wereldberoemde speakerlijnen. Gedreven door top-down innovatie en steeds accuratere acoustische analyses, heeft iedere generatie meer mogelijkheden en betere kwaliteit. De zoektocht naar de beste combinatie van geweldig geluid en het design, vraagt de toepassing van ontwikkelde drivers voor hogere lijnen ook in de Bronze lijn gebruikt worden. De voor de Gold serie ontwikkelde C-Cam driver wordt in de Bronze lijn gebruikt om de laatste verbeteringen in de tweeter en driver op te nemen in de speaker.

De Bronze speakers zetten een nieuwe klasse in de speakers neer. De eigenschappen spreken voor zichzelf. Voor het eerst wordt de spectaculaire C-CAM driver cones in de speaker gebruikt voor een naadloze mix met alle uitvoeringen. Dankzij de onzichtbare bevestigingen van de drivers en de magnetische bevestiging van de grilles zorgen voor een uiterlijk met gestroomlijnde verfijning, waardoor de Bronze speakers voorkomen als uit een premium lijn. De speakers klinken daarnaast ook als een premium speaker. Door gebruik te maken van de beste technologieen, is een acoustisch design ontwikkeld waarmee de minste vervorming en een grotere response gecreeerd kan worden. De Bronze speakers zullen de kwaliteit van de home entertainment leveren voor een goede prijs.

De volledig vernieuwde C-CAM driver geeft de speaker een accuraatheid en consistentie van een speaker van top klasse. De Bronze lijn maakt een einde aan de mythe dat lage vervorming en veel vermogen exclusief zijn voor de dure wereld van de audiofiel. De gepatenteerde bass en mid drivers die verantwoordelijk zijn voor het open, expressieve en natuurlijke ritmische geluid maken gebruik van een nieuw type C-CAM conus, die het gehele oppervlak van de conus gebruikt om geluid te creeren. Boven de drivers is een 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter geplaatst, die de frequentie respons uitbreidt tot 30 kHz, waardoor de volledige reproductie van harmonische frequenties mogelijk is voor een accurate reproductie van de muziek.

De Bronze 2 bouwt voort op de kracht van de voorganger met een neutrale tonale balans en een groot detail gecombineerd met een hoge algemene efficientie en belastbaarheid. Dit zijn de perfecte bestanddelen voor een boeiende luisterervaring. Gewapend met een 6,5 inch C-CAM bass driver en een front-firing HiVe poort, kan de Bronze 2 moeiteloos het dynamische geluid van film en muziek weergeven en onthult de speaker al het dramatische contrast. Voor een speaker van dit formaat zal de Bronze 2 adembenemende resultaten leveren.

De speaker kan op een standaard worden geplaatst en het beste op 20 cm van de wand worden geplaatst.

 

Specificaties

  •  2-weg speaker
  • Frequenty Response: 42 Hz - 30 kHz
  • Gevoeligheid: 90dB
  • Maximum S.P.L. : 113dBA
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • R.M.S.: 100 Watt
  • Aanbevolen versterker vermogen: 30 - 100 Watt
  • Crossover Frequentie: 3.1 kHz

 

  • Afmetingen: 350 x 185 x 255mm
  • Gewicht: 5.3 kg