Naar boven
37900 34900

Prijs per stuk

Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 4995
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 695

Monitor Audio Bronze 5 Black Oak (Prijs per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Bronze 5 Zwart
De Monitor Audio Bronze 5, een slanke vloerstaande speaker met een 2,5-weg systeem.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Black Oak

Productinformatie

Het verhaal van Monitor Audio is verwikkeld in de evolutie van hun wereldberoemde speakerlijnen. Gedreven door top-down innovatie en steeds accuratere acoustische analyses, heeft iedere generatie meer mogelijkheden en betere kwaliteit. De zoektocht naar de beste combinatie van geweldig geluid en het design, vraagt de toepassing van ontwikkelde drivers voor hogere lijnen ook in de Bronze lijn gebruikt worden. De voor de Gold serie ontwikkelde C-Cam driver wordt in de Bronze lijn gebruikt om de laatste verbeteringen in de tweeter en driver op te nemen in de speaker.

De Bronze speakers zetten een nieuwe klasse in de speakers neer. De eigenschappen spreken voor zichzelf. Voor het eerst wordt de spectaculaire C-CAM driver cones in de speaker gebruikt voor een naadloze mix met alle uitvoeringen. Dankzij de onzichtbare bevestigingen van de drivers en de magnetische bevestiging van de grilles zorgen voor een uiterlijk met gestroomlijnde verfijning, waardoor de Bronze speakers voorkomen als uit een premium lijn. De speakers klinken daarnaast ook als een premium speaker. Door gebruik te maken van de beste technologieen, is een acoustisch design ontwikkeld waarmee de minste vervorming en een grotere response gecreeerd kan worden. De Bronze speakers zullen de kwaliteit van de home entertainment leveren voor een goede prijs.

De volledig vernieuwde C-CAM driver geeft de speaker een accuraatheid en consistentie van een speaker van top klasse. De Bronze lijn maakt een einde aan de mythe dat lage vervorming en veel vermogen exclusief zijn voor de dure wereld van de audiofiel. De gepatenteerde bass en mid drivers die verantwoordelijk zijn voor het open, expressieve en natuurlijke ritmische geluid maken gebruik van een nieuw type C-CAM conus, die het gehele oppervlak van de conus gebruikt om geluid te creeren. Boven de drivers is een 25 mm C-CAM Gold Dome tweeter geplaatst, die de frequentie respons uitbreidt tot 30 kHz, waardoor de volledige reproductie van harmonische frequenties mogelijk is voor een accurate reproductie van de muziek.

De slanke Bronze 5 levert krachtige, dynamische bass die de heimelijke verschijning logenstraft en veel grotere speaker overtreft. Haar 5,5 inch C-CAM bass driver en 5,5 inch C-CAM bas/mid driver zijn geplaatst in een 2,5-weg systeem, die in aparte akoestische kamers hogere efficientie en een grotere lage frequentie biedt dankzij de front en back-firing poorten. De Bronze 5 combineert dankzij de lage vervorming architectuur vakkundig heldere, expressieve midden en hoge tonen met een pittige kamervullende bas. Daardoor levert de speaker een natuurlijke ritmische en verslavende mix van grootschalige dynamiek en detail in een verrassend onopvallende behuizing.

 

 

Specificaties

  •  2,5-weg speaker
  • Frequenty Response: 37 Hz - 30 kHz
  • Gevoeligheid: 90dB
  • Maximum S.P.L. : 113.8 dBA
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • R.M.S.: 120 Watt
  • Aanbevolen versterker vermogen: 30 - 120 Watt
  • Crossover Frequentie: 2.8 kHz

 

  • Afmetingen: 850 x 165 x 248 mm
  • Gewicht: 11 kg