Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens extraKlasse WT48XM40FG iQ700 Warmtepomp Droger 9kg

Art.nr: Siemens IQ700 WT48XM40FG extraKlasse Warmtepomp
Siemens WT48XM40FG extraKlasse heeft een energielabel A+++ en heeft een vulcapaciteit tot 9 kg en een geluidsniveau van 62 dB
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Voor alle informatie over Siemens extraKlasse producten en voordelen; KLIK HIER

De Siemens WT48XM40FG extraKlasse is voorzien van autoDry: Sensors meten en regelen nauwkeurig de temperatuur en de vochtigheid, zodat de was niet wordt oververhit of ongelijkmatig droogt. Uw wasgoed wordt zo bijzonder voorzichtig en nauwkeurig gedroogd - minder energie en minder tijd om te strijken nodig.

De Siemens WT48XM40FG extraKlasse is voorzien van Perfect:. Bijzonder zacht voor speciale vezels: het outdoor-droogprogramma. Functionele stoffen moeten voorzichtig behandeld worden, ook tijdens het drogen. Met name de gelijmde naden zijn gevoelig voor warmte. Daarom houdt het droogprogramma voor outdoor-kleding een constante, lage temperatuur aan. 

De Siemens WT48XM40FG extraKlasse is voorzien van een binnenverlichting en een kinderbeveiliging.

Bijzonder zacht en voorzichtig drogen met softDry-trommelsysteem. Dit unieke trommelsysteem zorgt voor een constante luchtstroom en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en verdelen de was zachter en efficiënter dan tot nu toe mogelijk was. De nieuwe zacht-was trommelopbouw laat het wasgoed door de trommel glijden alsof het op een luchtkussen zweeft. 

Het eerste 40-minuten droogprogramma van Siemens: Rapid 40. Het wasgoed dat u heeft gewassen met het Rapid 15 wasprogramma is perfect droog in slechts 40 minuten door de optimale temperatuurregeling en de speciale afkoelfase.

Bij deze Siemens WT48XM40FG ExtraKlasse droger met intelligentCleaning is het legen van het pluizenfilter na elke droogbeurt verleden tijd. De droger spoelt automatisch twee keer per droogbeurt het pluizenfilter schoon. Dit wordt vervolgens opgevangen in een reservoir onderin de droger.
Na ongeveer 20 droogbeurten geeft de machine zelf aan dat u het reservoir moet legen.

Specificaties

Onderbouwbaar 85cm nishoogte

Afmetingen (hxbxd): 84.2 x 59.8 x 61.3 cm

Afmeting apparaat (H x B): 84.2 x 59.8 cm

Diepte apparaat incl. deur: 65.1 cm

Diepte apparaat met geopende deur: 110.5 cm